Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kuumuuden sekoittamaa tuunausta :)


Lämmintä on riittänyt, kumma kyllä se ei ole mua nyt rasittanut samalla tavoin kuin joskus aiemmin.Varjossa kyllä enimmäkseen istun ulkona, ihan riittävän lämmintä sielläkin :)


Matonkuteita olen ulkona leikannut. Vanhin poikani on ollut meillä kylässä ja tein lounaaksi pitsaa itse, se syötiin sisällä. Olin samassa uunin kuumuudessa tehnyt pienen omenapiirakan, niin laitoin omenapiirakka palan päälle vaniljajäätelöä ja nautittiin kahvin kanssa paviljongissa. Nams!Hain keinusta patjan ja tyynyn paviljongin lattialla olevan muovimaton päälle ja lepäsin siinä hetken kahvin jälkeen, kuuma tuli...Asiasta kolmanteen.Olen joskus jostain ottanut tämmöisen osan, ajatellen että joskus tuunaisin siitä jotain...
aikaa on mennyt ja tänään tuli mieleen , että yrittäisin tehdä siitä jotakin.
Vintistä hain joskus kirppikseltä ostamani kynttilänjalan ja kaapin vetimen. Vähän virityksiä ruuvien ja tiivisteiden kanssa ja jonkunlainen kynttelikkö siitä syntyi :)
En kyllä tiedä pidänkö sitä tuollaisena...on niin korkea, että jos laittaa siihen pitkät kynttilät, niin tulee turhan korkeaksi...Vielä en ole siinä mitään liimaa käyttänyt, joten voisin sen purkaakin.
Eipä tällä kertaa enempää muuta kuin nukkukaa hyvin helteestä huolimatta! Toivottavasti itsekin, kun aamulla lähdetään aikaisin kaupunkiin.

1 kommentti:

  1. Wau. Hieno jalka, erilaisista osista hauskasti saatu koottua. Mietin itse kiipeilijä kissan omistajana uskaltaisko elävää tulta pitää kunttilöissä. Vai saisiko siihen istutettua esim pienet kahvikupit niin voidi tuikkuja tai pieniä pöytäkynttilöitä pitää. Mutta hieno on kyllä noinkin. Juu ja nyt tarkenee myös varjossa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)