Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Nuhanenän sadesunnuntaiJoopa-joo, kerroinkin eilen, että sain itselleni kurkkukivun ja nuhan, sitäpä tässä podetaan lisättynä päänsäryllä ja tukkoisella ololla :( Yöllä heräsin muutaman kerran ja tunsin, että oli kipeä olo, onneksi sain kuitenkin uudelleen nukuttua. Aamulla sitten piti nappasta 2 x 5oo:sta Panadolia, että pääsi kunnolla päivässä alkuun.
Harmittaa,kun ideoita ois taas kertynyt kaikenlaista mitä vois tehdä....vaan kun ei jaksa! Ihmettelinkin eilen illalla, kun mies sanoi että nyt ei ainakaan ole sisällä kylmä...ja mä palelin koko ajan.Sainpahan kuitenkin hiukset värjättyä eilen.
Enpä ainakaan huomenna aio töihin mennä, onneksi ei olekaan valmiina mitään tiedossa.
Ulkona sataa vettä, tuulista ja harmaata. Lintulaudalle tiirailimme Hipsun kanssa (tosin eri syystä :) Siellä kävi sini- , hömö- ja talitiaisia.Sen verran olin lääkkeillä piristynyt aamupäivällä, että laitoin meille ruuaksi koti-pitsaa ja marjapiirakkaa.Tämän verran niistä vielä jäi :)Tässä nyt Hipsun kanssa kirjoittelemme, tosin hän taitaa viis veisata mitä kirjoitan, kunhan vaan saa tuossa lähellä makoilla.Ei tässä itsekään jaksa pitempää höpistä....ei vaan viitsis koko aikaa loikoa tai lukeakkaan. Teille toivotan kivaa sunnuntaita <3


6 kommenttia:

 1. ♥Pikaista paranemista! Ihania herkkuja :)

  VastaaPoista
 2. Voi, kurjaa olla kipeänä. Toivotan pikaista paranemista ja parempaa vointia.Miten olet vielä jaksanutkin leipoa ja kaikkea, huhhuh!
  Hipsu on niin ihanasti siinä ja selvästi haluaa hoitaa sinua. Kissa kehrää taudin pois ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saretska! Juuri tänä aamuna ajattelin sinua, kun en ole jostain syystä löytänyt uutta blogiasi,kun en silloin päässyt siihen kirjautumaan...täytyy yrittää uudestaan. Kissat on NIIN ihania seuralaisia <3

   Poista
 3. Ihan kiva kun laaditte Hipsun kanssa tämän postauksen lukijan iloksi.
  Toivon myös, että paranet pian!
  Kyllä tuo Hipsu on suloisen näköinen, ihana seuralainen. Onneksi meilläkin on sellainen, tosin keltainen väriltään. Tulee seuraksi sitten kun itse ajattelee niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :) Teillä taitaa olla sitten sellainen Karvisen värinen :) Meilläkin on ollut vuosia, vuosia sitten sellainen kisu, joka sitten valitettavasti katosi.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)