Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 1. helmikuuta 2014

Luminen lauantai

Tänään on tainnu miltei koko päivän sataa lunta. Mies oli aamulla jo lumitöissä, kun meikäläinen vasta heräsi. Minä myöhemmin vaan työntelin lintulaudalle pienen polun, kun lisäsin sinne siemeniä. Huomasin samalla, että talipallot oli lopussa varastostani, oli niitä vielä pari "automaatissa" jäljellä.Päivällä tehtiin miehen ja koirien kanssa vaan ihan pieni lenkki.
Vaatekaappini (eli takki-kaappi, keittiön komero), oli niin täynnä ja sotkussa...


...se piti siivota. Vein sieltä pois (eli vinttiin) kaksi syystakkia, kaksi liiviä ja kassillisen kaulahuiveja, pipoja ja hanskoja.Vielä nuita jäi jäljellekin :)...seitsemän talvitakkiakin ja kasa kaulahuiveja ym. Kahdet kengät vein toiseen vaatekomeroon, niin että tuohon kaappiin jäi vaan muutama pari talvisaappaita ja työsandaalit.Kyllä se kuitenkin vähän siistiytyi :D
Vaatekappini "yllätys" on varmaan kukkamulta-pussi, joka siellä asustaa...ihan siitä syystä, että on poissa silmistä, mutta kuitenkin lähellä ja eikä multa ole jäätävän kylmää (niinkuin ois eteisen komerossa ollessaan).


Tänään tein ruuaksi pitsaa pakasteesta otetusta joulukinkun lopusta + tonnikalan rippeistä.Lisäksi tomaattimurskaa, pieneksi hakattua valkosipulia, mausteita ja kahta erilaista juustoa raasteena.

Ja kun kerran lämmitin uunin, niin tein myös vadelma-piirakan, josta söimme jo palat kahvilla ja illalla otamme lisää (sauna)jäätelön kera, nams!

Lopuksi Rasmus, joka näyttää aivan siltä, että älkää häiritkö mua.

Suloisia unia teillekin ensi yönä!

6 kommenttia:

 1. Aika harmaata on näinä päivinä ollut, mutta sinäpä olet ollut ahkera. Kaappisiivous ei oikein houkuta, mutta joskushan se on tehtävä.
  Ei kai kisun nenää palele : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se pitää tassua nenän päällä...minusta kyllä näyttää että haluaa olla rauhassa :D Ei tuo herännyt edes kun otin kuvan...

   Poista
 2. Kaappeja onkin hyvä välillä tyhjentää. jotta taas mahtuu uutta tavaraa :)
  Nam, herkullisen näköinen piiras, eilen teki mieli tehdä tuollasta, mut jätin vielä tekemättä. Tulisi vaan syötyä liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaara siinä on että tulee syötyä, jos leipoo :D

   Poista
 3. Meidän perheessä on kolme kissaa ja jaksan aina hämmästellä tuota "korvapuustiasentoa" että miten siinä pystyy rentoutumaan ihan väkkyrällään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on rentoutumisen mestareita, taitavat osata rentoutua asennossa kuin asennossa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)