Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 16. toukokuuta 2014

Illan pimeydessä

Ikkunassa näyttää tältä kun kirjoittelen. Ja kello on 23.00. Jääkiekko-ottelu on jatkoajalla.


Töissä olin kaupungissa ja sitten sen jälkeen taas odottelin siellä, kunnes menimme seurakuntaan.Kotiin tultiin (jääkiekko-ottelun takia) vähän aikaisemmin kuin normaalisti eli noin 21.45.Eli emme kahvin jälkeen jääneet enempää seurustelemaan sinne, vaan läksimme kotiin.


Muut kuvat ylimmäistä lukuunottamatta parilta viime päivältä.Erään päivän rankat sateet saivat rikkinäisen paviljonkimme sortumaan ja rautoja oli mennyt lisää rikki :( Niinpä purkasin sen kokonaan pois toissapäivänä. Hipsu vaan makaili paviljonki-kankaan poimuissa :)
Pari kuvaa puutarhasta...ei ole kitketty ei...eikä paljon muutakaan tehty...
Kimalainen työssään :)Ja Vivamossakin käytiin, tämä "Raamattu-maja"-kuva sieltä.

Tällaisen kauniin kannen ostin kirpparilta samalla kuin ne verhot.

Ja lopuksi iltataivas oisko ollut keskiviikko illalta.

Taivaalla aloitettiin ja myös lopetettiin. Ja Suomi voitti Sveitsin, rangaistuslaukaus-kisalla. Hyvä Suomi!!
Hyvää yötä ja kauniita unia (meinasin kirjoittaa "kuvia") :D Ois siis varmaan aika mennä nukkumaan, kun en enää osaa kirjoittaakkaan...

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja kiva tuo kansi purkin päällä, ihana tuo rautainen jutska puutarhassa,,Minä valvoin puoli yhteen yöllä en malttanut lopettaa virkkausta ja aamulla tajusin et olin yhden kierroksen virkannut väärin, no se menee purkuun..Minä en ole seurannut jääkiekkoa mutta aina kun kuulen et Suomi on voittanut niin iloitsen siitä..en muutenkaan seuraa urheilua koskaan..poikani ja tyttärni mies on ihan urheiluhulluja ne kattoo kaikki mahdolliset ja niillä on ne maksulliset urheilukanavatkin et näkee kaikki mahdolliset... Oikein aurinkoista päivää sinulle..aivan mahtava ilma on nyt tätä on odotettu lämmitä ja paljon aurinkoa joskin meitin kämppä kuumenee kun aurinko paistaa täydeltä terältä isoihin ikkunoihin..mutta saahan noita kaihtimia kiinnemmäs. :) harmi kun teidän paviljongi koko tapaturman...minä haluaisin ostaa paviljongin mutta varat ei riitä nyt sellaisen hankkimiseen ehkä joku myisi kirpputoreilla sellaisen tai netin kautta :)

  VastaaPoista
 2. Tuo "rautainen jutska" on muuten löytö metallinkeräys-laatikosta vuosien takaa :) Mun tyttö on lupaillut, että saisin heiän naapurilta ehjän paviljongin, toivottavasti se on kestävää tekoa :), ettei sateet ja tuulet hetkauttaisi...

  VastaaPoista
 3. Paviljonkejakin on teltta kankaisia kuten teillä oli mutta mulla on oikein hirsipanelista paksu seinäinen ja kattoinen lämpölaseilla jota ei tuulet ja sateet hetkauta, minä jo nyt kärsin kuumuudesta ja polttavasta aurinkosta mutta terveethän ne helteistä nauttiikin.

  VastaaPoista
 4. Minttuliini, minäkin haluaisin puisen huvimajan, mutta unelmaksi taitaa jäädäkin, vaikka jo suunnittelin jopa itse rakentavani sellaisen :D Mutta kiva kuitenkin, jos tytöltä saan sen telttakankaisen, kiva sekin jos on kunnossa!
  Tiedän että toisille on kuumuus pahasta, mutta minkäs me säille mahdamme :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)