Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 3. elokuuta 2013

Taivas on sininen...


...kukkia täynnä maa, lauluni sulle laulan ja murheet entiset katoaa...hiukan mukaillen laulua :) Kaunis päivä, ei jaksa ajatella huolettuttavia ajatuksia, kyllä Herra on omistaan huolen pitänyt tähänkin asti <3 Pihanurmikko kukkii keltaisena taas, nyt sellaisia pieniä voikukan näköisiä kukkia, kun sitä ei ole pitkään aikaan leikattu. Ei ruoho ole niin kovasti enää kasvanut, mutta kyllä se varmaan ensi viikolla leikataan, kun miehelläkin on vapaa päiviä. Eilen oltiin seurakunnassa ja olikin hiljaisemman heinäkuun jälkeen porukka kasassa, oli sali suurinpiirtein täynnä. Kohtahan ne alkaa taas pyhäkoulutkin, sitä ennen on vielä pyhis-palaveri. Ja telttakokous-sarja. Olen yhtenä iltana auttamassa siellä kahvittelussa. Lupasin myös katsoa, jos mulla on Lähetyspöytään jotain myytävää käsityötä.

Tässä näitä rapun pielessä koko kesän kukkineita, oliks nää nyt Lobelioita ?


Tuosta harmitus päivästä vielä sen verran, että illalla sitten auttoi kun menin suihkuun :) Muistan jo kaksikymppisenä, kun näin mainoksen "Jos et jaksa mitään, niin jaksa mennä suihkuun" (se oli kyllä jonkun hierovan suihkun mainos), silloin jo huomasin että suihku auttoi murheisiinkin. Oli sen jälkeen jotenkin uudistunut raikas olo ja saunalla taitaa olla sama vaikutus :)Tänään onkin saunailta. Suihkun jälkeen aloin askarrella, se on toinen mikä mulla auttaa. Tietysti auttoi sekin, kun kuulin, että mulle on muualta tulossa vähän rahaa. Raha ei tee onnelliseksi mutta se rauhoittaa, niinhän sitä sanotaan.


Aiemmin päivällä olin jo askaroinut tämän naulakon, autotallista löytämästäni vihreästä laudan pätkästä. Reunat olivat maalaamattomat, niin vedin niihin sitä pilkkuteippiä. Ripustuskoukuiksi laitoin kiertsistä löytämäni pienet shakkinappulat.
Nyt mulla on askarteluhuoneessa ne molemmat: vihreä hylly pilkullisin reunuksin ja tyyliin sopiva naulakko .)Vintissä penkoessani löysin tämän pienen lintupariskunnan, niillä on vasta hautominen menossa :D

Ja marjojakin on kerätty, ja kynnet on sen näköiset, kynnen alustat ihan mustana..Se on mustaherukoista, mustikkametsään en ole vielä kerinnyt. Vadelmia keräsin melkein pihapiiristä kolmena päivänä noin litran kerrallaan, kai siellä olis taaskin tullut uusia.


Lopuksi tähän kahden päivän ilta-kuvat.
Tähän auringon laskuun on hyvä lopettaa, siunattua päivää!


7 kommenttia:

 1. Naulakko kelpais mullekin : ) Iltakuvat tehoavat myös aina!

  VastaaPoista
 2. ♥ onpa kaunis taivas! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanat taivaskuvat.
  Kaunis tuli naulakosta.
  Siunausta viikonloppuusi.

  VastaaPoista
 4. Mukava kun ovat murheet jo haihtuneet! Asioilla on tapana järjestyä.
  Taitaa olla petunia tuo kukka, kaunis on tuo.
  Marjojen keruuhan se on nyt "päätyönä" :)

  VastaaPoista
 5. Niin se on, jätetään huolet ylös:) Vaikka joskus sorrummekin liikaa itse yrittämään...

  Suloinen naulakko ja ihanat iltakuvat:)

  Siunattua sunnuntaita ja uutta viikkoa sinulle!♥

  VastaaPoista
 6. Hei! Blogini muuttuu kutsutuille lukijoille suunnatuksi. Olet lukijani nyt ja jos halaut jatkaa, laitatko ystävällisesti minulle sp-osoitteesi, koska täältä en löydä sitä. Kiitos! hymytytti@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Harmillista noiden palkkojen kanssa.Lomalla kun palkanlaskijat ovat,kyllä luulisi sijaisia löytyvän!
  Mutta toivon sulle mukavaa viikkoa.
  Kyllä se siitä.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)