Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Viikko puolessa...
...ja huomenna tämän viikon ensimmäinen työpäivä, eli viisi päivää ollut vapaata...ensimmäiset kolme päivää olin NIIN väsynyt.Pitäs varmaan ostaa taas vitamiineja ja kalkkia ym. Nilkka on ollut vaihteeksi hyvä, mutta parin viikon päästä on kuitenkin lääkärin tutkimus siitä.Olen ollut niin stressaantunut taas näistä sijaisuuksista, kun koskaan ei tiedä millon on töitä ja millon ei...ja tavallaan on aina oltava valmiina (vaikka eihän niitä ole pakko ottaa, mut itestä tuntuu siltä) ja palkat tulee kuitenkin jälkijunassa joskus sitten kun kerkiää :( Nytkin tänään tuli työsopparit viime viikon töistä postissa ja yks päivä puuttui kokonaan, täytyy oottaa jos se tulis vielä tällä viikolla.Et sais niistä joskus rahaakin...Ei tässä nyt kuitenkaan oikein mitään vaihtoehtoakaan ole noilla työmarkkinoilla.Ulkona on kiva aurinkoinen sää, mies meni pyöräilemään ja hoitokoiralla tuli jo kauhee ikävä sitä, siit on tullut ihan miehen koira.Tässä kuva "pikkuneidistä" :DMinä väkersin tuollaisen "kynttiläkruunun" paviljonkiin.Koristeeksi laitoin vanhoja tähti-kynttilänjalkoja ja sinisiä tähtiä ja muutaman muovikristallin.Tuikkukupit on joskus kierrätyksen ilmaistavaroista otettu.Kesäkukkiakin vielä löytyy maljakkoon: malvaa, ruusua ja unikko.

Ja kaktus kukkii :)

Huomenna mulla onkin erityisavustajan tehtävät töissä, en yleensä niitä mielellään ota, kun tavalliset lastenhoitajan tehtävät on helpompia ja selvempiä, mutta tulipahan nyt otettua...toivottavasti menee hyvin.Perjantaina kai samaa ja kumpanakin iltana taas seurakuntajutut myös.Tänään poikkesi ystävä käymässä Turusta tullessaan.Hänelläkin oli toinen omista koiristaan mukanaan.
Onko nämä nyt kesän viimeisiä päiviä?? Kaunis vihreä maisema vielä ikkunasta näkyy ja sinivalkoinen taivas, tuuli heiluttelee vaahteran lehtiä..
En ole vielä orientoitunut syksyn tuloon ja syys siivouksiin ja -sisustuksiin. Mukavaa päivänjatkoa Sinulle!

4 kommenttia:

 1. Oi, tuo kruunu on hauska!!!
  ah..minäkin kävin tänään työpaikallani ja aikasta hässäkkää siellä, nyt olisi muutama viikko aikaa orientoitua..no, yritetään nauttia silti!

  VastaaPoista
 2. Voi kun nuo sinun työjuttusi selkiäisivät - tuollaiset sijaisuudet rassaavat mieltä ja kukkaroa ihan liikaa.
  Voimia ja jaksamista sinne - joskus on koetuksella se "ei meille anneta enemmän kuin jaksamme kantaa". Mutta jos ei parempaan usko, ei ole toivoakaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että stressaavat....mutta hyvin menivät töissä ne kaksi päivää ja ensiviikon alussa on kaksi päivää mukavassa tutussa päiväkodissa...kyllä se tästä taas :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)