Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Väriä elämään


Eilisen päivän ja tänäänkin on ollut nuhainen ja väsynyt olo ja pää kipeä..siihen kyllä auttoi kaksi särkylääkettä. Kurjaa vaan kun on ollut niin raskas olo, ettei juuri mitään ole jaksanut tehdä.


Piristykseksi kuvailin keittiön väripilkkuja :)


Minä pidän väreistä, se kai on jo tullut selväksi :) En osaisi olla musta-valkoisessa kodissa, niitä näkyy nyt aika paljon lehdissä olevan.


Ulkona paistaa aurinko, mutta aika viileää oli kun kävimme kurkkaamassa parin kilometrin päässä markkinoilla, jotka yllätykseksemme oli siihen pystytetty. Emme tienneet niistä mitään ja aluksi vain ihmettelimme, kun tien varressa oli niin paljon autoja... En ostanut mitään, vaikka siellä oli kirppis-pöytiäkin, mies osti käytetyn kirjan.


Pitemmittä puheitta värikästä päivää teillekin :)

15 kommenttia:

 1. Väriä elämän harmauteen sillä elämä on itsessään niin mustavalkoista ja harmaata, olenhan itsekin värien ystävä.
  Mulla särkee korva jo kolmatta pv.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sesse ja tiedoksi et kävin tänään jäsenkorjaaja/hierojalla ja hän sanoi niskojeni olleen aivan jumissa ja korva särkykin johtui siitä ja on nyt pois, ihanaa.
   Voimia sulle työhön ja muuhunkin ja terveyttä syksyysi, nyt taitaa mulle pukata flunssaa, ei kiva. .. .

   Poista
 2. Hei Minttuliini! Paranemista korvallesi ja omalle ololleni! Sitä toivotaan, huomenna olis taas työpäiväkin.

  VastaaPoista
 3. Paranemisia! Kyllä me pimeän talven ihmiset väriä tarvitaan! Minustakin ne tyylikkäät mustavalkiset sisustukset on tappavan ikävystyttäviä. Kuka voi elää esim valkoisen sohvan kanssa miettimättä kokoajan tahrojen tulemista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Valkoinen vielä menee värinä (mutta ei ehkä sohvana :), mutta se kaipaisi seurakseen iloisia värejä eikä mustaa ja harmaata, tämä on vain minun mielipiteeni...

   Poista
 4. Kuinkahan monta kertaa oon jo kerinny sun keittiön seinän väriä kehumaan? Mut ku se on vaan niin ihanan värinen! Ja voi mitä aarteita sun hyllyilläs on! Varsinki noi kaikki emalit. Oi tota vihreetä mukia jossa on keltanen omena!
  Värikästä päivää sullekki. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tykkään itekkin noista vihreistä seinistä :) Emalit on mikä mistäkin tulleita, jokunen kyllä kirppikseltäkin.

   Poista
 5. Hienoja väripilkkuja onkin. En minäkään tykkäisi asua ihan mustavalkoisessa kodissa.

  VastaaPoista
 6. Värit kyllä piristää! Ihastelen monesti värikkäitä sisustuksia ja niiden pirteyttä, vaikka omassa kodissa onkin aika vaaleavoittoista. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)