Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 2. tammikuuta 2014

Tammikuun toisena päivänä

Niin se on vuosi hurahtanut käyntiin. Tänään raivasin pois kuusen ja olkkarin joulutavarat, kun vaihdoin vähän järjestystä ja siivosin olkkarin.Vähän helpotti ahdistus, kun sain siivottua ja poistin kuusen ja yhden tuolin, niin tuli pikkuriikkisen lisää tilaa :)Eilen raivasin "yläaulasta" ikea pussillisen tavaraa kiertsiin vietäväksi sekä lasipurkkeja jätepisteelle vietäviksi.Tarkoitus olis raivausta jatkaa, kun taas ehtii...


Tänään käytiin myös koirien kanssa metsässä, tässä kuvia muistoksi tammikuun alun säästä.


Mies ei pysty kovaa kävelemään kipeän polven takia, niin olen yksin käynyt nykyisin sauvakävelyllä. Tänäänkin hän jäi katsomaan tv:tä, kun läksin koirien kanssa metsään.


Tänään ei olekaan virallista kylätalon tilaisuutta, mutta kokoonnumme kyllä pitämään pientä rukouskokousta.Reilun kahden tunnin päästä, sitä ennen keitän vielä vähän kahvia pumpputermokseen valmiiksi.
Heissan taas!

6 kommenttia:

 1. Onnittelut ovat nyt paikallaan, kun sait kerättyä tavaraa poistoon. Hyvään menevät, kuten esim. kiertsiin ja lajiteltuihin jätteisiin.
  Poistaminen on itselleni aikamoinen ponnistus ja työläs tapahtuma. Toisinaan, kun pääsee siinä alkuun, loppu menee omalla painollaan.
  Toivottavasti miehesi jalka parantuu ja parantuuhan se!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsti :) Miten se onkin niin vaikeata vähentää tavaraa...

  VastaaPoista
 3. Kovin näyttää märältä maisemat tammikuussa.
  Täälläkin on vettä kovasti.

  Paranemisia miehellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kovin on harmaa sää edelleen.Mies jonottaa aikaa ortopedille ja sitten (joskus) leikkaukseen...

   Poista
 4. Saat olla tosi onnellinen ettei miehesi ole riippuvainen päihteistä kuten meillä . . . . . . . arvaat kyllä kuka tän kirjoitti ystävyydellä. . . . . ..

  VastaaPoista
 5. No ehkä arvaan...se on kurjaa! Parempaa vuoden jatkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)