Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Busse in memoriam
Busse on nyt poissa.10 kk:n ikäisenä kolmijalkaisena reppanana se lähti meidän mukaamme entiseltä naapurilta, jonka luona oli väliaikaisessa hoidossa, odottamassa uutta kotia.Me menetimme sille sydämemme (ja sekin varmaan meille, kun niin mielellään lähti meidän mukaamme :) eikä meitä tarvinnut paljoa houkutella, että otimme sen koeajalle...ja sille tielleen se jäi :D Nuorin tyttö oli silloin 7-vuotias, nyt on jo 18-vuotias kotoa pois muuttanut neiti.
Niin kuluivat vuodet...eläinkaverit perheessä vaihtuivat... ihanan kirjavan Mymmeli-kisun vei varmaan ilves,mutta Diana-koira ja Otto- ja Lilli-kissat muuttivat meidän ja Bussen kanssa maalta omakotitalosta kerrostaloon kaupungin lähiöön.Siellä asuimme kuusi vuotta ja sinä aikana Diana meni sen verran huonoon kuntoon, että joutui piikille ja tuli haudatuksi mökille. Vielä Busse ja kissat Otto ja Lilli sekä Hipsu-pentu muuttivat meidän kanssa taas maalle tähän pikkutaloon, jossa nyt olemme asuneet pian neljä vuotta. Sinä aikana jouduimme lopettamaan ihanan Otto-kisun kypsässä 13 vuoden iässä. (Jota vieläkin välillä ikävöin, suosikki-kisuani...) ja Lilli jäi ilmeisesti auton alle.
Busse sai kyllä kaverikseen Hipsun lisäksi Rasmus-kissan ja Elmo-koiran. Jotka tekin tunnette ainakin kuvista:)


Nyt Busse on päässyt vaivoistaan. Ei viime aikoina enää jaksanut paljoa muuta kuin maata ja nukkua.Hengitysvaikeuksiakin oli ja verenvuotoa kuonosta.Ilmeisesti kasvain jossain kuonossa/ hengitysteissä.
Lepää rauhassa Busse-ystävämme!

Tämä oli viimeisiä kuvia Bussesta kännykässäni ja kaikki nämä kuvat tässä postauksessa ovat viime vuosilta eli joita on tässä koneella. Vanhemmat ovat albumeissa.

Hyvää yötä!

14 kommenttia:

 1. Busse Ystävällänne on ollut hyvä elämä teidän kanssa.. Rauhaisaa unta Busselle ja voimia teille, pitkäaikaisen lemmikin menetys koskettaa aina<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Busse oli hyvä koira! Mutta toisaalta tämä oli jo helpotus, kun surullista oli katsoa sen huononemista...parempi näin.

   Poista
 2. Varmasti ikävä on kova, mutta Bussella on nyt hyvä olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, parempi näin, ei tarvitse sen kärsiä!

   Poista
 3. Otan osaa. Busse ehti hyvään ikään ja eli varmasti hyvän elämän. Tuli ihan tippa linssiin, huomaa että oot rakastanut sitä paljon. Koita jaksaa ikävän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin rammalle koiralle tuo ikä oli ihan hyvä...joku olisi voinut lopettaa sen jo synnyttyä...vaan meidän onneksemme ja Bussen onneksi ei :) Bussella oli ihan hyvä elämä. Silloin kun kerrostalossa asuttiin, niin jotkut sanoivatkin, että kun se on niin sisukas ja iloinen koira (niinkuin se nuorempana olikin :)

   Poista
 4. Syvä osanottoni, minulla tuli itku heti alkusanoissa jo, tunsin sen niin kauan ja nyt se on poissa, tiedän Sesse mitä on ikävä lemmikin menetettyä ja se ei haihdu koskaan.
  Meiän koira lopetettiin jo vuonna -86 ja ikävä yhä on pohjaton.
  Voimia jaksaa, saat olla onnellinen että voit muut karvaturrit pitää vaikka outoa se varmaan niillekkin on.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Minttuliini! Niin, varmasti olis paljon tyhjempää, jos ei olisi muita eläimiä...onneksi nuo kolme söpöläistä ilostuttavat päiviäni :) Nyt ollaan Elmon kanssa vaan kahdestaan, kissat on omilla teillään ja mieskin meni harkkoihin ja sit on muutama päivä hällä näytelmiä...

  VastaaPoista
 6. Osanotto ja voimia muistojen läpikäymiseen.

  VastaaPoista
 7. Osanotto suruusi ja voimahalauksia. Eläimen kuolema on tosi kova paikka. Ei sellainen tiedä miten kova suru ja kaipaus eläimestä voi olla,joka ei sitä itse ole kokenut. Meillä on koettu ja tiedän tuon taas pian olevan edessä. Sindi-koiramme on jo vanhus,syksyllä tulee 15v ja on sillä jo kaikenlaisia vaivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla se on siis edessä....minulle tuo Bussen lähtö oli oikeastaan helpotus, kun oli katsellut sen huononemista, joka tapahtui kuitenkin pää asiassa tämän kevään ja kesän aikana. Mutta onhan se aina surullista kuitenkin :(

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)