Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 11. marraskuuta 2013

Kierrätystä kerrakseen!

Nyt olen itse käynyt huollossa (lue lääkärillä) ja autokin tuli käytettyä katsastuksessa, vaan pieni vika pitää vielä korjauttaa, ennenkuin menee läpi.
Kiertsiinkin yritin viedä kolme kassillista tavaraa, vaan kun en vanhastaan muistanut, ettei se ole maanantaisin "yleisölle" auki, vaan siellä on siivouspäivä. Olisihan mun pitänyt se muistaa, kun itsekin olin vuoden siellä töissä...
No tavarat on nyt auton takaluukussa, se on jo puoli voittoa!


Äkkiä se aika menee, kun siellä lääkärin koneella oli, että viimeiset kunnolliset verinäytteet oli otettu 9 vuotta sitten, nyt täytyisi varata aika uusiin. (Kyllähän mulla tietysti sillon syöpäklinikalla otettiin kaikenlaisia näytteitä, mutta ne ei tietysti näkynyt tuolla, tai sitten siellä otettiin eri näytteitä.)
Nyt pitäs ottaa norminäytteet: kolestroli, verensokeri, kilpirauhas-arvot, munuaisarvot yms. Myös pitempi sydänkäyrä pitäs ottaa, tuo aamuinen oli vain parin minuutin juttu, se oli ihan normaali.
Tosi mukava naislääkäri oli ja puolen tunnin aika, joten sain valittaa kaikki vaivani :)Kyllä tän ikäisen naisen pitäisikin joskus käydä huollossa...

Eilen olimme siellä Hesassa ystävän luona ja Espoossa srk:ssa.Ystävä on itsekin muuttamassa Espooseen parin viikon päästä, kävimme katsomassa hänen uutta kotiaan ulkoapäin.Hän pyysi meitä auttamaan asunnon maalauksessa ja siivouksessa, kun hällä ei itsellä ole ylimääräisiä vapaapäiviä.Lupasimme, jos on vapaata ja muuten järjestyy.
Ystävällä oli kassillinen vaatteita ja pari (läppäri)salkkua menossa kirppikselle, hän tarjosi meille niitä katsottavaksi, emmekä tietenkään osaa sanoa ei :)Otimme ne kotiin.


Kaksi vanhinta tyttöäni oli tulossa meille Espoon reissun jälkeen, niin he toimivat (itseni lisäksi) makutuomareina, kun kokeilin ystävän antamia vaatteita.Loppujen lopuksi otin itselleni kevättakin, ohuen toppaliivin, kaksi paitaa ja caprit.
Tytärkin otti pari vaatetta, loput menivät kierrätyskassiin.Ai niin, toisen läppärisalkun otin, jos tarvii joskus tätä läppäriä kuljetella.


Mun pois laittamista tavaroista tytöt ottivat kumpikin jotain, itse pelastin sieltä vielä arabian maitokannun ja sen sorsan ainakin, loput menivät kierrätyspussiin. Sinne meni myös osa yläaulan kirpparitavaroista.
(Tässä mun perjantaiset siivoustyön johtajat)


Reippaalla sauvakävelyllä kävin tänään aurinkoisena päivänä, sillä aikaa kun mies oli päivänokosilla.Ja D-vitamiinia ostin apteekista, kun sitä suosittelivat sekä sairaanhoitaja-tyttöni että myös lääkäri.Pitäis kuulemma auttaa väsymykseen.

Nyt aurinko on jo laskusuunnassa ja mun pitää laittaa perunat kiehumaan, tälle viikolle on jo kolme päivää töitä tiedossa.Eli sinne sitten huomenna.

Tapaamisiin :)
Tällaisen taulun tuunasin pikkuvessaan 60-luvun deodorantti mainoksesta.

4 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa .
  Aloitin taas blogia elokuussa... uutta blogia pitämään ja vähän käyn kierroksella ♥
  Täällä voidaan hyvin ja kissat aina ihkut ♥
  Upea tuo mainos!
  Hyvää talven odotusta :)

  VastaaPoista
 2. Siivoustyönjohto on näköjään käpälässä :) Tarmo ja Sulokin ovat jo pari kertaa olleet hetken noin lähekkäin. Edistystä siis tapahtuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtotehtävät sujuu hyvin :) Kiva, että teilläkin ruvetaan viihtymään yhdessä...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)