Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Auringon lasku


Pikaiset terveiset työpäivän jälkeen!

Eilen illalla oli upea auringonlasku ja yritin sitä ikkunasta ikuistaa kännykälläni.Tässä tuloksia.Eilen oli vaihteleva sää, ensin oli kylmää ja pilvistä, sitten iltapäivällä aurinko paistoi ja oli lämmintä (jonka ajan käytinkin hyväksi ulkona työskennellen, pihan raivausta ja puuhommia).
Sen jälkeen taivas vetäytyi synkkiin pilviin ja satoi rakeita. Illemmalla sitten taas näyttäytyi aurinko.Mies kävi illalla kotona sen verran, että saunottiin ja syötiin jätskiä, nukuttiin ja aamulla hän heitti minut töihin.
Kotiin tulinkin bussilla pitkästä aikaa.Ja loppumatkan, 2 km, kävelin. Tästä kun ei kulje ohi, muuta kuin enimmäkseen pikavuorot ja joku harva tavallinen bussi.Muut tulevat/menevät kirkonkylästä.


Tiistai-terveisin Sesse

4 kommenttia:

 1. Upea taivas. Tämä on sitä taidetta, joka on tasavertaisesti ilmaista kaikille ♥
  Turha raskaaksi taitaa sinullekin työ käydä tuon hankalan matkan takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kuitenkaan mun ei tarvii niin paljon bussilla kulkea, kun mies aika paljon kuskaa mua, kun on eläkkeellä.Nyt kun hän on pääsiäis-näytelmissä on vähän eri juttu, kun hän on aina välillä siellä yötäkin. Siksipä en tälle viikolle ottanutkaan kuin kaksi päivää töitä :)

   Poista
 2. Olet kyllä sisukas, kun jaksat noin tehä töitä. Oli täälläkin taivas melkein tuollanen eilen, ei vaan kameraa tullut mukaan :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)