Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 13. lokakuuta 2014

Puhun vatsasta ja perästä kuuluuEn kyllä ole varsinaisessa vatsataudissa, vaikka otsikosta voisi niin päätellä :)Vatsa on muuten mennyt niin huonoon kuntoon, että siitä pitää puhua... Kävin tänään apteekista ostamassa närästyslääkettä, joka vähentää vatsahappoja. Maha on ruvennut niin särkemään varsinkin aamupäivisin ja tyhjänä. Se särky on tuossa ylävatsassa. Yks päivä tuli myös niin väkevää oksennusta ylös suuhun, et tuntui että kurkku palaa.Joten köyhän miehen diagnoosini oli liian vahvat vatsahapot....ja samaan diagnoosiin pääsi apteekin mies.Joten lääkettä kehiin, ennenkuin tulee vatsahaava mun stressi-vatsastani.
Kaiken lisäksi olen menossa työhaastatteluun, kääk! Tuli aiemmin laitettua yksi työhakemus ja nyt sain pari päivää sitten sähköpostia, että lähipäivinä tulee kutsu työhaastatteluun. Itse olen miettinyt, että onko musta edes työelämään enää....olkapää on ollut jo pitkään kipeä, nilkkakin vaivaa välillä ja jalat särkee ja nyt on tuo vatsavaiva pahentunut.Siihen kun tulis uuden työn opettelu, niin hups! Toisaalta paikka kuulostaisi aika mielenkiintoiselta... ja olis suht lähellä. No, perästä kuuluu...

Meillä olivat eilen ystävien tytöt hoidossa, 12 ja 6 vuotiaat. Sekä heiän pieni koira. Olivat yötäkin ja aamulla veimme nuoremman päiväkotiin ja vanhemman kotiin (kun täällä on syysloma koulusta) isoveljien luo, sekä koira meni myös kotiin. Nyt tässä on vähän vapaata, ennenkuin haemme nuoremman päiväkodista ja menemme sitten loppuajaksi heiän kotiin, kunnes vanhemmat tulevat kotiin iltasella.

Talitintit ovat ilmestyneet tarkistamaan lintulautaa, joka on vielä kyllä tyhjä. Voi kun ne oli ihanaisia. Ihania olivat myös Vivamon viimeiset lampaat, kolme kappaletta tummanruskeita isoja lampaita,joita kävimme moikkaamassa samalla kun Vivamossa käytiin.

Kuvitus tänään Elmon ja mun toissapäiväiseltä metsälenkiltä. Hyvää syysloma viikon alkua ja hyvää viikkoa ilman syyslomaakin oleville!

8 kommenttia:

 1. Itse syön jatkuvasti lääkettä, joka vähentää hapon määrää vatsassa. Muutoin olisi voimakasta närästystä.
  Hienoa että pääset työhaastatteluun, ja se, että työ vaikuttaa mielenkiintoiselta.
  Talitintit ovat sellaisia mielen virkistyttäjiä! Aiemmin kun katselin vielä västäräkkejä, tuli jo kova ikävä että ovat kohta lähdössä. Onneksi nyt ovat nuo tintit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa kaikenlaisia vatsavaivoja usein ja sit kun menee pahemmaksi tulee noita närästysoireita ja vastaavia...ja stressi pahentaa niitä ja mä olen liian kiva stressaamaan kaikkea :(

   Poista
 2. Paranemista, ja ikuisella syyslomalla kun olen mutta tänään aivan itkin miten rapakunnossa olen kun en enään autoa jaksa kunnolla pestä kun joka paikka on niin kivulias ja kankea, lääkärissä kävin perjantaina ja se vaan naureskeli että olen niin vanha et kipuja ja vaivoja tulee, no kokeet on ylihuomena ja toivon että saan vielä apua ja elää kivuttomampana minäkin, sulle toivon sydämestäni onnea työpaikan hakuun ja jollei se tunnu hyvältä hakeudu eläkkeelle ! Tsemmpiterkkuja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuliini! Saman ikäisiähän tässä ollaan, joten kai ne meille sitten kuuluu kaikenlaiset vaivat...vaik ei nyt NIIN vanhoja ollakkaan :) Tsemppiä sullekin!

   Poista
 3. Sehän se on, kun alkaa itteeki epäilyttää onko enää työhön, se kun on tää nykynen työelämä aika raakaa, ainakin jossain. Mut eipä sitä ite tarvi miettiä, ne ottaa sut jos oot sopiva heille, se on ihan hieno juttu kun pääsit haastatteluun. Monesti siinä vakityösuhteessa on vielä koeaika, jossa voi kokeilla jaksaako ja onko sopiva, sit voi lähtee jos ei voi olla.
  Keljua tuollanen vatsavaiva. Oothan kokeillu nostaa sängyn päätyä ylöspäin ja olla syömättä ihan myöhään illalla. Mulla väheni närästys (ja loppui) kun lopetin viljatuotteiden syönnin. Nyt oon taas pari viikkoa syönyt leipääkin taas vaihteeksi. Sit voi olla myös helikobakteeri, joka välillä aktivoituu, ja sitä pitää mennä jo lääkärille valittamaan. Paranemis toivotuksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi sängyn päätyä nostaa oikein,kun nukutaan miehen kanssa samassa laverissa....paitsi jos laittais patjan alle vaan jonkunlaisen "kiilan"...Kiitos toivotuksista!

   Poista
 4. Toivottavasti vatsavaivasi helpottaa pian.
  Onnea työhaastatteluun!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)