Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ihanan varjopuoli(Tästä lähdimme, polkua joka vie vanhalle tienpohjalle).

Tänään oli aamulla huomattavasti parempi olo kuin eilen, mutta tulipahan nukuttua!! Ensin eilen päikkärit oikein unessa ja silti vielä 11 tunnin yöunet! Eikös lastenlaulussakin sanota, että "Uni paras lääke on, siitä nauttikaamme. Aamuksi jo kuntohon Nalle (lue: Sesse) raukan saamme" :)

(Matkalla rentukat kukkivat jo ison ojan varrella).


Allergiaa se taitaa olla, koska tänään kun kävimme Elmon kanssa kävelyllä, ja oli tosi ihana sää ja luonto, niin takaisin tullessa silmät vuoti vettä ja nenä vuoti myös.Viimeinen allergia-tabletti meni aamulla, niin ei voinut kokeilla olisiko auttanut jos olisi ottanut toisen tabletin.Käsi-ihottumakin on taas pahempana ja kutisee koko ajan.

(Kalliolle kiipesimme).


Mutta kävelyretken saaliina taas luontokuvia, joita laitan tähän.Takaisin tullessa joessamme oli kaksi sorsaa, vahinko vaan, että ne pelästyivät fleksissä olevaa Elmoa, ennen kuin minä huomasin ne. Muuten olisin saanut ehkä niistä kuvan.

(Joissakin puissa oli jo pienet lehdet).


Tänään olisi voinut vielä nauttia aurinkoisesta päivästä, vaan ei huvita mennä tekemään mitään pihallekkaan nyt tuon nuhan ja kipeiden käsien vuoksi.
Yläkerrassa olisi tietysti vuorin tekeminen siihen tytölle tulevaan farkkulaukkuun. Itse asiassa löysin kiertsiin tarkoitetusta pussissta vielä farkkuja, joten vois tehtailla lisää kasseja, jos inspirois...
(Takaisin kotiin tulossa.)Täytyypä muistaa käydä aamulla ostamassa apteekista allergia-lääkettä lisää. Huomenna on vapaa päivä ja ystävä tulee kylään :)

10 kommenttia:

 1. Kiitos Sesse kun saan tulla.
  Menen vielä edelliseen postaukseesi että kerran markka aikana minäkin olin täysin rahaton mutta kadulla oli 100 markkanen jonka kanssa menin silloiseen Tiimariin askarteluostoksille tyytyväisenä.
  Olen myöskin 5 € setelin löytänyt pyöräillessäni.
  Joskus käy tuuria juu.
  Mutta huomena nähdään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minttuliini vierailustasi ja tuliaisista :) Oli kiva nähdä! Matonkudetta rupesin jo leikkaamaan niistä "soiroista"...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun nähtiin se piristi mua paljon ja usko tai älä mutta jopa kipeä kantapää kipu hiukan helpotti ! Hyvä jos saat niistä jotain aikaan ja arvaa vain kuinka mua taas harmittaa sillä osa tavaroista jotka piti antaa jäi autooni, no saat ne kun tulette meille käymään.
  Mukavaa vappua.

  VastaaPoista
 4. Kivoja luontokuvia. Ihanaa kun kesä on edessäpäin.

  VastaaPoista
 5. Heippa! Annoin sinulle blogissani haasteen, mutta yksinkertaistin haastetta hiemna ja pyysin haastettuja kertomaan 11 arkipäivään liittyvää sanaa itsestää seuraavassa postauksessa :)

  VastaaPoista
 6. Hei Sesse. Olit laittanut blogiini viestiä käytetystä huvimajasta. Minulla on tosiaan myynnissä melkein vastaavanlainen huvimaja/grillimökki, joka oli siinä Diagnoosi sisustusmaniaa -blogin jutussa. Ystäväni oli laittanut siihen kommenttia, en minä. :) Jos sinua kiinnostaa huvimaja edelleen, niin otatko yhteyttä minuun kauppani sähköpostin info@veerak.fi kautta? En viitsi laittaa tähän henkilökohtaista sähköpostiani. :) Jostakin syystä en ole saanut lainkaan sitä blogini osoitteeseen lähettämääsi sähköpostia. Terveisin Veera

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)