Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Halpaa!





Eilen olin kaupungissa töissä ja olin ajatellut mennä sen jälkeen kirppikselle, koska oli ylimääräistä vapaata aikaa, kun jäin odottelemaan kaupunkiin illan tilaisuutta ja miehen tuloa. No eipä mittään, löysin tieltä viiden euron setelin!
Niinpä kirppikseltä selvisin ilmaiseksi :) Ostokset tekivät 4,30 e.



Kun menin kirppikselle, niin tuntui ettei siellä ole mitään ostettavaakaan, mutta kun harvoin sinne pääsen, niin pitihän sitä jotain ostaa :D (On sekin syy...).
Siis tuli ostettua tuollainen tanko koukkuineen (jokin kiinalainen heppoinen kapine), ihan uusi muuten 1,80 e.
Sisustuslehti 0,50 e ja vihreä olkalaukku 2 e.Vihreästä on tullut yksi mun lempiväreistä (paitsi ei tummanvihreä), vaikka en ennen siitä niin tykännyt.






Lisäksi otin eteisessä olevista ilmaistavaroista Nanson mustavalkoisen lehtikuvioisen paidan ja tummanpunaisen Bacikin tunikapituisen paidan.Nanson paita jopa sopi mulle , vaikka oli M-kokoa, johtuen varmaan siitä, että on käsittääkseni suomalainen. Toisesta paidasta oli leikattu koko lappu pois, sekin kyllä sopi, mutta oli niin kapea-muotoinen, että mun "linjat" tuli liian muhkuraisina näkyviin...taidan tarjota sitä jollekin hoikemmista tytöistäni :)







Törkee nuha oli tänä aamuna, ja illalla sekä aamulla paleli...tulleeko flunssa vai onko vaan ylenmäärin siitepölyä ilmassa...olen kuitenkin nyt ottanut joka aamu allergiatabletin.
Sain kuitenkin siivottua päällisin puolin, vaikka piti koko ajan kaivaa nenäliinaa.

"Ätsii, ätsii aivastus
ja aivastuksen vaivastus,
(vaivastus on vesirotan kieltä
ja tarkoittaa aivastuksen vaivaa
kun pitää esiin kaivaa
nenäliina pyyhkiäkseen nenänpieltä)...

tuli mieleen runon pätkä jossa jotain tuonne päin sanottiin, runo taisi kertoa Jaakko Vaakko Vesirotasta :D


Leppoisaa lauantaita teille!

12 kommenttia:

  1. Kätevää löytää shoppailurahat kadulta. Harvalla moinen tuuri käykään. Ja tuuria on löytää noin hyvä paita ilmaiskorista. Paas ny lototen, voit vaikka voittaa ku on noin tuuria ilmassa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin harvinaista kun mulla tuollainen tuuri käy :) Joo, tuo Nanson paita oli kans hyvä löytö! Jos nyt osallistuis blogi-arvontoihin, jos kävis tuuri!

      Poista
  2. Kivoja löytöjä - ja ilmaisia;)
    Toivottavasti on vain allergiaa tuo sinun aivastelusi - flunssat saisivat jo olla menneen talven lumia!
    Aurinkoisia päiviä, Sesse♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tuntuu jo olevan parempi olo :) Eilen olin väsynytkin koko päivän ja päivälläkin viluinen, nukuinkin päikkärit ja lisäksi 11 tunnin yöunet! Uni paras lääke on....sanotaan lasten laulussakin.Ja eilis-iltainen saunakin auttoi oloon.
      Tänään vielä nautitaan auringosta!

      Poista
  3. Oikein ihanaa viikonloppua sinulle♥

    VastaaPoista
  4. Hyvin sijoitit löytörahan ja vielä jäi taskuunkin, "ettei koirat pääse pissimään kintuille". Mistähän se tuokin sanonta on tullut =D Nuo ilmaislaarit minäkin aina tarkistan, eihän sitä tiedä mitä aarteita siellä on. Nuo sinun puserosi ovat juuri niitä aarteita =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Kirppislöydöt on aina ilo ja ilmaiset kaksinkertainen ilo :D

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)