Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 6. toukokuuta 2014

Kasvimaata ja ompelua


Tänään sain kasvimaan käännettyä ihan ite! Mies kun on niin innostunut savusauna projektistaan, niin ei paljo muuhun hällä nyt kiinnostusta riitä :) Käytiin tänään ostamassa käytetty uunin luukku saunaa varten.


Käytiin myös rautakaupassa, ostin puutarhamultaa ja unikon siemeniä. Huomenna taas vaihteeksi töihin, kaupunkiin.
Tänään tein valmiiksi toisen farkkulaukkuni. Tässä ne ovat, tyttö ei ole kyllä tuota isompaa nähnyt kuin valokuvassa, katsotaan jos se hälle kelpaa. Sanoin kyllä, että se oli sellanen koekappale. Voin tietysti yrittää tehdä uuden ja paremman:)
Tuon pikku olkalaukun tein ihan muuten vaan, kun niitä farkkuja siinä levittelin, niin tein sen farkun lahkeesta.






Kummassakin on vuori, isossa kelta-valko kukallinen ja pienessä tuota päivänkakkara-kuvioista, mitä on tuossa läpän reunassakin.











Mattoa rupesin jossain vaiheessa virkkaamaan pitsimaton ohjeella, mutta pipariksi meni! Olen jatkanut sitä vaan "omalla ohjeella" ja siitä on tullut jo ihan epämuodostunut :(, katotaan nyt mitä sille teen, pitäskö purkaa...





Mulla alkaa tulla liikaa noita kaikenlaisia koekappaleita, aina on jotain vikaa, niin ne kelpaa vaan mulle itelle. Lisäksi mulla on niin kova itsekritiikki, että vaikka joku näyttäis päällisin puolin hyvältäkin, niin ajattelen ettei se kellekään kelpaa...


Mutta mukavaa viikon jatkoa teille! Palaillaan taas :)

11 kommenttia:

  1. Hianot kassit!
    Tee siittä matosta ihan tarkoituksella "ei minkään" mallinen. Jokkemaa-blogissa on aina kaikkee vapaasti virkattua, näyttävät hauskoilta. Ootko käyny koskaan katsomassa?
    Laita sit savusaunastakin kuvaa kun projekti etenee. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tainnu käyä Jokkemaassa...Niin se savusauna...siinä meni mun lampola tai kanala :)...joo laitan kuvaa jonkunlaista joskus.

      Poista
  2. Kauniit varkkukassit.
    Sehän onkin viehättävää kun on ihan omanlainen malli.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  3. Kassit on hauskat. Ja matto on just hyvä kun siitä tulee persoonallinen ja kun on ihan omaa tekelettä. Mä yritin myös tehdä sellista mattoa, mutta en osannut.. Muksaa loppuviikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  4. Kyllä mukavan näköisiä farkkulaukkuja! Matostakin tulee vielä hyvä!

    VastaaPoista
  5. Ihanat laukut..Minä olen jo pitkään ajatellut jos alkaisi tehdä itse laukkuja, kun kirppareilta ei löydy sellaisia mitä haluan no ok..ruusulaukkuja ei ole...ja korikasseista tykkään yli kaiken mutta ei niitäkään ole tullut vastaan nyt..
    Älä välitä jos jokin menee pieleen, juuri kirjoitin blogissani et on yksi hyvä idea mutta sitten se idea ei toimi vaikka kuinka sen päässä ajattelin ja päänsisällä se oli just kiva...no eilen ompelin ruusutyynyn röyhelöllä ja kun oli valmis niin ei se sittenkään ole mikään hyvä..taidan viedä sen mökille, laitan kuvia kunhan löydän kamerani..toissapäivänä ajattelin et laitan nyt kameran tonne..mutta nyt en muista minne tonne sen laitoin.. minullakin noita koe kappaleita on liian paljon ja arvaa vaan kuinka monta kertaa olen virkaamani matot purkanut?? nyt ei ole kuteita paljoa ja tekisi mieli taas tehdä mattoja..Näytä sitten kuvia savusaunasta kiinnostaa todella paljon..ja hauskoja hetkiä sinulle askareissasi ja pihatöissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yks ruusureppu, se on jostain 70-luvulta kai :) Oon ajatellut et sen vois joskus laittaa pitkän rimssuhameen ja muutenkin "hippityylisen" vaatetuksen kanssa selkään, kun se on söpö, muttei oo tullut käytettyä.Se on äitin säästämä.
      Kiitos toivotuksista, huomiseksi ei ole tiedossa töitä.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)