Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lauantai nyt lumen toi...


Tänään myöhään aamulla herättyäni sain kuulla isännältä, että ulkona on lunta. Kun aukaisin makkarin verhon, niin valkeus oikein häikäisi silmiä.
Sen jälkeen soikin koko aamupäivän päässäni päiväkoti-laulu:" Koska luistellaan ihan muuten vaan, kun maassa on lunta ja pakkasta, koska luistellaan ihan muuten vaan? No tietenkin talvella!"





Luistelemaan en sentään mennyt, vaan aamupalan jälkeen oli edessä lakanoiden vaihto ja niiden laitto koneeseen, pikainen siivous sekä tiskikoneen laitto päälle myös.
Myöhemmin käytiin kahviossa, syömässä pientä purtavaa,sekä ruokakaupassa.



Aika hiljaista on ollut täällä blogi-rintamalla, ei ole ollut aikaa postailla eikä paljon lueskella muidenkaan blogeja, lisäksi loputkin halut on vienyt tuo bloggerin oikkuilu.Ja mitäpä tässä olisi syytä kirjoitellakaan, kun ei elämässä ole mitään erikoista...töitä ja kotitöitä vaan..Kevättä odotellaan...kiinanruusukin leikkasin, kun se oli semmonen rimpula, kukka pääsi maljakkoon.Tuossa ylemmässä kuvassa miehen tuoman pajunkissa-oksan kanssa :)






Viime viikonloppuna kävivät sentään kaksi tyttöäni ja toisen kaksi nuorempaa lasta.Se oli ihan kiva <3 Tytöltä sain tämän hauskan tiskiharjan, joka sopii niin hyvin blogi-arpajaisista aiemmin voittamiini kauniisiin kumi-hanskoihin :D




Tällä männä viikolla oli peräti kolme seurakunnan tapahtumaa joissa olin paikalla.Ti, to ja pe-illat meni siellä...(tottapuhuen aloin jo kaivata vapaa-iltaa :)Eilen näin siellä kyllä yhden ystäväni, joka oli piristävää kyllä.



Tänään pitäisi käydä vielä lenkillä, jos saan aikaan, sekä illalla on taas luvassa saunaa ja jäätelöä...
Kaupalta ostin itselleni piristykseksi hyvän lehden ja sitä jo lueskelin.(Siinä oli varsinkin yksi sisustusjuttu tosi kiva). Sekä tämän keväisen narsissin.





Loskaista lauantaita täältä, jos lähtis lenkille...

16 kommenttia:

  1. Ihan hienoja ohjelmia sinulla on! Olet aktiivinen. Nämä ovat upeita asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhuen monta kertaa on niin väsynyt, ettei meinais jaksaa seurakuntaankaaan lähteä, mutta kyllä se sitten kuitenkin piristää :)

      Poista
  2. Sinulla on ollut ihan mukava viikko, vaikka kevät onkin nyt peruttu toistaiseksi =) Ompa niin kaunis tiskiharja, että eihän sitä raaski edes kayttää, minäkin haluaisin tuommoisen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ollut tuollaista harjaa edes nähnyt ennen :)

      Poista
  3. Bloggailu on minulla vähentynyt ja syykin selvä kun tämä kone ei avaa kuvia..enkä jaksaarpoa mikä on mikäkin kuva ennekuin joku tulee katsomaan mikä tätä konetta vaivaa, nin siis saatiin ihan toimiva pöytäkone mutta asetuksissa vissiin joku vika..tämä taas on nopeampi kuin läppäri, se läppäri jäi usein jumiin ja lataamaan joain sivua moneksi aikaa joten sellainen murhe minulla..Ei se haittaa jos ei aina jaksa tai ole aihetta blogailuun kyllä me lukijat ymmärretän eikä lähdetä pois jos taukoa pitää tai on muuten vaan hiljaista, ja minua ainakin ärysttää tuo lumi.heti vetää mielen matalaksi kun justiinsa saatiin viettää aurinkoisia päiviä ja melkein tuntui siltä et kesään ei ole pitkä aika no toisin on nyt lunta taas..Eilen oltiin ristiäisissä tytäreni poika sai nimen ja yllätyin nimestä vaikka hyvän nimen poika sai Väinö..
    Ihana tiskiharja ja ne hanskat..somat keväiset sävyt ja se taulu mikä oli kuvassa jossa lintu aivan super ihana sekin, mukavaa uutta alkavaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  4. Ihania värejä sulla siellä taasen ja voi, miten ihana se lintu-kyltti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän väreistä ja tuosta lintutaulusta kanssa, jonka ostin joskus kirppikseltä :) Pääsispä taas kirppiksiä kiertämään...

      Poista
  5. Eihän sitä aina jaksa kirjoitella, kun on muutakin touhua paljon. Välillä enemmään ja välillä vähemmän.
    Kevät tuntuu niin pitkältä, kun vielä on pääsiäiseenkin kuukausi aikaa.
    Kaunis on tuo tiskiharja hanskat, eihän noita raaski edes käyttää noin kauniita :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanskoja olen kyllä käyttänyt, kun ne on olleet pitempään...harja saa aluksi olla vaan koristeena :)

      Poista
  6. Taidat tykätä väreistä kovasti, mikä on ihana juttu. Ne piristävät ja kyllä se kevätkin kohta todenteolla alkaa : ) Minua on myös ärsyttänyt blogissa kaikenlaiset asiat. Vastaukseni kommenttikentässä eivät mene siihen kohtaan, johon vastaisin vaan viimeiseksi ja tunnisteet ovat ilmestyneet kuin tyhjästä vaikka en haluaisi niitä näkyviin. Noita vastauksia joudun siirtämään monta kertaa, että osuvat oikealle kommentoijalle. Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä väreistä :) Mukavaa viikkoa sinullekin Mayo!

      Poista
  7. Maanatai toi -17 pakkasta mutta hyvähän se vain on että lumet tulevat nyt alas eikä kesällä ja pakkasten aikakin on nyt vielä, täyttä kevät telveahan tää aika vielä on.
    Joka vuosi vain tulee liian lämmintä liian aikaisin ja sitten se ottaa takaisin ja ehtii sekoittaa luonnon, eläimet ja ihmiset aina turhaan.
    Hyvää loppua maaliskuuta sulle, kirjoitan kun jaksan.
    Kaunis astiaharja sulla, näin tollasen just jossain kaupassa itsekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Minttuliini! kiva kuulla sinusta :) Meillä oli tänä aamuna -16.

      Poista
  8. Sulla on täällä niin kiva blogi,jota aika usein käyn lueskelemassa. Minullakin on tuollainen kukkatiskiharja. Olen puolestani saanut sen yhdeltä miniältäni. Minäkin olen yli viisikymppinen,aika pitkästi yli. Minäkin tykkään sisustusjutuista,kirppareista,eläimistä jne. Meilläkin on viisi aikuista lasta ja on koirakin. Myös minä olen uskossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet täällä käynyt ja tosi mukava kun jätit kommentin :)
      Minäkin poikkesin nyt "teillä". Paljonhan meillä onkin yhteistä. Myös minä olen jo pitkälti yli viidenkympin, vaikka tuossa sivussa onkin tuo yli kolme vuotta sitten laittamani ikä...Mukavaa viikkoa :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)