Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Päätös ja sen jälkeen kesäkahvit :)


Tuli eilen tehtyä yksi päätös, jätettiin yksi asia "Suurempiin käsiin", sen jälkeen oli jotenkin helpottunut olo.Kun oli yhtä asiaa pähkäillyt yksinänsä pitkään ja nyt kun siinä oli mies, minä, yksi ystävä ja Taivaan Iskä mukana, niin on nyt siitä rauha :)Siitä huolimatta heräsin tänään jo puoli neljän maissa, enkä saanut enää unta...piti nousta ensin syömään riisikakku ja yrittää uudelleen houkutella unta...Nukku-Matti oli tainnut jo nukahtaa itse, joten mulle ei uni tullut, niin nousin sit kuuden maissa ylös kahvin keittoon.Kun mies lähti omille asioilleen puoli 9n maissa, niin menin sänkyyn ja olin juuri vaipumassa uneen, niin mies soitti, että mun pitäs varata hälle yks aika netistä....niimpä nyt jämähdin tähän koneelle ja juon just kahvin loppuja termoksesta.Mennään sitten iltapäivällä päikkäreille, jos ei muuta... :)Aamupäivällä eilen käytiin taas vaihteeks vanhassa kotiseurakunnassa, siis meidän entisessä.Aina kiva on nähdä siellä vanhoja tuttuja.Seurakunnasta tullessa poikettiin matkalla olevalla rompe-tapahtumassa. Ei ostettu mitään, ja juuri alkoi sitten sataa ja ukkostaa, niin kaikki rupesivat keräämään tavaroita pois. Ystävä oli siellä kyllä myymässä ja antoi meille sitten mukaan muutaman jutun...ihan ilman rahatta, hinnatta.Savusaunaan ovenkahvan ja naulakon sekä muuten varrettoman vesurin miehelle ja minulle rautaisen kukka-amppelin.
Alkuillasta lämmitti mies savusaunan ensimmäistä kertaa ja kävi edellä mainitun ystävä-miehen kanssa saunomassa siellä.Oli kuulemma ollut hyvät, pehmeät löylyt. Kiitokset kuuluu muurarille ! Kyllä hänkin varmaan joskus tulee nauttimaan löylyistä. Minäkään en ainakaan vielä viitsinyt mennä.


Pavijongissa juotiin sitten saunakahvit parittomista ruusukupeista, jotka pidän siellä lyhtykaapissa valmiina.
Samoin kuin minikokoiset sokerikipot :)
Mukavaa maanantaita!

16 kommenttia:

 1. ♥ Kauniita astioita! Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus. Kauniita kuvia ja houkuttelevan näköinen kahvipöytä:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kesäinen kattaus, todella suloisia astioita sinulla<3
  Ihania päiviä sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni! Nuo "suvikupit" olen jostain keräillyt :)
   Samoin sinulle ihanaa kesän jatkoa <3

   Poista
 4. On helpottavaa kyllä kun voi jättää asiansa Jumalan käsiin. Itse on saanut kokea myös sen rauhan minkä siitä saa. Kaunis kattaus! Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumalan kanssa on hyvä tehdä matkaa, turvallista :)
   Kiitos samoin sinulle <3

   Poista
 5. Kaunis kattaus.
  Taivaan Isälle kannattaa jättää huolet jotka painavat.
  kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun osaisikin jättää huolet aina Jumalalle! Samoin sinulle Sylvi <3

   Poista
 6. Oikein kiva juttu, mitäpä sitä ite murehtimaan, kyllä kaikki lutviutuu :)
  Mukava sitä onkin siellä istuksia tuollasen pöydän ääressä ja nauttia helteestä :)

  VastaaPoista
 7. :) Kyllä kaikki järjestyy, tavalla tai toisella! Mukavia kesäpäiviä sinullekin Emilie <3

  VastaaPoista
 8. Mukavaa heinäkuuta. Ihania ruusukuppeja;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kun laitoit kuvan paviljongin kahvipöydästä. Tykkään niin katsoa näitä kuvia. Pidän myös ruusukupeista. Meillä on kaikki niitä, jostain syystä!
  Asioin usein Jumalan kanssa minulle vaikeissa kysymyksissä. Olen siinä yksin, mutta Jumala on sanassaan luvannut kuulla kaiken. Aina on hyvä kun on kanssaihmisiä mukana rukouksessa. Helpotuksen tunne on - sanoisiko - suurempi.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)