Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Väreissä pysytäänTällä kertaa kuitenkin värikkäissä autoissa :)
Käytiin lauantaina poikkeamassa paikkakunnan "auto-tapahtumassa", jossa oli ihania vanhoja autoja, niitä piti kuvailla.Ja seuraavana tulee mun suosikki :)


Kyllä tuolla kelpaisi ajella näillä helteillä <3 Ihanat leveät vaaleat nahkapenkit, melkein kuin sohvat. Aviomiehen kanssa tukka hulmuten auringon laskuun :)

No jos kuitenkin ajettais Micralla alkuviikosta johonkin...kun vähän rahaa saatiin...loppuviikosta on yhdet hautajaiset sekä miehellä pari näytelmää ja perjantaina mulla jo töitä.Jos nyt jossain päästäis vielä käymään.
Meiän pesukone taas jumittaa, mulla on ollut pitkästä aikaa tytönkin pyykkejä pestävänä ja varmaan lisääkin tulossa, mutta kone ei taas suostunut ottamaan vettä...toinen kerta jo kun teki saman tempun. Täytyy kohta vaihtaa vanha kone pukkarin nurkasta käyttöön, vaikkei siinä toimikaan kuin yksi ohjelma se oli kuitenkin vanha uskollinen palvelija!
Nyt meillä on kolme pesukonetta ja kaikissa jotain vikaa...ottaa päähän!Koneet on ärsyttäviä, niinkuin tämä tietskakin.
Ihan kuin ne tekis meille kiusaa...noita auton kuviakin kun laitoin tähän postaukseen, niin kaikki muut meni hyvin, mutta lempiautoani piti yrittää kolme kertaa, ennenkuin sain sen tähän :( (Siis ihan henk.koht. kiusaa :)


Pari räpsyä kotoa.


Kesän matonkude-souvin tulosta...


Kukkakimppu kotipihasta...malvoja ja yksi ruusunoksa...Näkemisiin, lukemisiin!

4 kommenttia:

 1. Hauskoja autoja ja kivan väriset kuteet, niistä tulee nätti matto. Muaki ärsyttää ko kone ei toimi, miästä ärsyttää ko mää valitan siitä. Sen miälestä ne viat on pikku juttuja mitkä hoituu helposti jollain päivityksillä, mut mistäs mää sen voisin tiätää...

  VastaaPoista
 2. Semmosta se on! Meiän kone kyllä alkaa olla sen verran vanha, että ei taida päivitykset enää auttaa :(

  VastaaPoista
 3. ♥vau, mitä menopelejä! Tuollaiset kesätapahtumat on kivoja!

  VastaaPoista
 4. Hienoja mutta kalliita ajaa ja omistaa menopelejä olet kuvannut, sun kannattas joskus käydä myös Forssan Pilvenmäellä Piknikillä jossa kokoontuu tollasia paljon joka kesä, olen kerran ollut ja se riitti mulle kun ne näyttävät olevan niin niiden päälle ne omistajat että pois köyhät tieltä.
  Tiedätkö että tää älytön helle kuormittaa myöskin uudempiakin koneita aivan kuten nyt jo kaikkia niitä helteiden toivojiakin tuntuu tää jatkuva super helle jo kyllästyttävän ja niin kuin niitä monet halusi ja nyt jo valittavat.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)