Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 18. tammikuuta 2014

Tervehdys!
Aurinkoinen pakkas-viikonloppu on saapunut. Enpä ole ulos paljon nenääni pistänyt, mitä nyt kävin linnuille ruokaa laittamassa ja matot ravistelemassa siivouksen yhteydessä.Ei siellä ole kuin noin -15 astetta ollut, mutta kylmältä se tuntuu.


Koirat on kyllä ulkona käyneet moneen otteeseen, äsken niistä kuvan nappasin ikkunasta.

Sisällä oli aamulla keittiössä 15 astetta lämmintä ja olkkarissa 17, ja kumminkin isäntä oli jo ennen mun heräämistä laittanut tulet.Nyt olen itsekin jo polttanut tulia pönttiksessä ja keittiön puuhellassa.Tämän hetkiset lämpötilat ovat keittiössä melkein 17 ja olkkarissa melkein 18.Nyt jo tarkenee.Lämpöä tulee kuitenkin lisää, kun pönttö-uuni alkaa sitä luovuttaa varauksestaan.Puuhellalla paistoin broileri-suikaleita ja keitin pakastevihanneksia. Tein itselleni pita-leivän lämpimin täyttein.
(Lopuista broilerin suikaleista aion tehdä huomiseksi pasta-salaatin) Jälkkäriksi söin/join jäätelö-cappucinon :)
Meiän jenkkikaapin pakastelokero oli nimittäin jostain syystä lähes sulanut ja jäätelön loput oli menneet "velliksi".Mutta hyvää oli cappucinon päällä, nam!


Yksinäni täällä touhuilen, kun mies on harjoituksissa viikonlopun.Tarkoituksena olisi mulla vielä pistää tänään hiusväriä, kun jouluna sain tytöltä hiusvärin, joka oli jäänyt käyttämättä.Pitää melkeestään pistää saunaan vähän lämmintä, ettei tarvii siellä viileessä värjötellä värit päässä :)


Ikuisuuden kesken olleen koriste sydämen sain valmiiksi tässä kerran. Tehty kierrätyksestä löytyneestä kijaillun liinan palasesta. Eipä hukkaan mennyt sekään!
Lisä-koristeena vain ehkä äidin virkkaamaa pitsiä sekä tummansinistä silkkinauhaa.


Kotoisaa lauantaipäivää teille ystävät!

3 kommenttia:

  1. ♥Kaunis sydän! Hyvää viikonlopun jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Kauniin sydämen teit! Mukavaa viikonloppua Sinulle;)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)