Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 20. helmikuuta 2014

Tuokioita ja kuvia

Ollaan jo torstai-illassa, äkkiä se on loma kohta mennyt. Joka päivälle on ollut jotain menoa, niin etten vieläkään ole siivonnut, vaikka siihen piti lomalla käyttää vähän enemmän aikaa. Huomenna olis tarkotus :)

Eilen olimme ystävien kanssa kirppiksellä ja kahvilla, halvalla siitäkin selvisin, ostin vain vihreän posliinisen kukkamaljakon (hinta 1 e), montakohan kukkamaljakkoa minäkin tarvitsen...mutta se näytti ihan siltä, että olisi kaunis tulppaanikimpun alla :)
Mies osti kirjan, sekin oli euron.


Tänään kävin kierrätyksessä pitkästä aikaa, kun olimme kaupungissa. En nyt kuitenkaan mitään löytöjä tehnyt ja kun mies oli mukana niin ei ollut aikaakaan niin kaikkea tutkia. Ilmaistavaroista sain kuitenkin tämän kivan lastenlaulu-kirjan sekä puuhenkareita.


Istutin eilen jo muutamia "koe-siemeniä" sekä yhden sipulikukan ja vaihdoin pariin kukkaan samalla mullan.Kun nyt vaan muistais noita siemeniä kastella...Hengarivaatteetkin tuli illalla käytyä läpi ja kassillinen menee pois. Sekä pari pieneen tuunaukseen.


Kaikki kuvat ei taaskaan liity varsinaisesti aiheeseen, on vaan tullut otettua.


Muistakaa, että aina on tilaa vielä yhdelle :)


10 kommenttia:

 1. Kyllä siivoamaan ehtii aina - lomailla ei;)
  Ja meillä on Isännän kanssa ihan turha kirpparille edes yrittää - se on 5 minuuttia ja ulos.
  Hyvinhän tuohon sohvalle mahtuu, ihana kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita karvaisia kaveruksia on aina kiva katsoa ja kuvata :)

   Poista
 2. Loma onkin otettava lomana.
  Hienot ystävukset alakuvassa. ♥ ♥

  VastaaPoista
 3. Jaahas, lohduttavaa lukea, että muidenkin miehillä on kirpparilla (-lta) tulenpalava kiire. Kuulemma näkee onko kiinnostavaa tavaraa viidessä minuutissa kun vaan kävelee käytävät läpi ;)
  Säästyypähän rahat, eikä tule lisää tavaraa kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Eihän miehet muutoinkaan osta mitään turhaa mitä eivät todella tarvitse, meilläkin sanoo et kun kävelee kädet taskussa ei tule tehtyä heräteostoksia mutta istuu kyllä ja vartoo kun minä katselen, vaikka en itekkään tykkää kauan katella kun näen heti mitä on jotain tarpeellista ja kiehtovaa jota keräilen. Kyllä sitä tavaraa saa itekkin jatkuvasti pois laittaa muuten hukkuu tavaraan ja se on vakava juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan, että pitäs aina yhtä monta tavaraa laittaa pois kuin tulee uutta...ja jos haluu vähentää, niin vielä enemmän.
   No mulla se kyllä nyt toteutu, kun sen kassillisen vaatteita laitoin pois :) Vaikka muutama tavara tulikin tänne päin..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)