Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kone ongelmia


Hyvää sunnuntaita!

Eilen iloittiin Suomen lätkä-pronssista ja vauhdikkaasta ottelusta.Nettiin sen sijaan ei päässyt koko päivänä, kun yhteys ei pelannut...sama juttu oli viime lauantaina. Silloin, niinkuin nytkin sunnuntaina meni sitten nettikin päälle, kummallista!! Kohta pitää ottaa yhteys DNA:han jos moinen jatkuu.


Eilen meillä kävi myös vieraita, ystäväni Espoosta poikansa kanssa. Mukana olivat myös hänen kaksi koiraansa, joten koirillakin oli seuraa :)Hyvin ikävä sää oli, kuraista ja vettä/räntää satoi.Myöhemmin iltapäivällä, kun ystäväkin oli jo jatkanut matkaa Turkuun, ilma selkeni ja sen kunniaksi lähdin sauvalenkille. Jokseenkin jähmeältä ja ikävältä tuntui lenkki nyt, piti suorastaan pakottaa itsensä eteenpäin.Kaikenlisäksi kun normaali lenkkitie oli jäässä, niin piti kävellä isolla tiellä, jossa autot pyyhkivät ohi koko ajan...siinä kun ei ole kävelytietä.Tuli suorastaan ikävä kaupungin kävelyteitä :)Kauppareissulla tuli bongattua ja ostettua kokeeksi tällainen lehti, oletteko huomanneet? Kotiblogit.

Ei nyt välttämättä ollut minulle mitään erikoisen kiinnostavaa kuitenkaan, mutta tulipahan kokeiltua.
Eilen kun kävimme jo ennen lätkä-ottelua saunassa, laitoin sen jälkeen pesukoneen päälle, ja kun siinä on se vika, että se sammuu aina ennen linkousta, niin unohdin täydellisesti koko koneen ja tänään huomasin, että se odotti yhä linkousnapin painamista....no, tulipa sitten tänään lingottua ja ripustettua kuivumaan :D Vanhuus ei tule yksin!Huomenna sitten taas töihin, onkin nyt koko viikko töitä samassa paikassa ja loppuviikosta muutakin aktiviteettiä eli kylätalon tilaisuus kahvituksineen, seuraavana päivänä pyhäkoulu ja srk:n siivousvuoro...mutta toivotaan, että virtaa riittää :) Kevätkin on jo ihan oven takana, ainakin kalenterin mukaan.


Pirteätä viikkoa kaikille!
11 kommenttia:

 1. Ihana tuo ensimmäinen kynttilä-kuva - värit niin mun mieleen!! ..täällä samaa vikaa - vanhuus ei tod. tule yksin eikä kello kaulassa.. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään noista väreistä :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Ihastuttavat värit ja kaunis asetelma. Hienoja muotoja. Mukavaa viikkoa siine!

  VastaaPoista
 3. Onhan sulla puuhakas viikko tiedossa. : ) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tälle viikolle on puuhaa tiedossa :) Ja samoin sinulle!

   Poista
 4. Mukavaa viikkoa Sesse ja koitahan jaksaa, kun tota ohjelmaa tuntuu sulla piisaavan.

  VastaaPoista
 5. Täytyy yrittää :) onneks huomenna on jo torstai!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)