Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 13. syyskuuta 2014

Syksyksi...


...vaihdoin vähän mattoja ja tekstiilejä.Lime-turkoosi iso riepumatto pääsi huilaamaan vinttiin ja tilalle oleskelu-nurkkaukseen tuli kaksi tummempisävyistä riepumattoa. Samalla sohvan vaaleanpunakukkainen täkki ja pinkit tyynyt vaihtuivat siniseen huopaan ja sinertäviin tyynyihin.Meinasin laittaa tähän "ennen"-kuvan, mutten löytänytkään. Mutta pari postausta alempana taitaa olla joku kuva olohuoneesta.


Mutta tässä olohuoneen syys-asu :)
Kun verhot ovat kuitenkin pinkit, ja tämä taulu ostettu niihin sopivaksi....
...niin pitihän sitä jotain pinkkiäkin jättää kuitenkin, ettei ihan sini-vihreään siirrytä. Esim. kolmannen riepumaton raidat :) Kaikki matot ovat muuten äitini kutomia.
Koirien (entisten ja nykyisen) kuvat pääsivät kirppiskehykseen.Vielä muutama kuva...

Olihuoneen pienempään ikkunaan , pinkin kapan tilalle, pääsivät unikkoverhot ihan käytännön syistä. Kun iltaisin on jo pimeää, tekee mieli tielle ja naapuriin päin oleviin ikkunoihin vetää verhot eteen.Kesällä asia on erikseen.Nuo verhot sain joskus entiseltä työkaveriltani silloiseen tytön huoneeseen.


Meidän hoito-koira-neiti lähti tänään omaan kotiinsa.Ihan suloinen koiruli oli ja helppo hoidettava. Mutta nyt saavat kissat taas olla kotona vapaasti.Tosin varmaan alussa arastelevat, kun pelkäävät mistä pikkukoira juoksee heitä jahtaamaan...


Mukavaa viikonvaihdetta teille!

8 kommenttia:

 1. Pirteää ja kodikasta. Riepumatot ovat kyllä aina kauniita - ja jos niissä on vielä "äidin tuoksu", niin sitä arvokkaampia. Itselläni on vielä muutama mummoni kutoma riepumatto - hän kutoi ne minulle ensimmäiseen opiskeliasuntooni ja siitä saakka ne ovat mukana kulkeneet. Ja edelleenkin ovat kuin uudet. Ihan parasta kierrätystä, sillä ennen vanhaan riepumatot tehtiin aina vanhoista vaatteista - ei niitä varten lähdetty kuteita ostamaan.
  Kivaa viikonvaihdetta myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta "äidin tuoksusta" tuli mieleen, että silloin kun äiti eli ja sain häneltä aina jotakin, niin niissä tosiaan oli, jos ei äidin, niin ainakin heidän kodin tuoksu.Ja vaikka äidin kuolemasta on jo vuosia niin vieläkin ikävä välillä yllättää...Äiti on aina äiti!

   Poista
 2. Ihanaa väri-energiaa tulvii kuvistasi<3 Nuo pinkit on niin passelit, ai että tykkään, taulu on kuin tehty juuri tuolle seinälle - kaikki sopii niin kivasti yhteen! mukavaa viikonlopun jatketta=)

  VastaaPoista
 3. Kaunisti olet syksyiseksi muuttanut kotisi.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)