Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 19. syyskuuta 2013

Purnausta ja vähän muutakinTämä näköala on muuten eilis aamulta, kun menin alkumatkan miehen kyydissä töihin kohti auringon nousua, siitä vaihdoin sitten bussiin.

Ensiksi purnaan...mies oli eilen ennen mua kotona ja oli innostunut lämmittämään kakluunia ja nyt täällä on sairaan kuuma! 24 astetta, tee nyt siinä hikipäässä mitään töitä, vaikka olis vapaa päivä.
Miehelläkin on vapaa päivä ja lähti asioille, niin mun ei auttanut kuin avata olohuoneen ikkuna ja ovi raolleen eteiseen.
Se kun innostuu lämmittämään, ei pysy kohtuudessa :), ei ajattele että meikäläisen pitäis sisällä muutakin tehdä kuin istua paikallaan, ne miehet...


No se siitä. Pistin hameen ja topin päälle, niin tässä koneella on sopiva, kun on ikkuna auki :)

Joskus täällä blogeissa on ollut haastetta "mitä on laukussasi" ? Tuli se mieleen kun vaihdoin kesälaukkuni syksyisempään. Ihanan limenvihreän laukun ostin joskus kierrätyksestä nuorimmaiselle, en tiedä käyttikö hän sitä koskaan, kun jätti sen tänne muuttaessaan, minulle se kelpasi jo ihanan värinsäkin puolesta.
Ehkä oli liian "tyttömäinen" minulle, mutta viis siitä, ikä on korvien välissä :)


Tässä laukun sisältö: taittuva istuinalusta, kalenteri+kynä, lompakko (joka ei mahdu kiinni, ei rahan vaan korttejen paljouden tähden :), rullamitta, särkylääkettä ja laastareita, rasvaa, kampa, vesipullo, kumirenkaita, paperia, nenäliinoja, roskia.

Kaikki roskia lukuunottamatta palasivat syksylaukkuun ja vielä lisäksi jotain muuta, esim. varakassi, joka yleensä on aina laukussani. Syyslaukku oli minulle uusi, vanhimmalta tytöltä saatu nahkalaukku.

Lisää purnausta, tänään on taas tämmöinen päivä...tietokoneella tökkii , eikä Sydämen asialla tullut uusintana, niinkun yleensä kymmeneltä. En eilen sitä nähnyt kun olin vasta kuudelta kotona.

Mutta sain sentään soitettua päiväkotiin ja kysyttyä ensi keskiviikon työ ajasta. Nyt on töitä selvillä huomiseksi, maanantaiksi ja keskiviikoksi.

Teille minulla olisi vielä nöyrä kysymys: onko kellään 101-ideaa- lehtiä, joista voisi luopua...olen yrittänyt metsästää puuttuvia numeroita netti-kirppiksenkin kautta (siis paikkakunnan, ettei menisi postimaksuja).
Voisin kyllä maksaa postimaksunkin, jos olis muuten kohtuu hintaisia.
Tuo oli niin ihana ja inspiroiva lehti, todella harmittaa kun se loppui.


Nämä kuusi numeroa minulla on itselläni.


Kivaa torstaita!

8 kommenttia:

 1. ♥harmi, etten voi lehtihaussasi auttaa, mutta kyselen josko jolla kulla tuttavallani olisi.

  VastaaPoista
 2. Voi että minä tyhmä en ole ikinä kuullutkaan saati nähnyt tuollaista lehteä joten en voi auttaa, harmi, mutta viikonkoppua. . . .

  VastaaPoista
 3. Paranemisia nuhasta! (mun blogissa siitä kerroit) Ei kai se tullut siitä kun istuit koneella ikkuna auki? Vaikka eihän se pelkkä veto riitä, tarvitaan pöpö kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta <3
   Kyllä se on varmaan tarttunut päiväkodeista tai muualta..

   Poista
 4. Sinullapa makeita kasseja! Rullamitta minulta puuttuukin laukusta. Ilmankos elämä on ollut niin hankalaa : D Hyvää syksyn jatkoa sinulle. Toivottavasti asiat luistaa hyvin : )

  VastaaPoista
 5. Rullamitta on tärkeä kapistus :) Se jäi siitä päälle, kun tänne muutettua etsin ikkunaverhoja ym kierrätyksestä ja kirppiksiltä jotain, piti aina olla mitat mukana ja mitta millä sai ite mitattua...Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)