Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kissa kuumalla katolla ja kirppistelyä

Alkukuvassa Rasmus-kisu eräänä iltana auton katolla.

Tänään poikkesimme sunnuntain ratoksi pihakirppiksellä ehkä noin kymmenen kilometrin päässä. Ihana sää oli ja pihakirppikset on aina kivoja :)


Päivän ostokset sieltä olivat: mattoverkkoja ja vaaleanpunainen pitsiliina.

Paljon tavaraa siellä oli varsinkin (tallin tai navetan tms.)vintillä. Siellä olisi Rynttyliisakin riemastunut, kun siellä oli tanko Vintage-vaatteillekin erikseen :)
Ilmaistavaroista otin miehelle crocsit ja kahdet sukat. Kaikki on aina kotiinpäin... Hyvät pullakahvit tuli siellä myös juotua ja samalla nautittua kauniista pihasta ja vilvoittavasta ja samalla kuitenkin lämpimästä tuulesta.Perjantaina olin lastenlasten vahtina muutaman tunnin, niin sitä ennen poikkesin kaupungin uudella kirppiksellä.Sieltä ostin nämä...

Kylppärisetti sinikelloineen 1 e. Mulla on tuota samaa sarjaa ennestään toinen saippuakuppi (jonka tyttö oli saanut anopiltaan) sekä pumppupullo, joka on kierrätyksestä. Niin pitihän nuokin ostaa :)
Sielläkin oli ilmaistavara laatikot, sieltä otin kaksi puseroa.Savusauna projektista joku toivoi kuvia. Tässä kaksi kuvaa keskeneräisestä:

Sauna on tosi hämärä, niin sieltä ei saa kunnon kuvia.Mutta tuossa yläkuvassa siis saunan puolelta ja alempi eteisen/pukkarin puolelta...kiuas tulee niin, että se lämmitetään eteisen puolelta, niin ei tarvii sinne savuun mennä kesken lämmityksen.Ja saunan kiuas tulee luonnonkivistä, mutta siinä on ympärillä tuollainen tiilimuuri. Nyt sauna on jo paljon valmiimpi, niin pitää sitten ottaa uusia kuvia.Lopuksi Elmo joella ja ihanat saniaiset siellä.

Ne on meiän savusauna-rannassa, mä tykkään saniaisista :)


Hyvää pyhää ja tapaamisiin!

8 kommenttia:

 1. Savusauna onkin sellanen tarkkaan tehtävä jotta ei sairastu kun ei ilmanvaihto toimi oikealla tavalla, tää oli silloin tässä nykysessä meiän mökissä ilmennyt ongelma ja siksi se laitettiin käyttökieltoon, nyt se on meillä asuinaitaksi muutettu.
  Kuinkas se isännän polvileikkaus kun et ole mitään kirjoittanut ja kesä alkaa olla ohitse ??
  Kiitos kortistasi joka oli tullut kun olin reisussa , nyt olen mökillä kun kaupunkissa on liian kuumaa olla.
  Saniaiset on kauniita, mullakin niitä on.

  VastaaPoista
 2. Hei Minttuliini! Miehen polvileikkaus siirtyi eteenpäin, koska hänellä on sellainen tulehdus hampaissa ja se saadaan vasta syksyllä hoidettua :( Muuten olisi päässyt elokuussa leikkaukseen...Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kerran ole kylpenyt savusaunassa.
  Hieno kuva kissa ilta-auringossa.
  Mukavia kesäpäiviä sinne teille.♥

  VastaaPoista
 4. Minä olen usein kylpenyt savusaunassa lapsena ja nuorena, kun äidin lapsuuskodilla (jossa usein vietimme kesälomia) oli sellainen. Minä en ollut ollenkaan innostunut tuosta savusauna projektista, mutta se olikin miehen ja kaverinsa idea...Mukavaa kesää myös sinne!

  VastaaPoista
 5. Teet hyviä löytöjä kirppareilta ja muualtakin!
  Hienoa kun sinulla on täydellinen sarja sinikello-kylppärisettiä.

  VastaaPoista
 6. ♥minä en ole koskaan käynyt savusaunassa :D Ihana kisu!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)