Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 19. syyskuuta 2014

Aurinkoa ja eteistä


En vielä eilen saanutkaan konetta, vaan tänään miehen pitäs tuoda se mukanaan kaupungista. Ja se on ihan upouusi :)
Luulisi nyt vähän aikaa pelaavan. Osamaksulla sen tietenkin sain, muuten olis joutunut odottamaan veronpalautus-rahoja.
Ja valmiiksi on asennettu ja tietoturva sun muut :)Tuon kerkesin kirjoittaa viimeksi, sit tuli taas ongelmia vanhan koneen kanssa ja siihen se jäi...mutta nyt on upouusi kone ja vähän jo harjoiteltukin tämän käyttöä. Vaikka läppäri on tämäkin, niin kuitenkin eri merkkinen ja uusia juttuja on opeteltavana.
Saas nähdä missä ajassa tämä tulee yhtä tutuksi kuin entinen :)
Tässä kerran siivosin ja uudistin vähän meidän eteistä. Jotenkin se oli sen jälkeen ihan erinäköinen, mutta kyllä siihen on nyt jo "silmä tottunut", niinkuin mies sanoo.
Yleensä hän sanoo kyllä niin, silloin kun joku paikka on mun mielestä ruma tai ikävästi "pistää silmään", niin sitten saan kuulla että "Kyllä siihen silmä tottuu".. :(
Eteisen siivouksen/uudistuksen hän kyllä huomasi heti, ihme kyllä ja tuumasi "onpa siisti eteinen".Eihän nuo miehet yleensä aina sisustuksen vaihtoja huomaa, niinkus tiedätte :DUudistin yhden aikoinaan roskikselta löytyneen mäntypeilin mustalla kontaktimuovilla pikaisesti ja laitoin sen eteiskomeron oveen. Meiän eteisessä kun ei ole juurikaan vapaata seinätilaa.

Ja kun siinä oli mustaa laitoin jotain muutakin pientä mustana sinne.

Vaaleansininen kaapin laatikko siellä olikin jo ennestään tasona, lisäsin vain vaaleansinisen kirppis- naulakon ja silkkikukan.

Verhot vaihdoin myös sinne. Nämä verhot vintistä ovat luonnossa ihan kauniit...pellavan harmaata kangasta ja kukka-kuvioita. Tämä turkoosi kynttilälyhty (tai oikeastaan niitä on kaksi, kummassakin ikkunassa) sopii verhon turkooseihin kukkiin. Kynttilälyhdyt ovat uusia kirppislöytöjä.

Meiän eteinen on mahdottoman hankala kuvattava, kun siellä on aina niin pimeää.Näistä kuvista osa on valon aikaan ja joku päivällä otettu.Eipä tällä kertaa muuta kuin ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. ♥kyllä luonto on nyt kaunis..ja kaunis on kotisikin! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit luonnossa. Kuvista aina huomaa miten kaunis ruska on taas yllättäin hiipinyt puihin ja metsiin.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että sait uuden koneen! Onnea sen kanssa elämiseen ja tutustumiseen.
  Ihana tunnelmallinen eteinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, on se kiva kun kone ei pätki :D

   Poista
 4. Onnea uuden koneen johdosta! Ansaitsit uuden koneen. Tuotat paljon iloa blogissasi vieraileville. Siunausta kaikille kirjoituksillesi!
  Sinä osaat tuon eteisen sisustaa aina uudella tavalla ja tosi kodikkaaksi.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)