Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 18. elokuuta 2014

Lamppu "moka" ja muuta hauskaa
Tosiaan päätin tuunata tuota entistä varjostinta...vaan kuinkas sitten kävikään...
Tässä tapahtumat kuvina pienin tekstein.

Mullahan on pari tapetti-kirjaa, jotka kerran yhdestä kaupasta kysymällä sain askartelua varten, olivat siis poistoon menossa. Niinpä aloitin leikkaamalla kauniista hopeakuvioisesta tapetista sopivan palan, varjostinta mittauksessa apuna käyttäen.
Liimasin vain liitos kohdan.

Tässä kuva kuivumis prosessista :)

Laitoin sen vanhan varjostimen päälle ja liimasin reunoihin pitsinauhaa. Hieno tuli!Nyt jo varmaan arvaattekin...ylläri-pylläri!Elikkäs melkeen turhaa työtä, mutta tulipahan askarreltua :)Askartelin myös tällaisen nappi-korun huvikseni.Mini-"kasvihuoneestani" siirsin paprikat ruukkuihin ja kuistille, jos ne kerkiisivät vielä satoa tuottaa.Nyt kuisti näyttää kasvihuoneelta.Satoa on vähän näkyvissä, jos ehtivät kypsyä.Paviljongissa taas tämä samainen kaktus yrittää kukkia ties monettako kertaa tänä kesänä.Hipsu tuli äsken sisään ikkunasta, siinä on verkko joten se pitää minun onneksi aukaista, onneksi siksi, että Hipsu olisi voinut tuoda muuten sisälle tämän, jonka nyt jätti ikkunalle odottamaan :)
Hyvä metsästäjä!


Mukavaa päivää teillekin, vaikkakkin sateista, ainakin täällä.
8 kommenttia:

 1. No kävipäs lampulle hassusti;)
  Ja tuota viimeistä kuvaa katsoessa olen enemmän kuin tyytyväinen siitä, ettei meidän Viiru ulkoile kuin valvotusti!
  Täällä sataa myös - sopii hyvin ensimmäisen lomanjälkeisen työpäivän tunnelmiin. Silti - kivaa päivää myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että jätän kuitenkin varjostimen tuollaiseksi, saa olla yllätyslamppu :) Kyllä minäkin tuon hiirosen pudotin ulkopuolelle maahan.

   Poista
 2. Hei, mulle on käynyt tuo ihan sama moka. Serkkupoika toi lampun varjostimen tuunattavaksi ja lähdin sitä kankaalla päällystämään ja jouduin oikein töitäkin tekemään. Ja kun valmiiksi sain ja lamppu meni kokeiluun niin edelliset kuvat pilkotti läpi. Oli vielä sellanen lastenhuoneen lamppu missä vahvat ankka-kuviot =)
  Tapetti olisi kyllä ollut kaunis tuohon muuten.. no, ei muuta kuin uutta ideoimaan.. Koru on myös hauska!!
  Koskakohan meitin Sulo alkaa tuomaan ruokaa kotio, vielä ei ole näkynyt. Upea on saalis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuitenkin päätynyt jättämään lampun tuollaiseksi ainakin toistaiseksi :) Vielä se Sulo kerkiää :D

   Poista
 3. Hauska juttu;) Ja entistä parempi tuli, sellainen hämyisempi tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itseasiassa se on aika hauska lamppu!

   Poista
 4. Vau tosi hieno tuli lampusta tykkään.. :)
  hui kissat on kissoja mutta niitä pitää kehua kovasti kun ovat pyydystäneet hiiren...se tuli sulle näyttämään ettei ole mikään turhuus kodissa sillä kissojen tehtävä onkin tuo pitää ne hiiret loitolla..tosin äklöähän se on meistä naisista ainakin mutta silti kehut kissalle kuuluu..
  Minun kaktus teki kaksi kukkaa, vielä se on ulkona puskan juurella ja otan sen sisälle vasta sitten kun ilmat todella viilenee niin ettei enää kestäisi olla siellä, saas nähä saanko sitten kun tuon sen sisälle niin yhtään kukkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä toin tänään oman kaktukseni sisälle nuppuineen, tuuli oli sen kaatanut paviljongissa.Toinen kaktus on ulkona, mutta ei ole kukkinut ollenkaan, ehkä se kukkii jouluksi :) Toivottavasti sinunkin :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)