Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ihanan Pääsiäisen jälkeen...

...taas on palattu arkeen. No, ehkä vain puolittain, sillä töissä en vielä ole ollut. Huomenna vasta.
Kaikenlaista tuli Pääsiäisenä touhuttua. Tiiliä ja kiviä kannettua (miehen savusauna projektia varten), paviljonki pystytettyä kahden vanhemman tytön kanssa ja miehen kanssa jatkettiin sitä, paviljonkia sisustettua, pihaa raivattua,ja ennenkaikkea samalla nautittua ihanasta kevätsäästä.


Eilen käytiin kaupungissa asioilla ja savustettiin naapurin antamia haukia, illalla miehellä oli vielä nuoruuskaveri kylässä.Uimarannassakin poikettiin katsomassa. Sieltä pari kuvaa.


Eilen illalla aloitin myös tekemään vanhimmalle tytölle hänen pyytämäänsä farkkukassia...olin sitä jo pitkään lykännyt, kun ei yhtään ollut ompelu-inspis....mutta eilen kun aloitin sitä suunnittelemaan, niin sit en olis malttanut mennä nukkumaankaan :) Aamulla tein sen sitten loppuun, paitsi vuoria mietin vielä, teenkö vai en.Kurjetkin ovat häipyneet meiän lähipellolta, ehkä ne ei tykänneet kun meiän eläimet oli niin lähellä...enpä saanut niistä siis kuvaa.

Tällaisen "aidan" väkersin huvikseni ja laitoin siihen vintistä kaivamaani kukkaköynnöstä :)


Kone taas meinaa jumittaa, joten toivottelen mukavaa viikon jatkoa! Itselläkin on nyt kaksi työpäivää ja kummankin iltana seurakunnan tilaisuudet, huomenna kylätalolla ja perjantaina kaupungissa, joten tuskin tapaamme ennen viikonloppua, hei hei!

1 kommentti:

  1. Voi miten hauska tuo aita. Paljon olette puuhastelleet. Mulla myös vino pino farkkuja ja niistä pitäisi jotakin väkertää, tuo kassi on hauska idea!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)