Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Jo toinen kerta...


...tänä kesänä, kun pystytimme tyttöjeni kanssa paviljonkia meiän pihaan :)Taas naisvoimin, meitä oli neljä naista ja yksi tyttö ja kaikkien nimet alkoivat S-kirjaimella...oikea Ässä-ryhmä!Ensimmäisen paviljongin kanssahan oli ongelmia, kun osa sen osista oli mennyt rikki tai vääntynyt, saimme sen kuitenkin silloin kasaan kovan työn tuloksena (tosin silloin taisi olla parempi sää:).
Mutta sitten kun tulivat kesäkuun kovat tuulet ja sateet, niin se lyyhistyi :(... ja miehen kanssa purettiin se pois.Nyt aiemmin jo sain tyttöni kautta taas käytetyn paviljongin rungon, ja kun tyttäret ja tytöntyttö tulivat tänään meille, ninn rupesimme sitä pystyttämään. Sää vaan ei ollut paras mahdollinen...kun menimme ulos, alkoi hetken päästä sataa, menimme sisälle ja sade kohta heikkeni tai lakkasi kokonaan, menimme taas paviljongin kimppuun, taas alkoi sataa rankasti jne.
Onneksi meillä oli muutakin aktiviteettiä eli makaroonilaatikon syömistä, kahvin juomista, juttelemista ja kaupassa käynti. Ja loppujen lopuksi paviljonkikin oli pystyssä, ja tyttöjen olikin lähdettävä. Kiitokset vaan Ässille, jos luette tätä!.Olette rakkaita <3 Tyttöjen lähdettyä sääkin alkoi kirkastua, minä pingoitin vintistä hakemani vanhan paviljongin kattokankaan paikoilleen, onneksi se sopi siihen, vaikka tämä paviljonki onkin erilainen kuin entinen.Hipsu oli kovasti touhussa mukana, yritin ottaa siitä kuvaa, kun se kiipesi porrastikkaita, vaan heti se loikkasi alas... Mutta tässä se on...ahkeroinnin tulos! Hyttysverkot voisi vielä viritellä paikoilleen...ja huomenna sitä vähän sisustaa :)

6 kommenttia:

  1. Teillä on ollut kivaa puuhaa. Sait olla tyttöjesi kanssa!
    Paviljongit ovat ihania, myös kaikki huvimajat ja kuistitkin.
    Mielestäni niissä kahvilla olo on jopa kiehtovaa. Olen varmaan lapsellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se aina kiva nähdä tyttöjen kanssa <3 Minä myös tykkään kaikista huvimajoista ja vastaavista ja muutenkin kahvittelupaikoista :)

      Poista
  2. Onpa kiva paviljonki! Hyvä, että sait apua, yksin tuollaista ei pysty pystyttämään. Kyllä tuolla nyt kelpaa kahvitella tai viettää puutarhajuhlia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Oletan, ettei kesä vielä lopu, vaikka nyt sataakin taas...
      Tytöilläkin alkoi vasta kesälomat.Tänään onkin sitten "sisätyöpäivä" kun on niin harmaata, onneksi kerkesin koirat käyttää ulkona ennen sadetta :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)