Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 3. huhtikuuta 2014

Köyhän miehen lounas

Eikös se ole semmoinen, että otetaan mitä kaapissa sattuu olemaan :)
Tässä minun köyhän miehen (tai itse asiassa naisen) lounaani.Kaapissa oli munia, kaksi maksapihviä,kurkkua, tonnikalan ja raejuuston loput, polar-juustoa, margariinia ja vähän muutakin, mutta näitä tarvittiin.
Pakasteesta vielä puoli pussillista sekavihanneksia ja kuivakaapista näkkäriä.
Raejuustosta, tonnikalasta ja kurkusta tein salaatin, maksapihvien päälle lisämauksi juustoa, keitettyjen munien päälle aromisuolaa. Ja hyvää oli ja suht kevyttä.Palan painikkeeksi vielä näkkäriä margariinin kanssa sekä juomaksi raikasta vettä (niinkuin enimmäkseen aina).






Vielä sinne jääkaappiin jäi karjalanpaistia ja kananugetteja, mutta yksinäni söin näin kevyesti.Mies sitten varmaan kaipaa vähän lihaisampaa ruokaa.Ei ehkä kuitenkaan tänään, kun ovat varmaan siellä Lahden reissulla syöneet.
En yhtään tiedä moneltako tulevat kotiin.



Aamusta kävin sauvalenkillä, täytyy tunnustaa että liian pitkästä aikaa... Yritän nyt päästä noista särkylääkkeistä eroon, kun olen ruvennut luultavasti saamaan särkylääkkeistä päänsärkyä (lukekaa netistä jollette usko, sekin on mahdollista), herään yöllä siihen kun päätä särkee...pää vaatii lisää lääkettä...kun noiden niskajumien takia olen niitä melkein jatkuvasti syönyt.Nyt täytyisi piilottaa lääkkeet itseltäni :)
Menen töihin vasta maanantaina, niin toivottavasti pahin "vieroitusoire" olisi silloin jo ohi.Huomenna on kyllä pyhäkoulu vuoro.Nämä ihanaiset näin lenkilläni.






Huomaatteko mitään outoa näissä tauluissa?





Vastaus: Kehykset on vain kehysten kuvat :D Jostain Koto-living lehdestä leikatut. Nämä kuvat ovat askarteluhuoneen komeron ovessa. Nuo Martta Wendelinin kortit on ihania!


Askarteluhuoneessa istuvat myös nämä kaverini näköalapaikalla.





Pupu, tyttö ja Peppi Kirjavainen-jänötyttö ovat itse tekemiäni, nallukka on jostain blogi-arvonnasta tullut.
Tekis mieli joskus tehdä tuolle Peppi Kirjavaiselle kaveri, vaikkapa poika kaveri :)Ei kylläkään ollut mikään nopeatekoinen tuo Peppi, ainakin minulta siihen meni yks Pääsiäinen :)


Kohtahan se taas on pääsiäinenkin, pitäisikin kaivaa jotain koristeita esiin, nyt on vain kukko ja kaksi kanaa esillä :)



10 kommenttia:

  1. Inhottavaa jos lääkkeistä tulee kipua ja muita haittavaikutuksia - ei kiva.. Hyvä lounas - noin minäkin aina rippeitä lounaaksi syön, talon miehille sitten illaksi aina tukevampaa ruokaa. Kivoja kuvia taasen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavsti pääsen nyt noista särkylääkkeistä eroon ja jaksan silti tehdä ma-ti töitä, kun kuulemma niistä voi tulla aikamoiset vieroitus oireet.

      Poista
  2. Hyvän näköinen lounas.
    Mukavaa siunattua viikonloppua sinulle

    VastaaPoista
  3. Maukkaan näköinen sinun lounaasi on.Kivat kaverit sinulla askarteluhuoneessasi. meillä ei ole pääsiäistä vielä esillä,mutta kohtapuoliin alan kaikkea laitella tai sen mitä laitan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä jo laitoin eilen muualle ja tänään kuistille, kun siivosin sen :)

      Poista
  4. Olen lukenut särkylääkkeistä tulevista päänsäryistä.
    Hyvä että kävit sauvalenkillä. Tekee hyvää niskoille. Rukoilen, että niskasärkysi helpottavat.
    Mene taas kuistikahville! Tahdon nähdä taas söpön kuvan...!

    VastaaPoista
  5. Hei Kirsti ja kiitos rukouksista <3 Nopeammin kuin arvaatkaan näet kuvia kuistilta, koska siivosin sen tänään ja juotiin siellä miehen kanssa päiväkahvitkin :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)