Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 8. toukokuuta 2014

Sateisen torstain tunnelmia


Mitäs parempaakaan voisi tehdä hyvin sateisena tostaina kuin lähteä ajelulle ja tavata ystäviä ja kiertää kirppareita :)
(Kuvituksena kuitenkin eilisillan metsäkuvia :)


Aamu tosiaan valkeni hyvin sateisena ja harmaana.Töitäkään ei ollut tälle päivälle, niin päätimme lähteä naapurikylään, kun miehellä oli asiaa TK:hon ja pankkiin (ihan tavalliseen pankkiin, nyt ei nettipankki riittänyt).


Sanoin jo matkalla miekkoselle, että voitais käydä samalla reissulla myös naapurikaupungissa, kun kerran sinne päin oltiin menossa. No niinhän me tehtiin!


Käytiin ensin kirpparilla, jossa ei oltu koskaan käyty. Sen yhteydessä oli myös pieni kahvio, joten ensin kahvit, sitten silmä tarkkana katsomaan löytyisikö mitään kivaa...Melko kallista oli meikäläisen mittapuun mukaan, vaikka muuten oli tosi siisti kirppis ja ystävällinen palvelu. Mukaan tarttui vain kaksi jälkiruokakuppia, joita samanlaisia oli itselläni ja niistä yksi mennyt rikki. Niin sain vähän täydennystä ja olivat vielä -50% pöydästä, lisäksi 2 postikorttia 50 senttiä kpl. Miehelle joku "tuki".


Seuraavana oli vanha tuttu kirppari, vaikkakaan meidän tuttu nainen ei ollutkaan myymässä.Kun taka-ajatuksena oli häntäkin tavata pitkästä aikaa.
Kiertelimme siellä ja ostin kirkkaankeltaisen verhon, sen mukana tuli myös verho renkaat, kotona mulla on kaksikin tankoa, samanväristä, jotka ei oo ollu käytössä. Se verho oli 3 e. Sieltä ostin lisäks puutarha haravan ja jäätelökauhan.

Meidän pikkuinen talo <3

Vähän isompi Kylätalo :)

Tänään on kylätalolla taas tilaisuus, kahvit pitää keittää, pullat ja keksit ostin nyt Lidlistä.
Päivällä tosiaan tavattiin pari tuttua samalla reissulla ja saatiin jutella ja viettää aikaa yhdessä.Huomenna onkin sitten taas työpäivä, ihan vieraassa paikassa tällä kertaa.Heippa!

4 kommenttia:

 1. Mukava päivä teillä ollut ja kivoja löytöjä kirpulta. Tän vuoden puolella olen yhden kerran käynyt kirpulla, nyt kyllä aattelin huomenna suhasta, tai sit taas nuukailen ja keksin muuta..=)
  Ihana tuo teidän "pikkuinen" mökki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää meiän talo tosiaan näyttää vielä pienemmältä kuin onkaan, vaik ei iso ookkaan...kuitenkin 3h+k, mutta kaksi huoneista on tosi pieniä.

   Poista
 2. Mää en ole käynny pitkään aikaan kirppiksellä. Se ainut jossa täällä kävin muutti jonnekkin enkä ole saannu aikaseksi selvittää minne. Kesälomalla vois viimestään tehä kierroksen lähiseudun kirppareilla. Mukavaa viikonloppua Sesse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)