Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ärsyttävä, sotkuinen paikka keittiössä...


Mikä se on? Mun mielestä tiskialtaan alakaappi eli roskiskaappi. Meillä kun sinne pitää ahtaa pesuaineet, rätit, hankaussienet, kumikäsineet, varalamput ym.


Minä uskallan sen paljastaa, miltä normaalisti siellä näyttää.




Päätin siivota sen, että sieltä jotain löytäisikin. Ensin tyhjennys ja pyyhkiminen, takaseinän aukossa on pahvi, ettei kissat mene reiästä, jos kaappi sattuu joskus jäämään auki hetkeksi.







Olen kerännyt halpakaupan vanhoja pikku pahvilaatikoita, että tekisin niistä joskus lokerikon.Nyt pari niistä päätyi kaappiin, laitoin ne vaan päällekkäin ilman mitään liimaamisia ja niiden päälle vielä pienen pahvilaatikon, joka kaapissa oli ennenkin, mutta nyt vaan senkin kyljelleen, että heti näkee mitä siellä on.




Sinisen muovipussi-säiliön vein sieltä pois tilaa viemästä, kun meillä on kuitenkin muovipusseja laatikoston alalaatikossakin.Pois joutivat myös puuliima, suksivoide, tyhjät suihkupullo ja pumppupullo, (kone)öljy, imurin suulake ja käyttämätön palasaippua.


Palasaippua päätyi tänne: alakerran "huussin" hyllylle vanhaan kauniiseen laatikkoon toisen saippuan kaveriksi.





Nyt on siis talviaikaan taas siirrytty, mikä on kiva kun saa nukkua tunnin pitempään, varsinkin kun alkava viikko on vaihteeksi koko viikko töitä.

Viime viikolla kerkisin taas virkata pannulappuja, vaikka srk:n joulumyyjäisiin.





Hipsu on jo ihan normaali kunnossa.Ei onneksi mitään pahempaa ollut se oksentelu.
Tässä lupaamani kissojen päikkäri kuva, minä mokoma menin heidän päikkäreitään häiritsemään. Huomaa varsinkin Hipsun moittiva katse :)





Poika lähti taas kotiin päivällä, veimme hänet pysäkille, josta pääsi suoraan motarille menevään bussiin.Minä sen sijaan olen ollut vähän huolissani nuoremmasta pojasta, kun en ole saanut häntä kiinni puhelimella, eikä veljelleenkään vastannut....Toivotaan, että hän olisi vaan unohtanut puhelimensa töihin tai muuta vastaavaa.

Mies lähti koettamaan sählyn peluuta, toivottavsti jalka kestää.Minä söin reilu 10 senttiä maksaneen nuudelin, hyvää ja halpaa :) Halpakaupassa oli nimittäin nuudelit 7 kpl/ 1 e.

Kaikille hyvää uutta viikkoa ja talviaikaa!

16 kommenttia:

  1. Siistiltä näyttä tiskipenkin alusta,
    Kauniit patalaput olet virkannut.
    Ihana kuva kissoista.
    Kiitos ja mukavaa alkanutta viikkoa. ♥ ♥

    VastaaPoista
  2. Ihanat kisut,mukavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
  3. Kauheen mukava postaus. Niin kotoisa. Tätä oli mukava lukea. Toivottavasti poika vastaa pian puhelimeen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon tosiaan, että tietäisin mistä johtuu tuo, ettei poikaa saa kiinni :(

      Poista
  4. jep, sama ongelma meillä tuon kaapin suhteen ja kiva idea tuo laatikko juttu..minäkin taidan tehdä omaani tuollaisen hyllyjutun jos sitten pysyisi nuo purkit ja pullot sun muut edes vähän aikaa järjestyksessä..Ihanat kissat päiväunilla :) Mukavaa uutta alkanutta viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin ajattelin niiden pysyvän vähän aikaa järjestyksessä noin :) Mukavaa viikkoa myös sinulle!

      Poista
  5. Unelmissani Sulo ja Tarmokin pötköttävät tuollai :D Ei varmaankaan tule koskaan toteutumaan. Niin mukavan ja suloisen näköistä, kun toiset ovat noin hyviä kavereita keskenään.
    Minäkin meinaan aina hätääntyä, jos etenkin isompi tyttö ei ala vastata puhelimeen niinä aikoina, kun yritän. Toivottavasti kaikki on kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Sulo ja Tarmokin tulevat hyviksi kavereiksi! Kyllä meillä kissat ja koiratkin makaavat esim samassa sohvassa, mutta eivät ihan noin lähekkäin :)
      En vielä ole saanut poikaan yhteyttä, mies ehkä käy huomenna hänen ovensa takana...(mun töissä ollessa) jos hällä on vaikka puhelin hajonnut, toivottavasti juttu on joku sellainen!

      Poista
  6. Murheenkryyni on myös meillä tuo tiskipöydän alakaappi. Vaikka miten yritän, aina sinne eksyy lisää tavaraa. En minä, mutta Isäntä:)
    Sinä sait omasi jo tosi hyvään järjestykseen, onnittelut.
    Ja kisulien lepohetki, voi ihanuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en voi syyttää isäntää, itse olen sinne työntänyt epämääräistä tavaraa pois näkyvistä .
      Kisut on ihania!

      Poista
  7. Voi kun hyvä idea, tuota minäkin kokeilen varsinkin mäkillä jossa on pienet tilat ja kaikki aina sekasin.
    Muuten laitan Sulle sähköpostina omat menopäiväni joita riittää et sovitellaan tapaamista joskus niidenkin mukaan ja tietty Sun omien menojen.
    Mukavaa loppukuuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Minttuliini, tehdään niin :) Samoin sinulle!

      Poista
  8. ♥ hauska juttu, ollaan oltu ihan samoissa puuhissa :) Eilen ryhdyin puuhaan, mitä olen siirtänyt ja siirtänyt... Kaapistasi tuli kiva! Mukavaa tätä päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä sattui :) Mukavia päiviä sinullekin Riitta!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)