Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Vapaa päiviä





Kun koittaa kaunis kevätsää, sulaa rinnan jää....siltä ainakin tuntuu :)
Vaikka nyt kyllä ottaa pannuun, kun äsken kirjoitin jo melkein koko postauksen, ja sitten kävin toisella sivulla, olin kyllä painanut tallenna nappia, mutta kone ei sitä tallentanutkaan...:(



Eilen oli siis vapaa päivä ja ihanan kaunis ja lämmin sää. Siivosin ja poistin samalla kirjahyllystä tällaisen kasan kirjoja pois vietäväksi.







Osa vanhempia, osa uuden veroisia, joita vaan ei tule enää toista kertaa luettua, hyvä jos ensimmäisen kerran, tai sitten sekin jäi kesken.Osa kirjaston poistomyynnistä, osa kirppikseltä, osa uutena ostettuja tai jostain saatuja. Ollaan miehen kanssa molemmat "kirja-ihmisiä", niin kyllä niitä sitten kertyy.


Eilen myös nautittiin säästä grillamalla ja juomalla pannukahvit ulkona.Näissä maisemissa, kyllä on vielä avraa, kun ei ole lehtiäkään puissa.






Polkupyöriäkin tuli kokeiltua (miehellä oli kumi mennyt puhki). Öljyautokin kävi ja toi öljyä 1000 litraa. Jos hyvin käy niin pärjätään sillä taas vuosi, niinkuin yleensä, kun lämmitetään niin paljon puilla.
Illalla olimme vielä seurakunnassa.


Tänään on tullut keittiössä pestyä ikkuna (ei vielä kyllä ihan ulkopuolelta)ja vaihdettua verhot, pyyhittyä pölyt ja jotain esineitä siirreltyä siellä.Laitoin taas vaihteeksi tarjottimia ikkunan päälle.






Siellä aiemmin olleista nämä kaverukset pääsivät hyllyyn.






Elmon kanssa kävin pienellä metsälenkillä, nämä kuvat sieltä.





Joen solina oli rauhoittavaa ja metsä näytti satumaiselta, vaikka ei se tunnelma kuvasta välity.






Päiväkahvin join taas kuistilla, joka edelleen on siivoamatta...Tämä kahvittelukaveri vei kokonaan vähäisen pöytätilan.














Hipsu jäikin sinne nukkumaan sitten, samoin Busse, joka muuten nukkui ulkoaitauksessa silloin kun kävin Elmon kanssa lenkillä, nyt se nukkuu sohvalla...taitaa alkaa olla jo vanhus, 12 v.On tullut vaivojakin.
Kuistilla olikin nyt 16 astetta lämmintä, aurinko oli niin hyvin lämmittänyt.


Tässä muuten Bussesta kuva eräältä päivältä. Vanha herra se siinä tukee leukaansa tyynyyn :)





Pihalla on tulppaanin alkuja :)





Kevät-terveisin Sesse


15 kommenttia:

  1. Aivan ihana satumaisema joka mulla tuli ekana mieleen ennen kuin luin tekstin, kiva kuva Busse herra harmaaparrasta ja se keltainen lasilintu onko se auki sisältä ?
    Mä otin kerran kirpparin ilmais laatikosta 2 sellasta jotka on auki sisältä.
    Saman kokoisia ja näköisiä kuin kuvassasi.
    Mullakin kone tekee samaa ettei aina halua tallentaa kirjoitettua tekstiä.
    Mukavaa alkavaa kesäaikaa teille sinne maaseudun harmoniaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lasilintu on aukinainen ja pidän siinä tuikkua, sain sen entiseltä työkaveriltani.Mukavaa kevättä ja viikonloppua sinullekin <3

      Poista
  2. ♥postaus pullollaan keväisiä kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  3. Voi tääkin on aivan ihana postaus. Paljon kauniita kuvia. kaikkea kivaa kotiaskaretta olet puuhaillut. Kisuli on tietenkin hoksannut heti,että hyvä aurinkoinen paikka hänelle ja koiruli puolestaan ominut tyynyjä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläimet kyllä haluaa aina olla monessa mukana :)

      Poista
  4. Sinulla onkin ollut oikein puuhakas päivä.
    Voi Busse-papparaista.♥ Meidänkin Eetu täyttää kesällä 13 v ja kyllä huomaa että ikä alkaa painamaan. Ihan pelottaa että jaksaako se vielä ensi kesän helteet. On se kamalaa, kun nuo lemmikit vanhenee niin nopeasti, luopuminen on vaikeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, aika menee niin nopeasti! Eihän siitä ole kuin hetki kun Busse tuli meille 10 kk ikäisenä....Meiän ensimmäinen koira jouduttiin lopettamaan jo 9-vuotiaana, joten onhan Busse jo siihen verraten saanut elää pitkän ja hyvän elämän, ja vielä kolmijalkaisena pennusta asti!

      Poista
  5. Mulla ikkunoiden pesu vasta suunnittelu-asteella, jospa nyt tulevalla viikolla alottelis sen työn. Ja se alottaminen se vaikeinta onkin. Ihania kotikuvia, niin paljon katseltavaa sekä ihania juttuja. Nuo teidän lemmikit on vallan ihania. Tarttis toteuttaa tuo kortti-taulu idea ensimmäisestä kuvasta - se on hauska<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon korttitauluun vaihdoin juuri keväiset kuvat, siksi sen kuvasin :)
      On niin paljon kivoja postikortteja, että haluaisi saada niitä silmäniloksi...niin tuo on yksi mahdollisuus :)

      Poista
    2. Aivan ihana, kodikas postaus!<3
      Nuo kisut kyllä aina löytävät itselleen tilan ja sen parhaimman;)

      Hyvää pyhää!

      Poista
    3. Kiitos toivotuksesta,kohtahan tää on illassa, mutta onneks mulla on vielä huomannakin vapaata ja pitää mennä asioille...

      Poista
  6. Kauniita kuvia. Olet ollut ahkera. Mää tässä koitan laistaa siivouksesta ja istun taas koneella :)). Pitänee lähtee taas hommiin. Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  7. Ihania värejä verhot on etenkin aivan ihanat niin keväiset, juu pitää kyllä vaan pestä ikkunat, eilen ja tänään ompelin en olekkaan ommellut moneen aikaan..jotenkin kun on pienet tilat niin joutuu aina koko huushollin siivoamaan kun laittaa ompelukset pois..sitten huomiselle olisikin etupuolen sisäänkäynnin pesua ja kevät kuntoon laittamista..siellä on kuivia lehtiä ja talvenjäliltä on ruman näkönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo verhojen limen-vihreä onkin turkoosin lisäksi mun toinen lempiväri, vaikka kyllä tykkään monista väreistä.
      Minunkin pitäisi kuisti ja eteinen joskus siivota, kun olis kivan lämmin ilma (kun ne on kylmiä tiloja) ja sais aikaan :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)