Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 9. elokuuta 2014

Duunausta ja tuunausta

Niin sitä saatiin taas työt alkuun. Maanantaina menen vielä samaan paikkaan ja perjantaina myös.
Kotona oli taas normisiivous, kun on lauantai ja huomenna tulossa vieraita.Eilen illalla oltiin telttakokouksessa ja ihana tilaisuus olikin!Tässä kerran luin juuri Hattaralandian blogista muistaakseni jakkaran tuunauksesta, se oli niin ihanan näköinen, että innostuin tuunaamaan meiän kaamean piha-jakkaran. Se on pihalla ja auto-tallissa pyörinyt koko ajan kun ollaan tässä asuttu.
Sillä oli kaverikin, mutta se hajosi, kun mies vahingossa peruutti sitä päin :( Onneksi autoon ei tullut mitään!
No, tuumasta toimeen. Hioin pahimpia irtoavia maaleja pois ja muutenkin pintaa karhensin, sen jälkeen maalasin koko tuolin talon vanhalla maalin lopulla vihreäksi.Istuin-osakin on siis maalattu, mutta kun se on vähän reunoista kärsinyt, niin laitoin tuolille oman baskerin :)Ja nostin sen sohvan viereen neule- ja kahvi"pöydäkseni".
Tuon korin maalasin pinkiksi samana päivänä, siinä on nyt mun langan jämät ja päättelemättömät mummo-ruudut. Pääteltyjä on jo pieni paperikassillinen.
Lasin-alusta on kahvimukia tai vesilasia varten.
Romulyylin blogissa oli bloggaus paikan esittelyä, niin kuva minun bloggaus paikastani lopuksi.Sitäkin uudistin aikaisemmin sen verran, että peitin ikivanhan kolhiintunen kirjoituspöydän päällisen kesäisellä vahakankaalla....olkoonkin vaikka olkkarissa, mutta minusta se on kauniimpi näin :)
Tämmöinen moderninpi taulukin tuli ostettua Tarjoustalosta, kun se oli vain 5 e. Siinä on led-valot noiden kynttilöiden takana, että voi hämäränhyssynä sen valaista. Sopii kivasti meiän violettiin seinään ja pinkkeihin verhoihin :) (Tuollaisen taulun, vähän erilaisen vain, näin ystävillä ja se oli niin kaunis, että piti mennä ostamaan itsellekin. Valitettavasti ei samanlaista enää ollut, mutta onneksi löysin tuon, niitäkin oli vain kaksi jäljellä. Muut olivat taustaltaan tumma sävyisiä, eivätkä ollenkaan mun mieleen.)

Mukavaa viikonloppua itsekullekin!

14 kommenttia:

 1. Kiitos samoin sinulle mukavaa viikonloppua.
  Kaunist tuunausta.

  VastaaPoista
 2. Kiva sohvapöytä - ja noista sinun väreistäsi saa voimaa - tulee vähän Romulyylin värit mieleen;)
  Mukavaa viikonloppua vieraiden kanssa!

  VastaaPoista
 3. Pihajakkarasta tuli komea! Hauska nähdä bloggauspaikkasi. Siinäkin on väriä joten ei ihme, että kuvasikin ovat väri-iloittelua : )

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä! Taulu on kaunis ja tuoli kuin uusi - aivan ihania.

  VastaaPoista
 5. ♥ihana tuli jakkarasta! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 6. Kivasti tuunattu jakkara. Muutenkin kaunista olet laittanut kotiisi.

  VastaaPoista
 7. Onpa tosi kaunis tuo sun jakkara!! Aivan ihana idea virkata päällinen.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)