Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pihalla ja paviljongissaJuotiin äsken taas jätskikahvit paviljongissa.Kuuma oli sielläkin, mittari näyttää reilu 30 astetta.Liekö oikeassa vai hajonnut kuumuudesta :)Kukat kukkivat, kun vaan jaksaa kastella. Sadevesi saavi tyhjeni jo aiemmin, mutta onneksi meillä on vanha pihakaivo, mistä saa kasteluvettä.


Malva on aukaissut lisää nuppujaan :)Ruusupensas kukkii edelleen ...

Tässä ne kehäkukat joista eilen puhuin.
Muutama kuva paviljongistaVanha keinutuoli on saanut paikan sieltä, silloin kun siinä on pehmuste se on ihan leppoisa istuma paikka.Vanha pöytä ja muovituolit muodostavat kahvi/ruoka ryhmän. Jos on enemmän vieraita voi sisältä tuoda kaksi jakkaraa. Kerran meitä olikin siellä viisi henkeä syömässä.
Myös lyhtykaappi on siellä ja säilöö samalla ruusuastiat.Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin...Sesse vaikenee...

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on, kuuma vaan sielläkin on nyt ollut, vaikka tuulenvire käykin välillä.

   Poista
 2. Hauska idea laittaa lyhtyyn nuo kupit, ihana.. oih, minä haikailen tuollaista vanhaa kiikkustuolia siinä olisi mukava olla kissa sylissä ja virkkuutouhut käsissä..=)
  Kauniit on kukat, jälleen kehun sun malvaa se on kaunis kukka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse kaikkea kantaa sisältä, kun on vähän astioita valmiina :)
   Minäkin tykkään tuosta malvasta, se oikeen intoutuu kukkimaan tänä kesänä, taitaa tykätä kuumasta...Sain sitä yhdeltä kylänmieheltä hänen pihaltaan, samoin kuin nuo ruusutkin, silloin kun oltiin täällä vuosi asuttu.

   Poista
 3. Älä vaan Sesse vaikene kokonaan!!!
  Sain oman koneeni kuntoon korjauksessa. Sanottiin, että kovalevy oli mennyt. Uusi kone olisi maksanut paljon, nyt asia järjestyi ihan sopuhintaan.
  Sinäkin olet tottunut koneen kanssa elämään. Olisi aika muutos luopua siitä.
  Missä minä sitten vierailen, jos et ole täällä...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Luoja suo ja saamme elää, niin ei ole suunnitelmissa vaieta kokonaaan eikä bloggausta lopettaa...tämä kesä on ollut tavallista tylsempi, kun ei ole mihinkään päässyt, niin olen koneella viettänyt aikaa blogiystävien parissa :)

   Poista
  2. Kiitos, Sesse, vastauksestasi. Kiitos, että se sisälsi tämän iloisen uutisen!!
   Olen tätänykyä liian taipuvainen kaikkiin huoliin ja pelkoihin. On kyllä synti olla epäuskoinen ja pelätä kaikessa pahinta. Olen rukoillut että voisin vahvistua tässä asiassa.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)