Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kylmää, lämmintä , kuuraa, aurinkoa


Niin sitä on siirrytty lokakuulle ja mullakin loppunut kesä, kuten edellisessä postauksessa totesin.
Kukat on siirretty jo kuistiltakin pois, paitsi että sinne ostin pari kanervan sukulaista.Kasvihuoneen purkasin pois myös, sieltä vielä lisää persiljaa kattoon roikkumaan kuivatukseen.Tänä aamuna oli maa ihan kuurassa.


Ja aamusta ,kun kävin Elmon kanssa ulkona,niin laitoin ulkohousut ja piha-toppiksen päälle.
Muuten on ollut hieno päivä niinkuin eilenkin, olen vaan ollut vähän huonovointinen ja väsynytkin. Luulin jo aamupäivällä saavani vatsataudin, kun oli jotenkin oksettava olo...onneksi se meni ohi kun rupesin lepäämään ja myöhemmin söin jo voileivän kun mies tuli kotiin.Hän paistoi pönttiksen hiilillä nakkeja, niin laitoin kuumaa nakkia leivän päälle ja sen jälkeen taisin vielä sohvalla torkahtaa.Onneksi huono olo meni ohi! Terveydestä tuli mieleen, että sokerirasitus-testi oli normaali. Hyvä!

Eilen oli ihan hieno sää kanssa, käytin miehen (+ koiran) kanssa noin viiden kilometrin kävelylenkillä. Ollaan neljä vuotta tässä asuttu, muttei koskaan oltu sitä pientä tietä kuljettu. Tässä kaunis maisema sieltä.

Tänään tuli postissa ihana Unelmien talo ja koti-lehti, siinä näkyi olevan Hattaralandia-blogin Jaanan kotoa kuvia.Jaanalla on niin viihtyisä koti! Aamulla vaan selasin sen läpi, en ole sen enempää vielä paneutunut siihen, kun vein kesäshortseja ja sandaaleita ym vinttiin ja toin sieltä alas talvisempia vaatteita. Samalla järjestin kasveja (siis kukkia) paikoilleen amppeleihin ym:lle.Ja sitten tulikin se huono olo :( En oo ollut tällä viikolla vielä töissä, ei oo oikein ollutkaan paljoa tarjontaa. Tai sit mulla ei ole ollut kyytiä...

Kissat on olleet ihania ja pitäneet mulle seuraa :) Käytiin kyllä parina päivänä kaksilla ystävillä kyläilemässäkin :) Eipä tässä tämän kummempaa. Tapaillaan netissä!

7 kommenttia:

 1. Onneksi huono olo meni ohi.
  Pyydetään Jumalalta sinulle terveyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti! En tiedä mikä mulla on, kun ei oo oikein normaali olo...onko se vaan stressi oire, kun stressaan noita työjuttuja...nytkin olis pitänyt kuuden päivän palkka saada, mutta sain vaan kahdesta...niin jäljessä tulee työsopparit...palkanmaksuunkin....ja kuka lähtee samalle päivälle töihin lähes 40 km päähän, kun just on herännyt niinkun tänä aamuna. Minä en.

   Poista
  2. Jossain menee raja. Hyvä ettet lähtenyt.
   Stressioireet, jo tuntumakin stressistä, tulee ottaa huomioon. Se on tarpeellista ja hyvää itsensä hoitamista.

   Poista
 2. Ettei sullakin vain ole anemia, se väsyttää kans ?
  Eihän tollasista kuskauksista jää mitään käteen vaikka kuinka töissä käy, älyttömiä työmatkoja ja noin pienellä palkalla !
  Ihanan idyllinen pieni kylätie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ajatellutkin, että pitäs varmaan syödä myös rautaa ja kalkkia, monivitamiinit olen jo aloittanut.Nyt on vaan tuo vatsavaiva pahentunut, pitää jo kahvin juontia rajoittaa....stressimaha ... Niin eikös olekin suloinen maisema :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)