Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikonlopun loppua!


Tervehdys täältä!
Eipä täällä ihmeempiä ole tapahtunut... Tänään poikettiin paikallisilla markkinoilla ja kirppismyyjä sai houkuteltua minut ostamaan neljällä eurolla yllätyspussin ja mies sai sitten työkalun kaupan päälle. Tuon työkalun alkuperäinen hintapyyntö oli se 4 e, mutta mies kun ei halunnut sillä rahalla ostaa sitä, niin myyjä teki uuden tarjouksen, johon siis kuului se yllätyspussi ja meikäläisen kukkarostahan se meni :)Siinä oli kaikenlaista tavaraa...esim. kolmet lukulasit joissa yhdessä oli vielä hintalappukin jäljellä (ne lasit oli siis kakki samanlaisia)ja lapussa hinta 9 e ja risat. No ne lasit menivät miehen käyttöön, niinkuin myös partakone. Astioita ja kynttilänjalkoja oli myös sekä vanha puhelin ...Mutta ei mitään erityisen mielenkiintoista.


Kävimme samalla reissulla myös toisella kirppismyyjällä, jolta ostin kirjan, jota olen kaivannutkin omaksi. Neljä euroa oli siinäkin hintapyyntö, mutta onneksi sain kahdella :)
Elmon kanssa kävelimme ja haistelimme "liikepaikan" tuulia ja kävimme myös kahvilla.Kotona tein lohkoperunoita ja kanaa ruuaksi ja samassa uunin lämmössä omenakakun.Omenoita muutenkin viipaloin ja laitoin naruun kuivumaan, kun sellaisen vinkin sain yhdeltä myyjältä...hän itse oli tehnyt kuivattuja omenoita ihan huoneen lämmössä ja lapsenlapset olivat kuulemma tykänneet.Ensi viikolla meillä tulee neljä vuotta, kun ostimme tämän talon. Äkkiä se aika on loppujen lopuksi mennyt.Luin tästä blogista silloisista tunnelmista...elikkä postauksesta 24.9.2010 :" Väsynyt talonomistaja", jos joku haluaa katsoa :)
Siinä oli vielä siitäkin, kun silloin alkuaikoina mulle tuli rintasyöpä leikkauksen jälkeen välillä nestettä toiseen käsivarteen, jos sitä rasitti liikaa...ei ole enää vuosiin tullut.Onneksi!
Sokerirasitus-testissä kävin perjantaina, kun olen ollut niin väsynyt. Alkuviikosta kuulen sen tulokset. Ostin kyllä nyt vitamiinipurkinkin kotiin.Ei tässä muuta, ei ole nyt tullut kuviakaan otettua, paitsi tuo alkukuva.

8 kommenttia:

 1. Oi tuota kivaa kisun kuvaa! Siinä sitä ollaan rennosti. On ihanaa kun ihminenkin on vieressä ja taitaa silitellä välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasmus-ihanainen siinä on mun kanssani :)

   Poista
 2. Meillä tulee kohta jo 5 vuotta siitä kun muutettiin tänne. Tosiaan aika on menny noppeesti!
  Mää en uskaltais ostaa mittään yllätystä kirppikseltä, mää ko oon niin ronkeli noissa kirppisostoksissani, sää oot rohkee. :-D

  VastaaPoista
 3. Joo, minäkin meinasin jo viime viikolla kertoa sulle tuon saman ompun kuivauksen narussa mutta se jäi, äiti aikanaa kuivas mulle niitä karkin korvikkeksi ! Meille avattiin tänään tänne jo 12 kirppari aika lähelle.
  Onnea sullekkin uudelle koneelle, mulla tää pelittää jo tosi hyvin kun kesällä ostin, isäntä leikattiin viikko sitten se olkapää ja nyt mulla on kaikki työt yksin tehtävä joten ei ole vapaa ajan ongelmia vielä moniin viikkoihin kun 6 viikkoa on kantositeessä se käsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa syksyä kuitenkin ja isännälle paranemisia!

   Poista
 4. ♥Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)