Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kadonneet lukijat


Huomasin eilen, että mun lukijat ovat kaikki kadonneet....eli koko lukijapalkki, ihan itekseen...törkeetä!Kuka näitä muutoksia tekee??? Tuossa lukee kyllä lukijat, mutta ei sen takanakaan ole ketään, eikä ilmeisesti kukaan voi liittyäkkään lukijaksi, mikä nyt eteen Pinneberg?


Onks kelleen muulle käyny samoin?Tämän päivän kuviksi laitan viime viikonloppuna valmiiksi saamiani käsitöitä eli sisustus-sydämiä ja lintuja. Kyllä ne kauan olivatkin keskeneräisenä...onneks tuli vihdoin inspis tehdä ne loppuun.
Kaikki ovat kierrätys materiaaleista. Kankaat ovat kaikki joko käytettyjä tai uusia ilmaiseksi saatuja paloja, nauhat ovat myös joko saatuja tai kirpparilta ostettuja tai jostain entisestä vaatteesta talteen otettuja, samoin muut koristeet. Vanukin on entisestä pestystä tyynystä...että ihan kierrätettyä :)

Omat suosikkini ovat vaaleanpunainen ruusu-sydän sekä linnut.


Myös Hipsukin on oikeastaan kierrätetty, sehän oli ensin tyttöni kissa :D Puhumattakaan täkistä jonka poimuihin se on hiipinyt, se kun on ainakin kolmannessa kodissaan, onni minulle sekin.

Keskeisen viikon terveisin Sesse

16 kommenttia:

 1. Onnellisena näyttää Hipsu nukkuvan - ja turvassa on hyvä olla♥
  Kyllä me lukijat tuossa palkissa nyt olemme ja näymme - olen itse huomannut, että joskus silloin, kun olen kirjautuneena blogiini, niin lukijapaneeli ei näykään. Mutta heti kun kirjaudun ulos, se näkyy - eli toimii muille paitsi itselle;)
  Oikein hyvää loppuviikkoa sinne - ja Hipsulle erityisrapsutukset!

  VastaaPoista
 2. Juu, myös tänne näkyy ja olen tehnyt saman huomion kuin Ladykin. Terveiset pikkumirrille ja mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Eihän me lukijat minnekkään olla karattu, täällä ollaan vieläkin =D Välillä tuntuu bloggeri temppuilevan, mutta aina on kaikki palautunut ennalleen, ei siis vielä ainakaan mitään hätää.
  Kivoja sydämiä, vaikka eniten tykkään kyllä noista linnuista ♥

  VastaaPoista
 4. Tää on aika naisellinen härveli. Välillä näkyy ja ei näy lukijat, tai välillä ei olekkaan yhtää blogia, joita itse seuraan. Sitten taas on. Pittää yrittää puhua hänelle kauniisti, niin jospa hän leppyy ja näyttää taas kaikki hyvät puolensa ; ).
  Sydämellistä tätä päivää sullekin, kiitos näistä sydämistä! ; )

  VastaaPoista
 5. Mulla samaa ongelmaa. Mun tekstit ei päivity ja osa ihmisistä ei pysty liittymään lukijaksi. Välillä näkyy nuo lukijat ja välillä ei. Kummallinen värkki!!

  VastaaPoista
 6. Mulla sama homma! Ja on ollut aiemminkin, mutta sitten se on vain itsestään korjautunut.
  "Kierrätyskissa" toi hymyn huulilleni :-)

  VastaaPoista
 7. Sama on käyny mullekki, niin ko näemmä kaikille muilleki kommentoijille. Linnut on mun suasikki ja sydämmetkin ihania. Ja kissa ja peitto ne vasta ihanat onki. :-)

  VastaaPoista
 8. Joo, on välillä jotain tökkimistä. Yks päivä yritin kirjautua jonnekin lukijaksi, ensin sano pahoittelut, ettei onnstu, minuutin päästä onnistui. Eilen yritin toiseen blogiin,niin sanoi että kaappausyritys tuli sieltä, niinpä suljin kiireesti. Ikinä ei oo sellasta varotusta tullut! Lukijat kyllä näkyy yleensä.
  Sydämellistä Sulonpäivää!

  VastaaPoista
 9. ♥juu,samanlaisia "lukija"-juttuja mullekkin käynyt, ja yleensä korjaantuu itsestään. Hyvää Ystävänpäivää,Sesse!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista ystävät, kiva kuulla ettei oo mitään hätää :D
  Hyvää huomista ystävänpäivää teille kaikille!

  VastaaPoista
 11. Kotipellollakin joskus sama vika, korjaantunut itekseen .. Muksaa yhstävän-päivää - ihania ompeluksia, noita lintusia tarttis itsekin tehdä..

  VastaaPoista
 12. Tulipa tutustuttua blogiisi, kiva :) Mulla ei oo viikkoon näkyny lukija
  palkki, ei edes hetkeen :( Höh

  VastaaPoista
 13. " Kolhittu saviastia
  ei kelpaa
  pöydän kaunistukseksi,
  mutta kolhiintunut
  ihminen kelpaa
  hyvin toisen
  auttajaksi "
  Ystävänpv tekuin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuliini! Toivottavasti kirjeeni kerkisi yp:ksi. Oletkin näköjään kirjautunut, oletko sama Minttuliini kuin ennen ? :)

   Poista
 14. Minulla on ollut ongelmia, kun vastauskommenttini eivät mene sinne, minne pitäisi vaan viimeiseksi. On siinä ollut värkkäämistä. No ei lannistuta vaan nautitaan kauniista sydämistäsi : )

  VastaaPoista
 15. Kiitos ystävät kommenteista <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)