Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 31. tammikuuta 2014

Viiltävä tuuli...

....sitä on riittänyt viime päivinä, eikä tuo ollut paljon helpottanut, kun ulkona kävin postilaatikolla ja ravistelemassa matot.
Taivas on mennyt pilveen ja lunta tulee vähän.Kunnon lumipyryä kai ne on ennustaneet ensi yöksi.Ei kuitenkaan vielä ole keli sellainen, kuin kivan talvi-purkkini kuvassa :)Eilen oli kylätalon Evankeliumin ilta ja tänään seurakunnan Ilosanoman ilta, pyhäkoulu-vuorokin.
Viikkosiivousta olen tehnyt jo tänään, kun on vapaata ja mieskin ollut kaupunkireissulla. Ei vaan jaksa/ole innostusta siivota niin paljoa kuin pitäs.
Imuroitu on kuitenkin ja lattiat pyyhkästy mopilla (oli jo aikakin :)Pölyhuiskalla vaan vetelin nyt pölyjä ja vessat on vielä siivoamatta.
Pettymyksellä (eikä ihan pienellä) alkoi tämä päivä, mutta viis siitä...eteenpäin sano mummo lumessa.Tammikuun viimeinen päivä, kevättä kohti ollaan menossa jo kovaa vauhtia ja pakkasistakin voimme ehkä hetken hengähtää. Itsellä on tullut kutisevaa ihottumaan kaulaan ja vähän kasvoihin, iho kutisee ja kiristää, vaikka kuinka rasvais.Myös käsiin on tullut taas vähän ihottumaa ja käsivarsiin.Iho ei tykkää pakkasista eikä kuivasta huoneilmasta.
Ystävän ja hänen tuttavansa tekemää musiikkia cd:ltä kuuntelin tuossa samalla kun siivoilin.Kuvia keittiön yksityiskohdista on tässä ollut.
Sunnuntaisilta vierailta, jotka tapasimme muutaman vuoden jälkeen, saimme tällaisen tuikku-laatikon. Siinä riittää tuikuteltavaa :)Nämä kisu-kynttilät on vanhat, niitä ei raaski kyllä polttaa...kuka nyt haluais pistää kissan pään tuleen... tytöltäni sain nämä pari vuotta sitten.


Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua <3


2 kommenttia:

  1. Kyllä on tuo kylmä käynyt "käpälään". Hyvä kun lauhtuu, sitten joutuu vaihteeksi lumitöihin.
    Kiva tuikkulaatikko, siitä saa vaikka mitä tuunatua.

    VastaaPoista
  2. ♥täällä tuli lunta reippaasti; nyt näyttää talvelta :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)