Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 11. tammikuuta 2014

Siistiä :)
Tänään on ollut taas siivouspäivä, edelliskerrasta olikin jo kyllä aikaa. Luoja antoi meille sopivasti pienen pakkassään, kun pistin matot ja petivaatteet ulos tuulettumaan.

Eilen olin töitten jälkeen myös pitkästä aikaa kirpparilla, kun oli mahdollisuus mennä. Tässä eilisen ostokset: kiva ja kaunis huopaliina, Avotakka-lehti (melkein uusi), värikkäät kukkamaljakko ja pieni pullo, sekä maalausta varten vanerikotelo ja servettiteline. Hinnat kohtuulliset eli 30 sentistä kahteen euroon. Kyllä silti yli 7 euroa meni, kun oli monta ostosta.


Nyt kun on siivottu, niin liina on päässyt sohvapöydälle, samoin kyllä lehtikin...Ulkona on ruvennut satamaan melko sankasti lunta ja se on pikkuhiljaa peittämässä maata. Olis pitänyt mennä lenkille, vaan en viitsinyt. Päin vastoin mulla on tänään "karkkipäivä", kun olen nyt yrittänyt pitää huolen, etten joka päivä söis makeaa, niinkuin joulun aikaan tuli tehtyä...samaan syssyyn siinä tais mennä Uusi vuosikin. Ja kun mies syö karkkia suunnilleen joka päivä, niin helpmmin itsekin lankeaa kiusaukseen :)Onneksi kuitenkin joululoman aikana tuli käytyä lenkillä vähän useammin.

On kyllä kahvin kanssa tullut pullaa syötyä ja juotua ligt cocista, kun niitä on ollut kotona.
Nyt aion siis luvallisesti herkutella, ostin patukan tummaa suklaata ja minipussin sipsejä, tuo on nykyisin mun normi lauantain annos, sekä lisäksi sauna-jätski.
Paljon kuitenkin iän mukana pienentynyt tuo annos.Ennen tuli syötyä karkkipussi tai suklaalevy ja usein vielä miehen kanssa puoliksi normi-iso sipsipussi.


Käytiin tässä kerran vanhimman tyttäreni luona ja sain hältä 15 euron lahjakortin (jonka he olivat jostain ostoksesta saaneet), niin päätin vihdoin ostaa tuulettimen läppärin alle. Mullahan oli tässä vaan sellanen auton tuuletin koneen vieressä puhaltamassa sinne koneen alle :D. Nyt sain siis kunnon tuulettimen ja olen siihen tosi tyytyväinen...olikin kyllä aika kallis, eli sain kyllä pistää rahaakin menemään.Luulen tämän olevankin parempi kuin joku parinkympin tuuletin, joita olen joskus aiemmin kaupassa katsonut.


Tässä on nyt siivouskuvia joka välissä :)

Hyvää lauantai-iltaa ja viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Onpa siistiä ja kodikasta! Meilläkin oli tänään siivouspäivä, ja nyt onkin mukava mieli, kun sai viimeiset joulujutut pois ja kevätverhot keittiöön. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet siis jo menossa kevättä kohti, kun vaihdoit verhot :)

   Poista
 2. Kivat kirppari ostokset!
  Pikkuhiljaa olen minäkin siivoillut ja poistanut joulutavaroita vähä kerrassaan. Verhot vaihdoinjo viikolla. Vielä pitäs purkaa nuo kukka asetelmat ja huomenna on kuusen vuoro. Vähän helpottaa sitten ahtauskin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä helpotti vähän ahtaus kun käänsin sohvan taas toisinpäin eli seinän viereen, vaikka onkin hankalampi sohvalta katsoa telkkaria nyt...mutta lattia pinta-alaa on enemmän.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)