Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Satoa ja menestystä


Ihana alkusyksyn päivä! Ja Suomi voitti lentopallossa Tunisian ja pääsi jatkoon! On tullut nyt tuota Suomen lentopallo menestystä seurattua :)Omenoita on tullut kovasti meidän ainokaisesta puusta. Mies on niitä parina päivänä kerännyt kaksi korillista pudokkaita.Tänään keitin kaksi annosta omenasosetta. Toisen hillosokerilla ja toisen tavallisella sokerilla, kumpaakin tuli kolme purkillista.Sokerit olivat niin vähissä, etten enempää olisikaan voinut keittää. Aiemmin olen jo viipaloinut omenia pakasteeseen.
Vaan tuossa vielä korillinen omenoita odottaa jatkojalostusta :)

Satoa tavallaan tämäkin: satoa tv:n lomassa tapahtuneesta virkkaustyöstä:)Peitto ei ole prässätty, mallailin sitä vaan kuvausta varten tuohon nojatuoliin.Eivät jämälangat tähän riittäneet, vaan jouduin 2-3 kerää ostolankaakin käyttämään.Kun ei kirppiksiltäkään nyt lankapussukoita oikein löytynyt.
Kirppiksistä puheenollen niilläkin on tullut nyt silloin tällöin poikettua, kun on tuolla kaupungissa päin liikkunut.Ostokset ei ole suuren suuria ollut, jotain pientä vain: viiden metrin rullamitta 1,50 e, koirakirja 2 e,kuuden kappaleen pakkaus sinisiä kynttilöitä 1 e ja mekko 1,50 e, en nyt muista muuta...ilmaislaatikosta sisustuslehtiä :D


Meillä kukkii vielä voikukat ja itse asiassa mansikatkin :) Uusi kevät...


Olin lauantaina niin väsynyt, että viikkosiivouskin jäi tekemättä...aika meni vain rentoillessa...Olen suunnitellut huomiseksi siivouspäivää,(kun ilmeisesti menen vasta tiistaina töihin), jos en sitten jo tänä iltana siivousta aloita, kun mies meni omille menoilleen, yhteen tilaisuuteen ja sitten kokeilemaan jos sählyn peluu onnistuisi polvituen kanssa. Hän ei vielä ole päässyt polvileikkaukseen hammasvaivojen takia.Ensin pitää saada ne kuntoon.
Itselläkin oli eilen nilkkatuki kävelylenkillä, kun nilkkaa vähän särki ja se "naksui".Eipä tässä tällä kertaa muuta, kuin hyvää sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!ps. Koneen kanssa oli aiemmin ongelmia, niin tässä välillä tein muita hommia ja nyt sain laitettua kuvatkin tänne :)


3 kommenttia:

 1. Hieno virkkuupeitto!♥
  Laitatko omenaviipaleet vain sinänsä rasiaan ja pakkaseen? Säilyvätkö kuinka, tummuvatko kovin?
  Hih...uusi kevät keskellä syksyä...;)

  IHANAA SYYSKUUTA!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne vähän tummuvat, muttei se haittaa...muuten säilyvät hyvin. Ihan vaan viipaloin nopeasti pakasterasiaan ja kansi kiinni...On helppo sitten ottaa esim omenapiirakkaan tai omenahyveeseen :D
   Samoin mukavaa syyskuuta!

   Poista
 2. Hemmetti, ku jo säikähin, että ny on sunnuntai :)). Pirteitä väreijä käytät sisustuksessa. Mukavia syksyisiä päiviä teille!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)