Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 24. toukokuuta 2014

Kesä kauneimmillaanko?

Siltä vähän tuntuu, kun kaikki kukoistaa :)Omenapuu (meidän ainokainen, mutta iso) kukkii komeasti, niin myös Norjan angervo.

Sama eilen iltayöstä klo pian 23, kukkivat puut...melkein kuin yhtenä.


Iso nurmikko oli hetkessä täynnä voikukkia, kaunista sekin. Nyt se on leikattu, mies valutti runsaasti hikeä sen leikatessaan, puhuttiinkin, että kun meillä on tuo iso nurmikko-alue tuossa, vois antaa sen kasvaa niityksi, kun ei enää oikeastaan sitä tarvita pelaamiseenkaan...kun ei tyttökään enää ole kotona, niin harvoin tulee mitään pelattua.
Meille riittäis tästä pihasta puolet tai kolmanneskin :)

Joen rannassa keitettiin pannukahvit, siellä kukkivat tuomet.Siellä on noin 6 tuomea ainakin yhteensä, osa meiän puolella jokkee, loput toispuol jokkee.Tuo yksi kukkiva puu kaareutuu joen ylle ja vesi solisee, ihanaa!

Öljylamppuja vanhan saunan seinällä.
Mansikatkin kukkivat jo pihatien penkalla! (Siitä ei kuvaa kuitenkaan.)


Itse siivosin osittain (sehän oli muuten valtakunnallinen Siivouspäiväkin tänään ja olis kirppistä saanut pystyttää...)
Itse näimme täällä päin vain kaksi kirppistä, toinen kaupan pihalla ja toinen vanhan osto-ja myyntiliikkeen (joka ei nykyisin ole juurikaan auki) pihalla, nyt siellä oli ovi auki ja yksi kirppispöytä pihallakin.
Ei siellä käyty, mutta kaupassa käydessämme poikkesin siinä olevalla kirppispöydällä ja tein ostoksiakin :)
Ihana sininen öljylamppu 2 e ja munaansa suojeleva kana 1 e. Kukkohan mulla oli ennestään.

Ruohoa leikkasin trimmerillä ja työnnettävällä leikkurilla oleskelupihalta.Lämpömittari näyttää tuossa ikkunassa +32 astetta, tässä kuvassa Hipsu yhtenä päivänä kuistilla, jossa silloin oli lämpöä +28 astetta, Hipsukin näyttää tarkenevan :D

Nyt alkoi jo lätkä suomi-Tsekit, eikun katsomaan :)Mukavaa helteistä lauantaita!

8 kommenttia:

 1. Multa meni ihan ohi tuo siivouspäivä.. jotenkin sitä on niin kesän, lämmön ja luonnon huumassa, että ei muille ajatuksille tilaa jää.. Oikein hyvää sunnuntaita.. illalla onkin paljon jännitettävää - suomi - venäjä..huh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsken söimme ulkona, ihana sää edelleen, vaikka yöllä satoi kovasti vettä.Raivasin talvivaatteita naulakosta ja kaapeista, kesä kun tuli niin äkkiä, että toppikset jäi kaappiin :) Joo, illalla varmasti hyvä jännittävä ottelu .D

   Poista
 2. Ihana toukokuu! Ihan kesä!
  Hipsun asennosta ja ilmeestä näkee, miten se nauttii tästä lämmöstä. Meilläkin Viiru kierii takapihan nurtsilla. Ja minulla humisee sisällä ilmalämpöpumppu viilennystä;)
  Aurinkoisia säitä edelleenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla humisee tuossa tuuletin :) Kyllä alkoi kesä ajoissa tänä vuonna.

   Poista
 3. Hipsu on ihan kanttuvei :D Meidän Sulo kai makailee jossain puskanjuurella, koska ei ole kotona käynyt kuin syömässä viime päivinä. Siivoilemaan joudun poikkeuksellisesti tänään, kun perjantai meni reissussa ja eilen teimme kasvimaata. Mukavaa kesänalkua!

  VastaaPoista
 4. Aiemmin ulkona näin kun Hipsu makasi tuolin alla varjossa....kuumahan sitä tulee turkki päällä! Mukavaa toukokuuta sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Kerroit et puoletkin tonttia riittäs nin tuli mieleeni et koittakaa myydä puolet pois jos joku sattus ostamaan vaikka nyt kerrotaankin et haja-asutus alueilla talot alkaa olla täysin arvottomia, saishan siitä edes vähän rahaa.
  Onneksi helteet nyt alkaa olla vain muisto.

  VastaaPoista
 6. Niin, mut ei ois kiva jos joku rakentais ihan viereen :(

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)