Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 7. lokakuuta 2014

Vapaaherrattaren elämääKyllä on niin nihkeästi ollut töitä....niinpä on saanut nauttia erikoispäivistä ja erikois" ylellisyyksistä " :)
Sunnuntaina mies vei mut ulos syömään seurakunnan jälkeen. Nautimme rullakebapit + salaattia + kahvia.Seuraavana päivänä eli maanantaina tapasin kaksi ystävääni. Tai oikeastaan kolme :) Kävimme myös eräässä hoitokodissa hakemassa erään henkilön ja saimme mahtavavan hyvää ruokaa sielläkin.
Illalla olimme vielä ystäväpariskunnan kanssa leffassa katsomassa Mielensä pahoittajaa ja sen jälkeen teellä Mäkkärissä. Ja tänään vielä kirpulla ja parturissa :) Yhtä juhlaa on nyt ollut!

Kirpulta ostin nämä: Kaksi lankapussia yht 5 euroa, ja kiva keltainen kori 2 e sekä Ihana-askartelulehti 1 e. Lisäksi ilmaislaatikosta pala valkoista pitsikangasta. Taas on lisää käsityömateriaalia ja askarteluohjetta :D

Tukasta lähti noin 15 senttiä pois, vaan eipä tuo lyhyt ole nytkään. Ulkona on kylmä, syksyisen tuntuinen tuuli. Niin se vaan syksy syvenee...
Seuraavassa kuvassa on väri-iloittelu hassu tyyny jonka kerran tein tilkuista :)

Rynttyliisan blogissa oli päivän asut teema. Tuli mieleen kun itse tein joskus postauksia Tyylilyylin maalaistyyli, muistatteko...
Niinpä kuvasin itsekin päivän asut la- ja sunnuntaipäivän, selontekoineen .
Tässä lauantai:

Musta teepaita kiertsistä (siis kierrätyskeskus) ja punaiset verkkarit...hmm...ovatkohan joko tytön entiset tai sitten kiertsistä.Sukista en sano mitään, kaikkea ei voi muistaa.Sunnuntaina olimme menossa seurakuntaan, niinpä piti vähän panostaa pukeutumiseen.
Tummapinkki paita on kirppikseltä, siinä on kimalteita kaula-aukossa, vaikka ei tässä paljon näy. Ruskea kiva hame on taas osastoa kahden vaiheilla...joko tytön entinen tai sitten kiertsistä.Terättömät sukkikset kiertsistä. Pinkit sukat on uutena ostettu.


Noiden lisäksi mulla oli kiertsistä ostetut mustat nilkkurit, ystävän entinen liila "poplari" ja violetti kaulahuivi myös ystävän entinen ja ruskea laukku myös kiertsistä.


Kotiin tultuamme seurakunnasta ja lounasravintolasta, vaihdoin tietty ylleni kotiasun. Em. vanhat verkkarit ja kiertsistä/kirppiksen ilmaistavaroista ohut neulepusero.Neulotut tossukat ystävän neulomat.Kännykkä-pussukka on tytön entinen.Tässä siis oli Sessen kierrätystyyli :D Näillä mennään.

4 kommenttia:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)