Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 8. marraskuuta 2013

Höpinää ja pähkäilyä

Tällä viikolla pääsinkin helpommalla, kun ei ollut kuin kaksi päivää töitä. Tänään mies lähti joulunäytelmän ekoihin harkkoihin ja mun ois tarkoitus siivota...otinkin jo pikku matot pois ja keräilin tavaroita ja ahdistuin ahtauteen taas kerran. Voi hyvän tähen, mitä mun pitäs tehä noille tavaroille, joita on joka paikka täys...kun asunto on niin pieni, pitäis pitää vaan välttämättömät, mutta ei se meinaa onnistua meiltä kahdelta keräilijä-luonteelta :(


Vinttikin on jo niin täys ja vinttikammari ja yläkerran aula, kirppari tavaraa ym. Yritin niitä nettikirpparilla aiemmin myydä ja sainkin jotain myydyksi, mutta kun tuntui että ei sekään toimi, ainakaan niin nopeasti kuin haluaisin...pitäs raakasti vaan kerätä iso kuorma autoon ja viedä kierrätykseen tai sitten pöytä kirppikselle ja loput kierrätykseen.
Ja niinkus tiedätte, mun sisustus-tyylikin on niin rönsyileva, että tavaraa riittää, tosin en taitaisi minimalistisessa tyylissä viihtyä, vaikka tilat onkin melkein minimaaliset...


Ja oma vikani, kun rupeen tavaran vähennystä miettimään sillon kun mies ei oo kotona, eikä siis autokaan :) No, joka tapauksessa, päätin siirtää siivousta hetken ja keventää edes mieltäni :) ja juoda kahvia samalla. Eilis illan kylätalon tilaisuudesta jäi ylimääräistä kahvia termokseen, josta vaan lämmitin mikrossa aamukahvinkin, niinkuin tämän puolipäivän kahvinkin.


Tuli tuossa otettua aiemmin kuviakin, sekä meidän minimaalisin pienestä makuuhuoneen wc:stä, että pikkuisesta makuuhuoneestammekin.
Vessaa siivosin ja uudistin vähän yhtenä päivänä, kun laitoin sinne sen kirpparilta kahdella eurolla ostamani kulmahyllyn. Pieni kulmalavuaari meillä on vielä hakusessa.Nykyinen on tuollainen naurettavan pieni teräs allas.

Siitä tykkään tuosta vessasta, että siinä on ihanat värit vaaleaa turkoosinvihreää ja vaaleansinistä!
Mutta muuten se on toosi pieni..Niinkuin on myös nykyinen makuuhuoneemmekin.Sängyn jalkopäässä on vielä naulakko yöpaidalle ja aamutakille sekä vaatteiden loppukuivatus paikka :)

Vessan ovea vastapäätä on pieni ikkuna, jonka välissä on pulloja ja jossa roikkuu kaikenlaista.Ikkunan edessä on vielä jakkara ja vieressä vaatekaappini.Ehkä kohta jaksan siivota..eiks oo kiva kun voin teille valittaa ahtautta, ettei tartte miestä raskautta valituksella :) Huomenna voin ottaa yhtä lunkisti, kuin yläkuvan Rasmus. Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. ♥näyttää niin kivan kodikkaalta! Voi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Onpa tosiaan pikkuinen vessa, mutta söpö. Kivat värit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Kiva kun tulit ja liityit lukijaksikin :)

   Poista
 3. Ihmeesti sitä tavaraa vaan kertyy.Meillä on vähän samanmoinen ongelma.Oletko muuten kokeillut myydä huutonetissä,siellä menee aika hyvin kaupaksi ylimääräinen tavara.

  Söpönen vessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jotain siellä myynyt, siellä vois jotain isompaa myydä, minkä ostajat sitten hakisivat kotoa...postitettavissa on hankala tietää postikuluja...

   Poista
 4. Tavaran paljous voi todella ahdistaa paljon. Siinä on loukussa. Mikä on kannattavinta, odottaako myymisen tilaisuutta, joka saattaa kestää pitkään, vai häviääkö siinä kovin paljon, jos niistä vaan luopuu, odottelematta.
  Kiva lukea, että nautit kahvikupilliset välillä! Niin minäkin teen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei siinä varmaan hirveästi häviäisi, sitä vaan ajattelee, että joka euro ois tarpeen, niinkuin tietysti onkin, mutta kaikella on puolensa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)