Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 31. toukokuuta 2014

Mitä sinulle kuuluu?

Olisi tosi siistiä kuulla mitä teille kuuluu...mun blogissa käy tilastojen mukaan monia, jotka eivät ole lukijoiksi kirjautuneet ja jotka eivät ole koskaan kommentoineet...mutta nyt pieni pyyntö, please, kommentoikaa joku mitä teille kuuluu ja miks käytte mun blogissa vaikka bloggeri on täynnä suosittuja blogeja, tai mistä ootte tänne löytäneet?
Mun blogi on vaan pieni ja vaatimaton...mä oon ihmeissäni ja onnellinen jokaisesta joka täällä piipahtaa <3 Olis ihanaa kuulla teistäkin jotain :)





Täällä ollaan harmaan iltataivaan alla, tai siis katon alla kyllä, mutta ikkunasta näkyy harmaa taivas. Päivä oli sään puolesta vaihteleva ja aurinkokin paistoi varsinkin iltapäivällä ja puutarha-töitäkin tuli tehtyä jonkusen verran.Kaksi kottikärryllistä heiniä ja rikkaruohoja tuli kiskottua ja trimmeröityä kukka- ja kasvimaiden sisältä ja ympäriltä.






Aamupäivästä väsytti taas enemmän kuin omiksi tarpeiksi (vaikka heräsinkin vasta puoli kymmeneltä ystävän soittoon), imuria piti kyllä jaloitella sisällä. Pölyä ja karvaa oli taas kertynyt ja muutenkin on noita allergia oireita ollut edelleen, vaikka olen joka päivä ottanut allergia-tabletin ja luulis että siitepölytkin olis jo vähentyneet... Ehkä ne on nuo allergia-oireetkin jotka väsyttää. Lääkkeen ei nimittäin pitäis väsyttää.






Kuvatkin on nyt yhtä vaihtelevia kuin sääkin ja olotilakin. Olen miettinyt tuota tavarakaaoksen kesyttämistä ja sitä miettiessäni sain vähän siivottua vinttiä, tosin en tiedä onko sen siivoamisesta vastaavaa hyötyä, jos ei voi mistään luopua...kun aina pitää ajatella omassa päässään "jospa sitä vielä tarvii"...säästäväisyys on hyve, mutta jos se menee liialliseksi se on pahe...ja valitettavasti se on tainnut iskeä minuun...


Vinttiä:












Tässäkin on jo liikaa, mutta sit vintissä on lisäksi neljä komeroa, jotka kaikki on melkein yhtä täynnä kuin tämä yksi niistä: (pikkumattoja, peittoja, tyynyjä, istuintyynyjä,digiboxeja, sähköjohtoja, lämpötyyny, tapettia ym.)





Sit on lisäks vielä vintin tankokomero (takkeja, verhoja, mattoja ja kenkiä) sekä "sivuvintti" jollaista Maelka "Ihan pimeetä"-blogista kutsuu hauskasti poskionteloksi (tyhjiä pahvilaatikkoja, mattoja, talon mukana tullut toinen heteka, pari pikkuista kolmion muotoista pöytää ym).


Kun helposti aina kyllästyn sisustuksessa ja muutenkin esim. eläinten takia joutuu useemmin vaihtaan esim, sängynpeitteitä ja pikkumattoja ym niin niitä on hyvä ollakin useampia varastossa, mutta liika on tietysti liikaa.


Kuitenkin mulla on jo muutama pussillinen ja kassillinen valmiina menossa kiertoon, joten se on jo hyvä alku. Pysytään luottavaisella mielellä :D Masentuminen ei tässä ainakaan auta!


Nyt nukkumaan, hyvää yötä, huomenna on, jos Luoja suo, päivä uus!

21 kommenttia:

  1. " Mulle kuuluu hyvää tai ei kuulu sittenkään, joskus tuntuu, että jäädyn itseni sisään, muuten kuuluu hyvää". Tuli vaan tosta kysymyksestä mieleen toi Kaija K.n laulu :D. Oikeestikki mua paleli koko viime yön...grr.

    Me ollaan blogituttuja jo vuosien takaa. Mummonmökkiajoista lähtien. Käyn lukemassa aina postauksesi. En kuitenkaan ole kovin aktiivinen kommentoija. Ehkä kuitesi nykyjään kommentoin vähän enemmän. Näin uusiosinkkuna, kun on sitä omaa aikaakin enemmän.

    Ihanaa kesäkuuta teidän torppaan :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maelka! Toivotaan, et tulee ihana kesäkuu! Joo, mehän ollaan jo vanhoja tuttuja ja sun ihanan mummonmökki-blogin ansiota on paljon se että ylipäänsä aloin bloggaamaan :)

      Poista
  2. Hyvää sunnuntaita, kerron ensin kuulumiset, kiirettä on pitänyt kun äitini tavaroita ollaan poistettu, jaettu, lajiteltu/viety kontin keräykseen vaatteita..äidillä oli paljon tavaraa ja mitään kun ei oikeestaan heittänyt pois ja homma jatkuu edelleen..
    ihanat kissa ja koira..tykkään niin eläimistä. Vau onko sinun tomaatti jo noin iso ja paljon tomaatteja??
    Vaatehuonetta olen kireiden keskellä minäkin siivonnut ja muutaman komeron..heitellyt pois turhuuksia..vielä olisi aljon komeroita jotka pitäisi käydä läpi mutta niin se on et kun ei kaikki voi vaan heittää pois, mitä ei tarvi kun siten kuitenkin joskus saattaa tarvita..onneksi teillä on vintti..sinne saa säilöön ne tavarat joilla voi olla käyttöä myöhemmin..
    Minä tykkään blogistasi ja siksi käyn täällä..haa on muutens menny jotenkin ohi sinun edellinen postaus katsoin senkin ja kivoja kirppislöytöjä olet tehnyt ja halvalla :)
    Mukavaa sunnuntaita sinulle..Kerroit hetekasta vie se ulos ja jos teet siihen päällisen jonka voi laittaa sateelta suojaan saat siitä ulkolököily paikan jossa voi vaikka lukea hyvää kirjaa..vanhat hetekat on minusta ihania..ja ne on arvokkaita.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun äidillä oli paljolti sama juttu, et ei paljo mitään heittänyt pois, ja näköjään mulle se on kans periytynyt :) Tuosta hetekasta...niitä on kaks ja se toinen on jo ulkona :) Mukavaa sunnuntaita ja alkanutta kesäkuuta myös sinulle Hannele!

      Poista
    2. Ja tuosta tomaatista vielä, se on siis minitomaatti tai kirsikkatomaatti mikälie...kyllä siitä on tomskuja tulossa ja tullutkin. Oli siis valmiina ruukussa saadessani sen ja on edelleen.

      Poista
  3. Moikka
    mä en ole tehnyt oikeestaan mitään.. Laiskuus riivaa ja ketutus... Ja kyllä! Mä olen äärimmäisen laiska myöskin kommentoimaan vaikkakin nokkapitkällä odottelen blogiini terveisiä :) Ihan höpsöä :)) Ihanaa kesää sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Bikke! Kiva kun kommentoit kuiteskin :) Ihanaista kesän alkua myös sulle ja tsemppiä <3

      Poista
  4. Kiitos, hyvää meille vaam kuuluu ♥ Nyt kevään mittaan on iskenyt laiskuus ja aika usein jää kommentoimatta, vaikka blogeissa pyörähdänkin. Minä tykkään tästä sinun blogistasi, kun se on niin saman tapainen minun blogini kanssa. Ihan näitä arjen juttuja ilman mitään hienoja kalliin näköisiä sisustuskuvia ja hienoja hepeniä. Tavallista normaalia elämää vaan ♥
    Voi kun minä pääsisin penkomaan tuota sinun vinttiäsi. Taitaa olla aarteita täynnä. Tuolla vierähtäisi varmasti useampikin päivä kaikkia ihania tavaroita penkoessa, oikea aarre.aitta ♥ =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Arkea kai enemmän mahtuu elämäämme, saa siitä silti juhlavan kun pienet ilot näämme." Värssyn sanoin, jotka olivat jossain kortissa :) Sitähän tämä elämä enimmin on: arkea.
      Sehän se on, että pitäis olla isompi asunto, et mahtuisivat esille :)
      Mutta esim. tuo piianpeili on mun nuorimman tytön...ei sen asuntoon mahtunut.

      Poista
  5. Kiitos Sesse, tälle pellolle kuuluu myös ihan hyvää. Viileät ilmat on pidätelleet sisällä ja maalaushommia olen suorittanut ulkokalusteille ja muulle tilpehöörille. Kaikki lähti siitä kun itsekin aloin siivoilemaan kaappeja ja huomasin, että maalipönttöjä oli ihan liikaa, jokaisessa joku tilkka maalia. Nyt niitä sutinut pois. Ihan normi arkea muuten vietetään. Pieni pettymys viime viikolla lääkärikäynnin johdosta - ei mennyt niin kuin olisin toivonut. Kaupunki säästää, jotenka en saa tarpeellista hoitoa.. no, se siitä.. ehkä sitten joskus, toivossa on hyvä elää.. Mutta muuten on ihan Ilo Elää. Tykkään piipahdella täällä blogissasi, ja lukea kuulumisistasi, kotikuvista sekä kirppulöydöistä ja tietty karvasista kavereista. Puhumattakaan pihakuvista. Itse pidän myös enempi ihan normiarki - blogeista, missä ei pröystäillä suurilla rahoilla ja "kokoajan" hankinnoilla. Ostella kalliilla ja esitellä niitä kansalle. Itsekin kun pyrin siihen kierrätykseen ja vanhan kunnostamiseen. Tunnista itseni niin tuosta sinun tekstistäsi, ettei oikein mitään uskalla heittää pois. On kuules monesti käynyt niin kun olen kierrätykseen laittanut jotakin niin jo seuraavalla viikolla olisin sitä johonkin tarvinnut. Tätä tää on kun on saanut tällaisen "sulovilen"syndrooman itsellensä ja sitä samaa on myös Isännällä..
    Mutta hauskaahan tämä romuilu on! Ja ihana on teidän muiden bloggaajien kanssa jakaa näitä juttuja - saada ideoita ja laittaa niitä myös kiertoon. Mutta nyt toivotan oikein ihanaa kesäkuun alkua ja tätä sunnuntaita! Nautitaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se sama sulovilen-syndrooma on myös meillä molemmilla isännän kanssa :D
      Ihanaa virallisen kesän alkua myös sinne <3

      Poista
  6. Vaikka taisitkin pyytää kirjautumattomia kuulumisia, niin vastataan nyt kuitenkin. Käyn täällä kun täällä on niin kotoista ja maanläheistä juttua. Mun kuulumiset tiiätkin mun blogista. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poikkean taas blogissasi kun ehdin :) Eipä nuo ole kirjautumattomat uskaltaneet vielä kommentoida...

      Poista
  7. Kiitos kysymästä, vaihtelevaa kuuluu. Pihahommia olis enempi ku ehtis tekemään, onneksi kasvihuone valmistui tänään!! <3 Nyt sinne vaan sisustusta miettimään ja kasveja kasvamaan :) Tomaattia ja kurkkua on jo tuloillaan. Työt haittaa harrastusta ja ensi viikolla taas herätys joka aamu kuudelta x_x

    On kiva lueskella sun maanläheisiä kirjoituksia, siksi täällä aina poikkeilen :) Oliskinko Markka-aika- blogin kautta löytänyt sinut ja alkanut seuraamaan. (Markka on mun äiti)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua ressua kun joudut niin aikaisin heräämään, ilmankos on silmät ristissä :)
      Joo, mä vieläkin seuraan myös Markka-aikaa, kun milloin postauksia on ja niin myös sun blogia :)

      Poista
  8. Minä en tiedä mihin kuulun kirjautuneisiin vai ei mutta mulla kolmas vuosi menee sairastellessa mulla. <Pesukonekkin hajosi ja se tietää lisää rahanmenoa. Elmolla on ihana ilme kuvassa, toisaalta se on peloka ja häpeävä ja toisaalta kuin hymyilisi.
    Sulla on paha vika se tavarain keruu mutta mä kun jostakin suututetaan kotona saan raivarin siivota turhaa pois nurkista ja Äitini oli aikanaan samanlainen. Kyllä muakin nyt harmittaa kun heitin sellaset kenkät pois joita nyt tarviisin mutta tehty mikä tehty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, Elmo näyttää vähän mielipuoliselta tuossa kuvassa :)
      Minä oon äitiltä kanssa perinyt tuon tavarankeruun...
      Paranemisia sulle <3

      Poista
  9. ♥ kiitos kysymästä! tänään hoidan lapsenlapsia ja illalla menen bloggareiden iltaan..huomenna taas jotain muuta. Sanon kuten Maija, sulla on kotoinen blogi. Mukavaa tiistaita sinulle!

    VastaaPoista
  10. Minäkin olen nyt ollut kiireinen, pihahommia ja muita menoja, jotta en ole joutanut edes lukemaan kaikkia blogeja, joita seuraan. Enkä jaksa aina kommentoidakaan, kun vaan kiireellä lukasen.
    Mie nyt oon aika tuore lukijasi, vaikka taitaahan siitä olla jo aikaa, kun liityin. Nyt en enää lisää lukemiani blogeja, kun en tahdo keretä nykyisiäkään lukemaan :) kun vanhenee niin hidastuu, kait. :D

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)