Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 25. lokakuuta 2014

Lokakuisena lauantaina
Tervehdys ystävät! Ulkona on harmaata ja tuulista, sisällä on onneksi ollut tuli kakluunissa ja ensimmäistä kertaa myös keittiön puuhellassa.Työviikko takana, samoin Kylätalo-tilaisuuksien 1-vuotis juhla sekä seurakunnan pyhäkoulu.
Ihmeen paljon oli molemmissa väkeä, kylätalolla noin 30 henkeä ja pyhiksessä 16 lasta, oli kyllä hulinaakin :) Onneksi meitä on aina kaksi ohjaajaa.Ihanaa kun on viikonloppu, oli aika rankkaakin töissä, erittäin vilkkaita lapsia ja osittaista osastojen vaihtamistakin mulla. Muuten olikin koko viikko samassa paikassa, lukuunottamatta maanantaita, joka oli muualla.
Tänään sitten normaalia viikonlopun touhua...imurointia ja sen sellaista. Nakki-juusto-munakkaat tein meille ja nyt mies pisti kahvin valumaan.
Hyvin on se närästyslääke auttanut, tosin ole kahvinkin juonut vasta päivällä. No..tulihan sitä pari kertaa juotua töissä kahvi jo klo 9.
Kurkkukivun ja nuhan sain kyllä. Sitä oli siellä liikkeellä ja kun nyt oli niin kylmät säätkin ja pari kertaa oikein parin tunnin ulkoilu sessio.
Tässä välillä joimme kahvin ja kävimme kaupassa. Pihassa mies ja naapurin mies sekä Elmo ja toisen naapurin koira viettävät rattoisaa vapaa-aikaa eli miehet katsovat kun koirat leikkivät :)
Ostin hiusvärin ja meinaan mennä kohta peittämään harmaita hiuksia. Nyt kun tukka on kesän jälkeen tummunut, niin harmaat näkyy niin selvästi....johan tässä onkin varmaan puoli vuotta tai enemmänkin, kun viimeksi olen väriä laittanut. Kesällä aurinko vaalentaa hiukset, niin että ne harmaatkin sulautuu sinne joukkoon.Jatkellaan taas toisen kerran.


Ps. Hipsu on tyytyväinen hiuksiinsa :)Kuvat ovat vaan räpsäytyksiä kotoa.Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Elämänmakuista menoa!
  Nauti syksyn tunnelmasta ja joulun hiipivästä odotuksesta!
  Lämpöä vielä täältä oliivipuun katveesta!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että saat juoda kahvia!
  Töissä ollessa tarvitsee kahvin viimeistään aamupäivän aikana, ainakin minun mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyvin olen tottunut tulemaan toimeen aamu-kaakaolla :) Mutta kiva kuitenkin kun voi ainakin päiväkahvin juoda...tänään meni viimenen närästyslääke, toivttavasti vatsakipu pysyy poissa...

   Poista
 3. Mukava kun lääke on auttanut, ja kivalta muutenkin kuulostaa. Nuo eka ja vika kuvat ovat kyllä niin kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sinullakin on mennyt hyvin Emilie :) Itse olin kyllä jo ihan vapaa päivien tarpeessaja nyt on oli yöllä flunssainen olo, onneksi inhottava päänsärky hellitti, kun jouduin nappaamaan kaksi särkytablettia, että sain itseni ylös sängystä :)

   Poista
 4. Hyvä ilme teitin Hipsulla - kotoisia kuvia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipsu näyttää kyllä aika yrmeältä tuossa kuvassa...ei taida tykätä että kuvataan :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)