Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tiiliä siellä ja tiiliä täällä...

Kuvituksena vanhaa savusaunaa...joka kerkisi olla jo puuvarastona ja grilli-kotana...tuleva savusauna..
Miehellä ja muurari-kaverilla on savusauna-projekti jatkunut. Ja iloiset yllätykset myös materiaalin suhteen. Ensin mies sai kaveriltaan ihan uusia tiiliä auton takaluukullisen ja sitten saatiin vielä käytettyjä tiiliä hakea eräältä tontilta, jossa on palaneen talon rauniot, ihan luvan kanssa.Sieltä saatiin myös arina uuniin.Siellä oli ihana siniruusu-nekka ja emaliastioita, joihin olisi voinut istuttaa vaikka kukkia....mutta en tietenkään voinut niitä ottaa. Paitsi, että poimin sen nekan kuitenkin mukaani ja vein sen tontin omistajan emännälle :)
Eipähän jäänyt sinne "hukkaan".Saa nähdä onko huomenna selkä ja kädet kipeinä kun niitä tiiliä kannettiin.


Tänään tuli uusi Unelmien talo ja koti-lehti, lisäksi postilaatikossa oli Deko-lehden näytenumero.Tänään on paistanut jopa aurinko ja siksikin mieli on ollut parempi pitkästä aikaa. Osansa lienee kyllä myös eilis-iltaisella seurakunnassa käynnillä.Jopa tietokone on toiminut hyvin tänään, kun eilen se oli ihan mahdoton, koko ajan kone sammui.Sain tänään pihassakin jotain tehtyä eli rikkaruohot kitkettyä kukkapenkeistä ja niiden ympäriltä.Ja oloryhmän alta leikattua ruohoa työnnettävällä leikkurilla, joka on kyllä surkea...


Päätä vaan on särkenyt tänään ja jouduin pitkästä aikaa ottamaan särkylääkkeen siihen. (Kuten muistatte, vieroitin itseni särkylääkkeistä, oliko se nyt toukokuussa. Enkä sen jälkeen ollut tarvinnutkaan särkylääkettä.)
Mies pisti saunan lämpiämään, kohta mennään ja sen jälkeen ystävät käyvät myös saunassa.


Eipä kummempia tässä tänään.

8 kommenttia:

 1. Tuo teidän savusauna on niin tunnelmallinen. Onnea korjausremonttiin!

  VastaaPoista
 2. Niin kaunis tuo sauna! Kuin sadusta. Olette ahertaneet tiilien kanssa, ei tarvi punttisalille lähteä tuollaisen urakan jälkeen. Hyötyliikuntaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en osaa sitä niin kauniina nähdä, mutta niinhän se on että mihin silmä "tottuu" niin sitä ei nää samalla tavalla :)

   Poista
 3. Niin on minustakin niin suloinen tuo savusauna.Mukavahan siellä on sitten löylytellä=)
  Harmillisa asioita sulle sattunut noiden palkkojen suhteen.Ne pistää suututtamaan.Toivotaan,että asiat järjetyy pian sen suhteen.Aurinkoa on kuitenkin pian saatavilla.Pitkästä aikaa=)Voi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan, että asiat järjestyy...Tänään on paistanut aurinko, heti on mielialakin ollut parempi :D

   Poista
 4. Olet jälleen ahkeroinut monissa töissä.
  Aurinkoa ehti jo hartaasti kaivata.
  Hienoa kuinka - mielestäni nopeasti - vieroitit itsesi särkylääkkeistä! Sellainen vaatii tahdonlujuutta.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo kuva missä on ikkuna ja noita valkoisia kukkia niin kesäinen ja kaunis...on se raskasta tuo tiilien kantaminen mutta sitten kun saa valmista niin saa vain muistella miten tiiliä on kannettu..Hyvä kun pystyy hyödyntämään vanhoja materiaaleja hyöty käyttöön..se on sitä parasta kierrätystä.. Mukavaa loppu viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)