Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 7. elokuuta 2014

Ruotuun järjesty!


Huomenna ensimmäinen sijaisuus kesän jälkeen.Siitäkö (loman loppumisesta) johtunee, että innostuin pistämään vaatekomeroni ruotuun. (Löytääpähän ainakin jotain töihin sopivaa päälle, kun kesä on melkein menny shortseissa ja topissa).


Tältä näytti kaappini kesän jälkeen...häpeä tunnustaa :/


Tuo puoliksi lattialla ja puoliksi kaapissa oleva kasa oli käytössä olevia vaatteita...siellä oli vielä keväältä jääneitä farkkuja, pitkähihaisia ym. joita ei tarvinnut vilkaistakaan näillä helteillä :)
Nyt ne kevään jälkeiset on jo pesty ja kasa kutistui ihan pieneksi tuohon nähden.Tanko-osuus oli sentään suht järjestyksessä.


Mutta tuo kaappi on aina ollut mulle murheenkryyni, kun siinä on ollut vaan tanko. Olen sitten kokeillut siihen lattialle erilaisia hylly-versioita, nyt siinä oli tämä pieni hyllykkö.


Joka oli liian kapea ja liian kapeahyllyinen ja liian korkea, joten sitä ei voinut kunnolla hyödyntää.Nyt olin aikeissa laittaa siihen oikein kunnon seinästä seinään ylettyvät hyllyt, kun mulla oli aiemmin ostettuna (kun halvalla sai :) hyllyn kannattimet kahteen hyllyyn.
Vaan, VOI EI! En löytänyt niitä mistään, olin taas kerran laittanut ne liian hyvään talteen...

Niinpä ei auttanut muu kuin käyttää toinen idea: saatiin silloin savusaunaa varten myös miehen kaverilta ihan uusia tiiliä, joita oli sitten jokunen jäänytkin. Siispä tiilejä hyllyn kannattamiksi ja hyllyt tein toisen kaverin tuomasta
rakennusjäte-laudoista, jotka päällystin tapetilla, jonka rullan olin joskus saanut ystävältä. Nyt meni viimeiset.Samalla tsekkasin ylimääräiset vaatteet pois. Oli niitäkin jonkun verran...Nyt kaappi on valmiina syksyyn :) Olisinpa vaan itsekin! Jännittää lähteä taas tekemään sijaisuuksia...huoh...
Mutta näillä mennään.6 kommenttia:

 1. Hätä keinot keksii - hyvin hoksattu nuo tiilet;)
  Ja vaatekaapin tilanne näyttää kyllä aika kotoisalta, huokaus.
  Tsemppiä töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on eka päivä takana ja ensiviikolle kaksi päivää valmiina samassa paikassa....tästä se taas lähtee :)

   Poista
 2. Niin mahtava idea, jotta taidan napata mukaani tuon tiilihyllykön.. Tarttis juu vaatekaappi täälläkin siivota ja tehdä inventariota.. Huoh..
  Juu ja tzemppistä työhön!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä siivottavia paikkoja aina tahtoo riittää...kun yhdestä paikasta saa siivottua, niin jo toisesta repsottaa...
   Huomenna on normi siivouksen vuoro, kun sunnuntaina tulee vieraita, jotka tulevat vielä ekaa kertaa meille...Kiitos tsempistä :)

   Poista
 3. Luin Bussesta. Levätköön rauhassa.

  VastaaPoista
 4. Onneksi meille jäi vielä Elmo ja kissat :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)