Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 31. tammikuuta 2013

Mitäpä tässä...


Yleisin kysymys varmaan on mitä kuuluu tai miten menee tai mitäs teille? Ja ainakin mun yleisimmät vastaukset on: mitäs tässä, ei ihmeempiä tai vaan: ihan hyvää :)

Ja ihan hyvät vastaukset, jos tosiaan ei ole mitään erityistä tapahtunut ja kaikki sujuu ihan mukavasti.Joskus sitä voi kyllä tulla käytettyä muutenkin, ihan tavan vuoksi.

No, nyt ei ole tosiaan kummempaa, niin tulipa otsikoksi tuo lause, kun ajattelin onko mulla edes mitään kirjoitettavaa...Ja silti, ainahan kaikkea tapahtuu.
Nytkin on ollut olevinaan niin kiireistä, ettei ole kerinnyt kirjoittaakaan.

Eilen oltiin illalla pitämässä hartautta päihdekodissa ja toissapäivänä olin ystävälläni kylässä sillä aikaa kun meidän miehet olivat leffassa, verestämässä nuoruusmuistoja, leffa oli Vuosi 85.

Kirjastossa on tullut käytyä lainaamassa kivoja kirjoja ja toisessa kirjastossa sain ilmaiseksi neljä kirjaa poistettavista.Lukemista siis riittää! Eilen tuli lisäksi ihana Unelmien talo ja koti.Pipon olen kutonut ja nyt neulon samasta langasta kämmekkäitä.
Virkkaamani muovimattokin on suurinpiirtein valmis.Uusia korttejakin (keräämiäni) on tullut ja olen kansioita järjestellyt.

Olen pähkäillyt kaikkia sisustusideoita kevääksi, en ole ollenkaan tyytyväinen ollut tähän meiän "kasari-tunnelmaan", ruskeita huonekaluja, ruskeita ovia ja kaappien ovia ym. Tosin nuo täytyy varmaan hyväksyä, ainakin nuo ovet, mies kun ei lämmennyt ehdottamalleni ajatukselle maalata keittiön komeroiden ovet valkoisiksi. Ne kun on niin kuluneet toisin paikoin, mies meinasi vaan että pistä tarra päälle, kun näytin sille yhtä kulunutta paikkaa...Voi-voi noita miehiä!

Tässä kuvia Ilona Pietiläisen Talven taikaa kirjasta. Nämä kuvat hänen vierailu kohteestaan, tästä samasta asunnosta oli kuvia nyt tuossa em. uudessa Unelmien talo ja koti-lehdessä.Kodin emännän blogin osoite on: anrinko.blogspot.fi.
Pitäisipä käydä itsekin kurkkaamassa tuota blogia.

Minä niin ihastuin näihin raikkaisiin, iloisiin väreihin!







Mitäpä tässä muuta. Tätä aikaa odotellessa:






terveisin Sesse

lauantai 26. tammikuuta 2013

Tyylilyyli, kolmas (ja viimeinen) osa


Nyt olemme nähneet maalaislyylin aamutyylin ja päivätyylin.
Lopuksi iltatyyli ja ehkä se on samalla city-tyyli, kun on otettu kaupungissa ja seurakunnassa käynnin jälkeen.



Ja kuten ennenkin olen selittänyt mistä vaatteet ovat peräisin, niin nytkin :)

Ja tavoilleni uskollisena: toppi (turkoosi), legginsit ja saapikkaat ovat kaikki kierrätyksestä, mustavalkoinen tunika-mekko on vanhimman tyttären entinen.

Ja tässä aina tyylikkäät turkisniekat


Rasmus maton alla, villillä päällä



ja Hipsu ornitologi (oliko oikea sana :)bongaa lintuja ikkunasta



Tervetuloa uudet lukijani :)

Leppoista launantaita teille!

torstai 24. tammikuuta 2013

Taas tostaissa


Talven taidetta



Aika menee kyllä niin nopeaan, mitä se sitten oliskaan, jos olis töissä!

Äsken oltiin miehen kanssa tekemässä puunsiirto-operaatiota taas, eli alavarastosta siirrettiin polttopuita pannuhuoneen viereiseen puuvarastoon.Tällä kertaa minä lastasin puita kottikärryihin ja pulkkaan ja mies veti ne etupihalle ja tyhjensi klapit kellarin puuvaraston ikkunasta sisäpuolelle.

Nyt voi tulla vaikka lumimyrsky ja sulkea meiät sisäpuolelle, on taas lämmityspuita ja ruokaakin pakasteessa. No, toivottavasti ei kuiteskaan :)


Aamupäivällä oltiin yhdessä naapurikylässä ajelulla. Sinne oli tullut kodikas kahvila ja näkyi asiakkaitakin riittävän.
Posteljoonikin muisti minua ja tuli kaksi pientä pakettia, toisessa oli lehtitilauksen lahjat (eli kaksi pyyhettä) ja toisessa tilaamani hengellinen kirja.


Eilen kun olimme vähän ennen auringon laskua sauvakävelyllä, niin taivas oli jännän värinen.



Tänäänkin paistoi aurinko ja oli upeat näkymät ajelullamme. Meidän talo vaan on niin varjon puolella ja "alhossa", että pihalla ei vielä paista aurinko, täytyy odottaa että se kiipeää korkeammalle.Nyt se paistoi vaan puiden latvoihin.Siihen vaikuttaa myös tuo talon takana joen toisella puolella oleva "vuori" ja sivulla oleva metsä.

Busse-raukalla on ollut vähän lonkka kipeä ja kun sillä on vaan muutenkin kolme jalkaa käytössä, niin ei voi tuota takajalkaakaan lepuuttaa.Se on tykännyt pihalla lumessa maata, ehkä se kylmä jotenkin puuduttaa...tiedä häntä.

Viime viikonloppuna kun olin yksin kotona, niin ruuanlaitto oli helppoa,mutta näin hyvin silti söin.



Eli salaattia, jonka päälle lohkoin kananmunan ja ripottelin persiljaa. Reissumies, jonka välissä oli kakluunissa lämmitettyä lenkkimakkaraa ja juomaksi joululta jäänyttä kotikaljaa.

Ja kun keittiössä oli kylmä, kannoin tarjottimen olohuoneeseen.

Tämä kuva oli jäänyt silloin kännykkään :)

Toivorikasta torstaita!

maanantai 21. tammikuuta 2013

Aurinkoista talvipäivää!



Tämä talvimaisema on meidän sauvakävely lenkiltä, jossa olimme tuossa joku aika sitten.
Myös tämä toinen kuva on matkan varrelta, ajattelin miten tuollainen harmaa seinä näyttää kauniilta ja jotenkin keväiseltä auringossa.



Kaikenlaista tässä on touhuttu viikonlopun aikana.Viimeksi kun kirjoitin, niin aikomus oli ruveta siivoamaan. Kyllä sen teinkin osittain, eli yläkerta, eteiset ja vessat jäi siivoamatta.Mutta olohuoneesta vaihdoin jopa joulun punaiset verhot pois ja vaaleat tilalle, muutenkin yritin liikaa punaista vähentää ja laittaa neutraalimpia värejä.

Tässä muutama pieni kuva.







Viikonloppuna myös järjestelin vaatekomeroni. En tiedä minkäverran vaatteita "normaali-ihmisellä" on, mutta kun huvikseni laskin paljonko mulla oli mitäkin vaatetta siellä komerossa, tuli hirveitä lukuja :)Ja siinä olivat vain puhtaana ja siinä kaapissa olevat (eli hengarivaatteet).

Esim. puolihameita 13 kpl!

Tässä pari kesäväreissä, tulee ikävä kesää...



Tunikoita 9 kpl
Mekkoja 5 kpl
Villatakkeja 7 kpl!
Paitoja 7 kpl (niitä on tietysti lisää laskostettujen vaatteiden kaapissa)
Housuja 9 kpl (niitäkin on tietysti lisää em, kaapissa)
ym.

Laukkuja/kasseja oli siellä 7 kpl ja nämä on sellaisia joita en juuri käytä ainakaan talvella.Käytössä olevat laukut kun ovat keittiön ulkovaate komerossa.



No, pari noista kasseista on hyötykäytössä, tuossa vaaleanpunaisessa on sukkahousut ja ruskea-valkoisessa vyöt.

Kaapissa oli myös siististi hengarilla vuosia, vuosia sitten aloittamani "kukkapuu", joka odottaa josko sen joskus tekisin valmiiksi :)



Kaapin lattialla on kenkäteline/hylly jossa on alusvaate ja sukkakorit sekä 6 paria kesäkenkiä, vaikka periaatteessa kesäkengät on vintissä...osan jätin tuonne komeroon.

Kyllä sitä ihmisellä on tavaraa, mutta ei noissa vaatteissakaan oikein mitään ollut mitä olisin halunnut heittää pois. Ja kun on kivoja vaatteita halvalla(kirppis/kierrätys) tai ilmaiseksi (esim tyttöjen entiset)saanut, niin miksipä niitä pitäisi pois laittaa.Eipähän tarvitse ainakaan aikoihin ostaa uutta :)


Paitsi kyllä keväällä saattaa kirppis/kierrätys kierros houkuttaa, vaihtelun vuoksi :D

Sitä odotellessa...aurinkoista päivän jatkoa!

lauantai 19. tammikuuta 2013

Kaikki paikalleen, toiveuntako?

Selasin tuossa kirjaa Kaikki paikalleen...jonka olen joskus jostain tarjouksesta saanut.




Meillä on keittiössä pieni hyllykkö, jossa on kolme tasoa. Ylimmäisellä hyllytasolla on ns. tärkeämmät tavarat pienemmässä korissa. Kahdella alemmalla tasolla on isommat sekalaisen tavaran korit, joihin työnnän tavaraa joka on kertynyt keittiön pöydälle tai sen hyllykön päälle tai muualle keittiöön tai olohuoneeseen, paitsi että mulla on olohuoneessa lisäksi oma kori mihin laitan osan sieltä löytyneistä tavaroista.




Tänään rupesin pitkästä aikaa tutkimaan mitä kaikkea niissä koreissa on, tässä esimerkkejä:

-iso muovirasiallinen irto tulitikkuja, käyttämättömiä
-käyttämätön adapteri laatikossa
-ranneheijastin
-palanut lamppu
-suksivoide
-coca-cola jojo
-kaapin vedin
-2 metallitankoa muovipäillä
-saippuarasian alaosa
-matkahammasharja
-aurinkolasit
-iso vieteri
-8 mangneettia
-pieni käyttämätön ilmapallo
-2 liidunpätkää
-kumirenkaita, pussinsulkijoita, hakaneuloja
-lego
-vauvan tutti
-2 yhden kukan vesiputkiloa
-ripsivärin harja
-muoviset pienet hiiri ja orava
-nastoja
-ketjun osa
-2 lompakkoa
-vanhan ovikellon osa ja jotain muita osia?
-arpakuutio ja pelinoppia
-tähtisadetikkuja
-joulunauhaa
-rautalankaa
-2 heijastinta
-vanha kynttilälampetti j.n.e
Ja tietysti pölyä...

Hoh-hoijaa ja tässä oli vain osa niiden sisällöstä.

Eikä siellä loppujen lopuksi kuitenkaan ollut paljoa turhia tavaroita...no se on tietysti suhteellista. Pistin jotain kierrätyspussiin, jotain jopa roskiin ja osan vein nille kuuluville paikoille...kuten nastat, kumirenkaat ja hakaneulat.Heijastimista huonomman näköisen heitin roskiin ja paremman kiinnitin sellaiseen takkiini, jossa ei ollut heijastinta laitettu.
Ruuvit ja epämääräiset osat vein työkalulaatikkoon. Ja jotain "turhaa" pikkusälää vein askartelutavaroiden sekalaispurkkiin, jos vois käyttää niitä askartelussa tai nukkiksessa.


Ja tämän tein jo ennen kuin olin katsonut tuota kirjaa.

Tää päivä on kyllä mennyt ihan harakoille, kun en ole vielä aloittanutkaan varsinaista siivousta. Viikkosiivous kun on vielä tekemättä :( Saas nähdä jaksanko aloittaakkaan.


Aamulla mies lähti taas harkkoihin ja mä nousin vasta vähän myöhemmin. Vaikka mies oli uunin lämmöstä päätellen pitänyt vähän tulta sekä kakluunissa että puuhellassa, lämpöä oli vain 12 astetta keittiössa ja 14 astetta olohuoneessa, kun sen toinen patteri on pois pelistä.(Naapurin putkimies on luvannut tulla vilkaisemaan sitä joskus).Joten melkein ensimmäiseksi laitoin uusia puita kakluuniin, siellä olikin vielä hiillosta,niin kun laitoin sinne sytykettä myös niin ne lähtivät palamaan.

Ulkona oli -31 astetta, eteisessä -15 ja kuistilla -25 astetta, että aika vilposta!


Vähän aikaa sitten laitoin vielä puuhellan tulen ja samalla lämmitin sillä itselleni ruokaa ja kuumaa vettä (join murukahvia), joten nyt on jo keittiössä 15,4 astetta ja olohuoneessa melkein 17 astetta. Kyllä se siitä vielä nousee...ulkonakaan ei ole enää kuin noin -23. Mulla on yllä ulkohousut, pitkä villatakki, ranteenlämmittimet ja kahdet villasukat, joten ei tässä mitään hätää ole...ei ole kylmä.


Pakko kai tässä ois ruveta siivoamaan, nythän ne matotkin raikastuis ulkona ja illalla pääsee saunaan pesemään hiet (hiki siinä kuitenkin tulee) pois.


Joten eikun hommiin, jostainhan se on aina alotettava! Mukavaa, raikasta siivouspäivää lauantai-siivoojille ja saunapäivää niille jotka saavat siitä nauttia.
Kaikille muille vaan hyvää lauantaita ja viikonloppua!

torstai 17. tammikuuta 2013

Buzzausta ja nukkista


Ensin aluksi buzzauksesta sen verran, että tein juuri loppuraportin Buzzadorille.
Olen käyttänyt sitä vartalovoidetta yleensä saunan/suihkun jälkeen ja välillä muutenkin esim.sääriin ja käsivarsiin.Kyllä se mun mielestä on ollut mukavasti ihoa kosteuttavaa ja mieto tuoksu on myös plussaa. Sitä en tiedä miten se sopii, jos on ihottumaa.






Näytepakkauksistakin sain suurimman osan jakoon, pari tais jäädä vielä itelle.


Otin nukkiksesta muutaman kuvan eilen, kun raivasin sieltä kuusen ja lahjat pois.

Vähän piti huonekalujakin järjestää, kun olohuoneeseen on tullut takka.



Tässä äiti istuu vauvan kanssa tunnelmoimassa uuden takan äärellä.

Sillä aikaa keittiössä joululomalle tullut isosisko laittaa nuoremmille lapsille ruokaa pöytään. Kanaa ja salaattia näkyy olevan :)



Vauvakin oli päässyt jo odottelemaan ruokaa. Mutta missä äiti ja yksi tytöistä ovat...


He vielä ihastelevat takkatulta :)



Vaikka se ei tässä "valoisasssa" kuvassa näykkään.

Tosin tuo mun tekemä takka ei oikein onnistunut, tein sen rahkarasiasta ja savuputken vitamiiniporetabletti-putkilosta ja päällystin koko höskän tarramuovilla...joka meni ryppyyn :( No, viis siitä.


Tänään oli aurinkoinen päivä, eikä vielä liian kylmääkään. Teimme 9 km:n sauvakävelylenkin, tuli ihan jalkapohjat kipeiksi.

Aamupäivällä leikkasin pussillisen leipäpusseja maton kuteeksi. Olin nimittäin raivannut ne yhtenä päivänä pois keittiön laatikoston alalaatikosta, johon ne aina tulee tungettua.Jos rupeaisi niistä virkkaamaan mattoa, raidoiksi leikkaan värillisiä muoveja (apteekin-ym pikkupusseja, rikkimenneitä muovikasseja ja muita värillisiä pusseja). En näköjään voi mitään heittää roskiin :)Tuleekohan musta himohamstraaja...olen sitä ohjelmaa katsonut, kun olen milloin muistanut :D

Hyvää torstaita ja muistakaa, että torstai on kuulemma toivoa täynnä!

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Talvikelillä


Mitä voi tehdä talvikelillä?

Tänään muutaman flunssaisen ja väsyneen oloisen päivän jälkeen piristyin sen verran, että läksin miehen kanssa lumitöihin. Lunta satoi kyllä edelleen, ja itse asiassa sataa vieläkin, mutta saipahan entiset (yön aikana tulleet) kerrokset pois.

Tämän jälkeen tehtiin pieni sauvakävelylenkki. Tietäkään ei oltu vielä aurattu ja vain pari autoa oli siinä kulkenut.Jossain vaiheessa käännyimme takaisin ja poikkesimme vielä pienempää (ja lumisempaa) tietä joen rantaan.Koirat olivat mukana ja innoissaan juoksentelivat pitkin poikin.

Päätin tehdä lumienkelin ja ottaa siitä kuvan todistukseksi etten ole vielä liian vanha tekemään lumienkeleitä :D . Mutta kuinkas kävikään...tein kyllä lumienkelin, mutta Elmo oli niin ihmeissään, miksi makasin lumella, että ryntäsi pyörimään ympärilläni ja sotki koko enkelin...


Siksipä kuvia vain koirista



Elmo, kuuraparta, tuiskutukka




Ja tässä molemmat: Elmo ja Busse.Tässä kuvassa näkyy selvästi Bussen jalkavamma, joka sillä on ollut pienestä asti. Eli toinen etutassu on jäänyt pieneksi ja epämuodostunut, hyvin se on kuitenkin selvinnyt elämästä kolmijalkaisena.Ja silloin kun me 10-kuisena otimme sen meille, se oli niin ihana, ettei siinä paljon yhden jalan puuttuminen haitannut.Elmolla puolestaan on ollut henkisiä traumoja ja pelkoja, mutta hyvin sekin on rohkaistunut ja on ihan iloinen koira.


Lumisen rauhallista maisemaa...




Viimeiseksi vielä tammikuun maisemakuva (10 kuvaa kesään- haaste tai jotain sinne päin :)


Talvelta näyttää



Hyvää talvista keskiviikkoa teille!

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Flunssan poikasta ilmassa


Eilen oli pitkästä aikaa aurinkoinen päivä, minulla vaan oli sen verran flunssainen olo, etten arvannut lähteä ulkoilemaan.Paitsi autolla, käytiin kahvilla ja kaupassa sekä poikettiin ystävän luona hakemassa moottorisaha, joka oli ollut siellä lainassa.

Tänään on vähän pirteämpi olo ja olenkin lähdössä seurakuntaan, jossa on neljän henkilön kastejuhla.

Ruokapostausta kerrankin :)



Laitoin makaroonipataa ruuaksi ja sen jälkeen tein mustaherukka-mansikkarahkaa, josta maistoimme kupilliset, hyvää oli, nams!




Mä en ole mikään intohimoinen ruuanlaittaja. Se on mulle ollut aina enemmänkin velvollisuus kuin ilo.
Viiden lapsen äitinä sitä on tullut kuitenkin jonkun verran harrastettua ja joskus se on ollut jopa hauskaa...kun on sattunut sopiva inspis.


Nyt kun ollaan miehen kanssa kahdestaan, ei välttämättä tarvitse ihan joka päivä ruokaa laittaa tai jos laittaa voi "jämiä" lämmittää tai yhdistellä sopivasti seuraavana(tai seuraavina) päivinä.

Joka päivä kuitenkin, ainakin minä, kaipaan jotain lämmintä ruokaa. Mies taitaisi mennä jonkun päivän leivällä ja kahvilla, mitä joskus olen hänen puheistaan päätellyt.


Mennään ystävälle juomaan kahvit, ennen srk:n lähtöä ja sitä ennen pitäisi vielä mennä houkuttelemaan Elmo sisälle, se kun istuu naapurin pihassa koirakaverinsa kanssa :) Se ei mielellään sieltä lähde, siinä täytyy käyttää oveluutta...

Joten suunnittelen sopivan strategian ja lähden pyydystämään sitä. Elmo on omapäinen kaveri ollut aina, vaikka muuten onkin tosi kiva karvakuono.

Siis näkemisiin!




keskiviikko 9. tammikuuta 2013

"Arkiset päivät ja reikäleivät"


Niinhän sitä ennen sanottiin, kun jouluajan pyhät loppuivat. Niin ne nyt on alkaneet, joulun juhlaruuat on syöty viimeisetkin ja palattu normaaliin ruokavalioon.


Sain tosin nuoremmalta pojaltani joululahjaksi fleese-huovan ja ison peltilaatikollisen keksejä, niitä tulee kyllä vielä naposteltua kahvin kanssa...(no ei huopaa kylläkään:)...ja pipareitakin on suurin osa jäljellä, niin ja kaksi pientä suklaalevyä pahan päivän varalle.


Odottelen taas tällaisia säitä, kuin alkutalvesta (loka-marraskuussa) ottamassani kuvassa. Laitoin sen koneeseen taustakuvaksi piristämään päivääni.




Olis mukava sauvakävellä välillä aurinkoisessa säässä.


Tänään on pyhäkoulu palaveri illalla ja heti ensimmäisellä kevätkauden (ihana sana..kevät:) kerralla onkin minun ja vetäjäkaverini vuoro.


Juuri ajattelin, että tänään keittäis piiiitkästä aikaa perunoita, ei kuitenkaan vielä, mies just sanoi, että lähdetäänkö käymään yhdessä maalaiskahvilassa kaffeella...joten eikun menoksi:)

Iloista tiistaita itsekullekin!




maanantai 7. tammikuuta 2013

Tyylilyylin maalaistyyli osa 2


Viimeksi maalaistyylissä oli aamun tyyli, nyt on vuorossa päivätyyli :)

Tällä kertaa sattuu olemaan hamepäivä. Usein on sisähousut tai jopa farkut.Hameenkin kanssa on välillä pitkät kalsarit (varsinkin pitemmän hameen), nyt sattui olemaan sukkahousut.

Väriä elämään




Paita, sukkahousut ja villasukat kierrätyksestä, hame tytön entinen ja nilkkasukat ihan kaupasta ostetut :)


Tosi vähän mulla on kaupasta ostettuja vaatteita, siitä huolimatta uskoisin "ihmisten ilmoilla" olevani ihan siististi pukeutunut. Näin kotona tyyli on vapaa :)

Onneksi meillä eläimet pukeutuvat hienosti turkiksiin :D



Tässä Rasmus turkiksissaan kissanminttu-lelun kanssa löhöilemässä.



Viikonloppu meni melko tiiviisti seurakunnassa, ensin perjantaina, sitten lauantaina Loppiaisjuhlat (kolme tilaisuutta + ruokailu+ kahvit) ja vielä eilen ehtoolliskokous serakunnan toisessa pisteessä.

Illalla särki päätä ja oli vähän flunssainen olo, ei onneksi enää. Miehellä on ollut flunssaista oloa monta päivää, ei kuitenkaan kuumetta.

Mukavaa maanantaita kaikille!

perjantai 4. tammikuuta 2013

Joulu pakattuna ja muuta mukavaa


Tänään on ollut siivouspäivä ja kuusikin on raivattu pois ja joulukoristeet pakattu ensi joulua varten (jos Herra sen meille suo :).


Kuvassa isommat olivat vielä pyykkikorissa, jossa kannoin ne yläkertaan.


Eilen olimme "maakuntakierroksella" eli kävimme noin 50 km päässä isolla kirppiksellä, jossa mies on ollut joskus töissä, toistakymmentä vuotta sitten. Kyllä siellä silti nähtiin neljä tuttua ihmistä.Siellä joimme myös kakkukahvit ja teimme vähän löytöjä. Tässä minun:



Eli puunaulakko eurolla, kaksi posliinikanaa (oikeasti maustepurkit, minä ostin pääsiäis koristeiksi, on jo pääsiäinen odotuksissa :), vaaleanpunainen kynttilänjalka (pääsi kaapin päälle muiden lasisten kynttilänjalkojen seuraan), ja pikkuinen vaaleapunainen ruukku, josta aion tuunata nukkikseen ammeen, jos se onnistuu.

Kuvasta puuttuvat 9 korttia (10 senttiä kpl) ja pieni kangaslaukku tytöntytölle.


Kirpparilta ajoimme sitten takaisin päin ja kävimme katselemassa vanhoja paikkoja, eli pihapiiriä, jossa asuimme naimisiin mentyämme noin 12 vuotta sitten.
Kävimme entisellä vuokra-emännällämme ja siellä oli ihania kissanpentuja.




Tämä nimenomainen yksilö on nyt varattu meille tai oikeastaan tytölle. Hän nyt ottaa sitten pennun, että se tottuu heti pieneen reviiriinsä ja Hipsu saa jäädä meille, jee!! Vaikka kyllä mä oisin voinut tuonkin ottaa :) Ne on ens kuun puolessa välissä luovutus ikäisiä.

Samalla kävimme myös entisellä naapurilla kylässä. Tai olihan tuo vuokra-emäntäkin naapuri.

Paluumatkalla kävimme myös Hongongissa.


Laitan tähän vielä kuvia parista uudesta lehdestä, sisustuksista jotka mun silmää viehättää.









Nämä kuvat on uudistuneesta Talo ja koti-lehdestä, joka nyt on Unelmien talo ja koti.
Seuraava kuva on joulukuun 101 ideaa-lehdestä.




Minua on ruvennut kiehtomaan pastelivärit ja sellanen heleys.Olisi kiva saada sitä kotiinkin ja tällaista tyyliä...modernia mummolaa :)

Mukavaa perjantaita kaikille!

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Viimeisiä joulutunnelmia




Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja viime vuodesta! On tosi kiva kirjoitella, kun voi olla vuorovaikutuksessa :) Te olette ihania lukijoita ja teillä on mukavia ja mielenkiintoisia blogeja!

Toivottavasti jatketaan samaan malliin alkaneena vuonna!


Tässä lupaamani kuva kukkivista "uuden vuoden hyasinteista".





Mulla on yleensä ollut joulukuusi ja koristeet loppiaiseen asti ja valoja pitempäänkin, mutta onko se tuo "keväinen" sää, kun tekisi jo mieli raivata pois joulun jäljet ja jatkaa kohti kevättä :) vaikka tottapuhuen sitä saa vielä odottaa.


Kerroinkin, että yhtenä päivänä kävimme taas Kasvihuoneilmiössä. Ostin sieltä taas "halpahyllystä" jotain pientä. Esim. tämän lasijutskan, johon liimasin alle tapetinpalan ja kiiltokuvaenkelin, siitä tuli ihana paperipaino. Eikä maksanut kuin 50 senttiä :)




Eipä tällä kertaa muuta, kirjoittelemisiin!

tiistai 1. tammikuuta 2013

Kaupunkilaisena maalla:)


Niin meistä siis taas tuli kaupunkilaisia (kuntaliitoksen kautta, jos joku ei lukenut aiempaa postausta). Vitsailtiin miehen kanssa eilen illalla, että olipa helppo muutto, kun päästiin takaisin entiseen kotikaupunkiin :)

Kävimme eilen kaupungissa syömässä, eikä oikeastaan muuta. Tulimme kotiin katsomaan telkkaria ja rauhoittelemaan koiria, jotka pelkäävät ilotulituksia.Täälläkin paukkui nyt aikaisempia vuosia enemmän.


Tänään kävimme vesisateessa tekemässä noin 8 km sauvakävelylenkin.Oli ihan mukavaa sateesta huolimatta. Kävelimme toiseksi lähimpään taajamaan ja joimme siellä kahvit ja mies poikkesi kaupalla, ja sitten takaisin.


Joulukukkani hyasintit rupesivat kukkimaan vasta uudeksi vuodeksi.Pitäis niistä ottaa kuva.

En ole ottanut nyt kuvia, joten laitan tähän postaukseen kuvat jouluisesta nukkiksesta :)

Tässä olohuone



Keittiö


Äidin ja pojan huone


Tyttöjen huone


ja terassi.


Tervehdyksin täältä!