Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Sadetta ja paistetta

...sitä on tänään ollut vuoronperään.Nyt siellä aurinko paistaa komeasti.Pihassa näyttää vielä aika kesäiseltä. Silti metsässä näytti jo tältä, kun olimme siellä koirien kanssa.


Aika syksyiseltä, eikös?

Koirapojat olivat mielissään kun saivat juosta metsässä ja minä katsastin sieni tilannetta. Rouskuja ois ollut jonkun verran, mutta en nyt niitä ottanut, kun mulla on niitä vielä pakasteessakin.Rouskut ei ole niin suosittuja meillä, kanttarelleja mieskin ehkä söisi, itse syön kyllä rouskujakin, kun niihin lapsesta jo opin. Tosi märkää oli, housunpuntit oli pitkälle märät, kun oli nyt vaan lyhytvartiset kumpparit.

Pihan reunasta keräsin kauniisti punertuneita horsman varsia, en voinut olla laittamatta niitä lasipurkkiin ja sitten vanhaan kukkaruukkuun.


Keittiön ikkunalla sentään on vielä tällainen erilaisista "puutarhan lähes viimeisitä kukkasista" koottu kimppu.

Malvan, malvikin,kehäkukan, maa-artisokan kukan, pienen auringon kukan ja kosmoskukan kaunis yhdistelmä :) Anna kaikkien kukkien kukkia vaan...

Hyvää syksyn alkua ja vielä kerran onnittelut Puumulille!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa samalta kuin täällä toissapäivänä, silloin satoi ja paistoi vuoronperään. Täksi aamuksi luvattu sade ei sitten tullutkaan, täällä on ollut ihan kuiva ja hieno päivä.
  Ihanat metsänäkymät ja kukkaset!

  VastaaPoista
 2. ♥ täällä myöskin sadetta ja paistetta...Hyvää alkanutta syyskuuta!

  VastaaPoista
 3. Oi, paljon kiitoksia! Minä, joka en koskaan voita mitään... ;-)

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 4. Kiitti Sesse, kirja tuli tänään perille kauniin kortin kera, joka oli oikein "miun maun mukkaan" valittu. Vien sen huomenissa mökille jotain asetelmaa koristamaan. Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)