Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 5. toukokuuta 2014

Maanantaina

Tänään kun ylösnoustuani vilkaisin ulos siellä näytti tältä! No, onneksi lumet sulivat jo heti kohta pois :)
Meille on tavaraa tullut lisää harva se päivä,eilen tuli tiiliä. Sitä ennen tuli kolmesta eri paikasta erilaista askartelu-materiaalia ja muuta käden töihin liittyvää...kangasta, tilkkuja, matonkuteita, lankaa, käsityö- ja askartelulehtiä...ym.

Tämä aapiskukko tuli niiden mukana. Sopi täydelliseti meiän keittiön väreihin:)Kun ilmaiseksi saa täytyy ottaa, ei sitä tiedä koska niitä tarvitaan :D Ja kyllähän mulla noita kaikkia käden työ materiaaleja tulee käytettyäkin.Eilen just väsäsin ensi kerran pyhäkoulun opetusvuoroon "temppelin" pahvilaatikosta, kun esitän taas opetuksen tikku-nukeillani :)
(Ne tiilit muuten tulee isännän savusauna-projektiin.)Nyt yritän kyllä lahjoittaa myös poispäinkin jotain, laitoin juuri paikkakunnan Kierrätän-palstalle nettiin ilmoituksen vanhoista nojatuoleistamme, jotka on olleet jo pari vuotta varmaan ulkovarastossa.Toivottavasti joku tarviis niitä vaikka tuunattavaksi, vaikka eivät niin hääppöiset olekaan.Ei vielä tälle päivälle tullut sopivia töitä, eikä taida tulla vielä huomisellekaan...tai sitten tulee...tiedä häntä. Nää sijaisuudet on vaihtelevia hommia ja tämä meidän syrjäinen sijainti asettaa omat rajoituksensa.


Olen leikannut matonkuteita ja virkannut mattoa.Vaan ikkunat on aina vaan pesemättä...mikähän siinäkin on, kun niin automaattisesti asian unohtaa, vaikka olis vapaatakin...


Toivottavasti teillä paremmin :)

Tässä teille vielä vadelmarahkaa, pakasteesta löytyi vielä viime kesän vadelmia, hyvää oli!

2 kommenttia:

  1. Täälläkin satoi lunta viime yönä ja sataa vieläkin. Tämä oli kai odotettua. En ole onneksi vaihtanut edes kesärenkaita autooni vielä.

    VastaaPoista
  2. Oijoi, osui heti tuo aapiskukko silmiini, kun rakastan kaikkea kana- ja kukkoaiheista! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)